123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Volledig assortiment van Scrub Daddy

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Damp Duster

Damp Duster kopen?

Bestel voor een voordelige prijs een Scrub Daddy Damp Duster. Deze spons wordt bevochtigd geleverd en is het ideale schoonmaakartikel voor het verwijderen van stof. De spons is eenvoudig uit te wassen en kan in verschillende kleuren worden besteld. Als u vandaag nog de Damp Duster besteld, ontvangt u deze morgen al in huis.

 

Bestel voordelig Damp Duster sponzen online

De Scrub Daddy Damp Duster is een spons die eigenlijk de functie heeft van een stofdoek, en daarmee een aanvulling is op de andere sponzen en doeken van Scrub Daddy. De spons helpt u bij het afstoffen van uw woning en doet dit met alleen wat water. U hoeft dus geen dure middelen aan te schaffen. De spons is beschikbaar in de kleuren geel, grijs, lichtblauw en lichtroze en wordt per stuk geleverd.

Woning stofvrij houden met de Damp Duster spons

De Damp Duster is bedoeld voor het verzamelen en het vasthouden van stof. Daarom heeft de spons een geribbelde vorm en moet deze licht vochtig worden gebruikt. De spons wordt zelfs vochtig geleverd. Door de geribbelde vorm wordt het stof goed verzameld, ook op kleinere oppervlakken en tussen kieren waar een egale spons niet bijkomt. Het vocht zorgt ervoor dat het stof niet loslaat.

 

Het stof laat pas los wanneer u de spons onder de kraan uitspoelt. Zo maakt u de spons schoon en kunt u deze weer gebruiken. Zorg er wel voor dat de spons niet kletsnat maar licht vochtig is voordat u weer begint met afstoffen. Dit kunt u doen door de spons na het uitspoelen uit te knijpen. Anders kan het zijn dat de spons water achterlaat.

Op welke oppervlakken kan ik de Damp Duster gebruiken?

De spons is 15 cm lang en 5 cm breed en is daardoor vooral handig voor het schoonmaken en afstoffen van wat kleinere oppervlakken die snel stoffig worden, zoals:

  • Jaloezieën
  • Lamellen
  • Boekenplanken
  • Vensterbanken
  • Trapleuningen
  • Spiegels

Tip: Neem bij jaloezieën en lamellen ook de onder- of achterkant van de latjes af. Deze kant, die als de jaloezieën of lamellen dicht zijn naar het raam toewijst, verzamelt veel stof.

De Damp Duster in combinatie met andere Scrub Daddy producten

Omdat de Damp Duster bedoeld is voor het verwijderen van stof en niet voor het verwijderen van andere soorten vuil, heeft u geen schoonmaakmiddelen nodig. Het is daarom wel handig om oppervlakken die niet alleen stoffig zijn maar ook vies of vet, eerst goed schoon te maken voordat u de Damp Duster gebruikt.

 

De Damp Duster is namelijk niet ontworpen om hard te schrobben. Hiervoor kunt u beter de Scrub Daddy Original spons gebruiken. Zo blijft de Damp Duster heel en kunt u deze langer gebruiken voor de schoonmaakklussen waarvoor hij bedoeld is.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de originele Scrub Daddy spons en de Damp Duster?

Waar de originele Scrub Daddy bedoeld is voor de vaat (en in mindere zin de algemene schoonmaak) is de Damp Duster speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van stof van dingen als uw meubilair, de vensterbank, de lamellen en andere plekken en voorwerpen.

Waarom wordt de Damp Duster vochtig geleverd?

Voor een goed functioneren is de Scrub Daddy Damp Duster afhankelijk van vocht. Dit zorgt er namelijk voor dat het stof wordt vastgehouden en niet loslaat of wordt verspreid. Omdat de Damp Duster vochtig wordt geleverd kunt u de spons direct gebruiken. Het is belangrijk dat voor gebruik de Damp Duster alleen licht bevochtigd is, en niet is doordrenkt met water.

Hoe kan ik de Damp Duster schoon krijgen?

De spons wordt weer schoon als u deze uitspoelt onder de kraan. Dat is ook pas het moment dat de stof loslaat, zodat u zeker weet dat al het stof ook echt met de spons wordt meegenomen en niet wordt verspreid. Het is dan wel belangrijk dat de Damp Duster niet helemaal doorweekt meer is als u deze wilt gebruiken, maar alleen vochtig.
 

Wilt u meer weten over de Scrub Daddy Damp Duster sponzen, of heeft u wellicht vragen over de rest van ons Scrub Daddy assortiment? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.