123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Sponge Daddy

Sponge Daddy sponzen kopen?

Sponge Daddy sponzen zijn voor de helft gemaakt van FlexTexture-materiaal, waardoor de textuur verandert aan de hand van de watertemperatuur. De andere helft bestaat uit zeer absorberend ResoFoam, waarmee een grote hoeveelheid afwasmiddel wordt vastgehouden. U gebruikt deze rechthoekige sponzen voor lichte reiniging én voor het verwijderen van hardnekkige vervuilingen.

 

Bestel Sponge Daddy sponzen online

De rechthoekige Sponge Daddy sponzen van Scrub Daddy zijn geschikt voor het verwijderen van lichte vervuilingen en hardnekkige, aangekoekte resten op verschillende oppervlakken. Eén zijde van de spons bestaat uit FlexTexture-materiaal dat hard wordt in contact met koud water, en zacht wordt in contact met warm water. De andere zijde is vervaardigd uit ResoFoam. Dit materiaal blijft altijd zacht, ongeacht de watertemperatuur, maar heeft een zeer absorberende werking.

 

Door deze absorberende werking wordt wanneer u gebruikmaakt van zeep of afwasmiddel een grotere hoeveelheid sop aangemaakt, waardoor u minder schoonmaakmiddel hoeft te gebruiken. Zo kunt u met minder middelen eenzelfde schoonmaakresultaat krijgen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Sponge Daddy en Scrub Daddy?

Sponge Daddy bestaat deels uit FlexTexture, wat hard wordt in combinatie met koud water en zacht wordt in combinatie met warm water, en deels uit ResoFoam. Scrub Daddy bestaat volledig uit FlexTexture en heeft dus geen laag met extra absorberende werking.

Wat is het verschil tussen Sponge Daddy en Scrub Mommy?

Sponge Daddy en Scrub Mommy zijn qua opbouw en gebruikte materialen hetzelfde. Scrub Mommy heeft echter dezelfde vorm als Scrub Daddy en is daardoor eerder geschikt voor het schoonmaken van de vaat. Sponge Daddy heeft een traditionele, rechthoekige vorm, en is daardoor ook geschikt voor het schoonmaken van grotere voorwerpen en oppervlakken.

Welke soorten Sponge Daddy zijn er beschikbaar?

Sponge Daddy is in een grijze variant en een multicolor variant beschikbaar. De sponzen zijn identiek qua vorm en werking, en verschillen alleen in kleur.
 

Wanneer u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen heeft over ons Sponge Daddy assortiment, of als u wellicht meer wilt weten over andere producten, kunt u contact met ons opnemen. Dan kunnen wij u helpen.