123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Scrub Daddy schoonmaakdoeken

Scrub Daddy schoonmaakdoeken bestellen?

Bestel microvezeldoekjes of sponsdoeken van Scrub Daddy. Gebruik deze doeken om verschillende oppervlakken op krachtige wijze te reinigen en alle stofdeeltjes te verwijderen. Wilt u de schoonmaakdoeken gebruiken in combinatie met de Scrub Daddy schoonmaakmiddelen? Ook die bestelt u dan bij ons voor een scherpe prijs.

 

Bestel Scrub Daddy schoonmaakdoeken online

Naast de Scrub Daddy sponzen en schoonmaakmiddelen zijn er ook Scrub Daddy doeken beschikbaar. In ons assortiment vindt u de Scrub Daddy Damp Duster in verschillende kleuren, en de Scrub Daddy microvezeldoekjes.

 

De Damp Duster is een zachte sponsdoek die wanneer deze bevochtigd wordt ideaal is voor het verwijderen van stof van allerlei oppervlakken. Dat maakt de Damp Duster vooral geschikt voor het stofvrij houden van uw woning. Deze doek laat het stof pas los wanneer deze wordt uitgespoeld onder de kraan. Dit product wordt bevochtigd geleverd.

 

De microvezeldoekjes zijn daarnaast meer geschikt voor algemene schoonmaakklussen en om gebruikt te worden in combinatie met schoonmaak- of polijstmiddelen. De doekjes zijn zeer absorberend en kunnen voor elke ondergrond gebruikt worden. Ook kunnen ze gewassen worden. Doe dit wel zonder wasverzachter of bleek, droog ze alleen op lage temperaturen, en was ze met dezelfde kleuren.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Damp Duster en de microvezel doekjes?

De Damp Duster is een sponsdoek die vooral geschikt is voor het verwijderen van stof. Deze kan bevochtigd worden gebruikt. De Scrub Daddy microvezeldoekjes zijn voor algemene schoonmaakklussen en kunnen in de wasmachine (zonder wasverzachter of bleek).

Wanneer gebruik ik welk Scrub Daddy doek?

Wilt u uw woning vrijwaren van stof? Gebruik dan de Damp Duster. Deze kan voor het schoonmaken bevochtigd worden en neemt dan zeer efficiënt stof op. De Damp Duster laat het stof pas los wanneer de sponsdoek onder de kraan wordt uitgespoeld. De microvezeldoekjes zijn voor de algemene schoonmaak.

Hoe reinig ik de Scrub Daddy microvezel doekjes?

Wanneer u de Scrub Daddy microvezeldoekjes voor een nieuwe schoonmaakklus wilt gebruiken kunt u ze eerst wassen, met de hand of in de wasmachine. Was ze zonder gebruik van wasverzachter of bleek, droog ze alleen op lage temperaturen, en was ze alleen met dezelfde kleuren.
 

Heeft u vragen over ons assortiment Scrub Daddy schoonmaakdoeken of het gebruik van deze producten? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij u helpen.