123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Leifheit vloerwisser

Leifheit vloerwisser kopen?

Maak uw vloer gemakkelijk stofvrij met een vloerwisser van Leifheit. Op deze pagina staan alle vloerwissers, opzetstukken en doeken op een rijtje. Zo zit er gegarandeerd iets tussen voor uw schoonmaakklus.


Bestel Leifheit vloerwisser online

Ga voor een droge reiniging van uw vloer met een vloerwisser van Leifheit. Elke vloerwisser en opzetstuk werkt anders, zo sluit er vanzelfsprekend één aan op uw wensen. Lees hieronder meer over de Leifheit vloerwissers of bestel bovenaan de pagina de producten die u nodig heeft.

Ruim assortiment Leifheit vloerwissers

De vloerwissers van Leifheit maken het verwijderen van stof, haar en ander vuil op uw vloeren erg gemakkelijk. Leifheit biedt verschillende soorten vloerwissers aan met elk een uniek kenmerk. Hieronder worden deze uitgelicht.

  • Leifheit Classic: Deze vloerwisser heeft een XXL wisser, waardoor grotere oppervlakken makkelijker en sneller schoon worden gemaakt. De steel is moeiteloos af te stellen, om comfortabel te kunnen reinigen. Met dank aan de klemmen is het doek gemakkelijk te verwisselen om te wassen of te vervangen.
  • Leifheit Combi Clean: Deze vloerwisser heeft een unieke vezel-vloerdoek. De borstelharen maken hardnekkig vuil los en dit wordt vervolgens opgenomen in het doek. Het overtrek omsluit de gehele vloerplaat, zodat randen en plinten ook moeiteloos schoon worden. Deze vloerwisser heeft een draaischarnier, waardoor zelfs de meest lastige plekken moeiteloos te bereiken zijn. Ook heeft deze vloerwisser een telescoopsteel.
  • Leifheit Clean & Away: Deze vloerwisser maakt met gemak vuile vloeren schoon. De klempunten op de vloerwisser maken het bevestigen en vervangen van een stofdoek erg gemakkelijk. De vloerwisser heeft een telescoopsteel, zodat u altijd comfortabel schoonmaakt. Het 360°-gewricht maakt de vloerwisser erg bewegelijk.

Leifheit vloerwisserdoek reinigen

Na het schoonmaken van uw vloer is het nodig om de vuile doek te wassen. Het wassen zorgt ervoor dat het doek helemaal schoon is voor u de vloerwisser weer opnieuw gaat gebruiken. Als u het vloerdoek gaat wassen, wordt aangeraden om de wasvoorschriften te volgen. De meeste vloerwisserdoeken van Leifheit kunnen gewassen worden op 60 graden. Het wassen van de stofdoeken van Leifheit is niet mogelijk.

Het Click Systeem van Leifheit

Het Click Systeem zorgt ervoor dat u maar één steel hoeft te gebruiken voor het schoonmaken en hier diverse opzetstukken op kunt klikken. Eenvoudig wordt het opzetstuk van de steel af geklikt en klikt u een ander opzetstuk op de steel. Met dank aan het kliksysteem is het niet nodig om meerdere stelen in huis te halen, maar is het alleen nodig om het opzetstuk aan te schaffen. Hiermee bespaart u ruimte en geld.
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

veelgestelde vragen

Wat doet de Leifheit vloerwisser?

Een vloerwisser van Leifheit is een brede en wendbare wisser aan een stok met doek. Met een vloerwisser vangt u stof, vuil en haren op en wordt dit vastgehouden in het doek. Het doek kunt u na gebruik wassen of vervangen.

Kunnen de Leifheit vloerwisserdoeken in de wasmachine?

De vloerwisserdoeken van Leifheit (behalve de stofdoeken) kunnen in de wasmachine. Lees hiervoor de wasvoorschriften op het doek. De meeste doeken zijn te wassen op 60 graden.
 

Heeft u vragen over de Leifheit vloerwissers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.