123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Spunj

Bestel goedkope Spunj schoonmaakartikelen

Spunj schoonmaakartikelen kopen?

Nieuw in de Benelux! Hier vindt u de ultra-absorberende sponzen en sponsdoeken van Spunj; dé hit op social media! Schoonmaken wordt hiermee kinderspel. De sponzen nemen al het vuil op en houden dit langdurig vast. Ga zo goedkoop voor het schoonste resultaat. Filter op kleur en type om de juiste producten te vinden.


1 - 9 van 9

Bestel hier goedkope Spunj schoonmaakartikelen

Bestel hier alle gekleurde sponzen en sponsdoeken van Spunj. Dit nieuwe merk ontwikkelt schoonmaakartikelen waarmee gladde én stoffen oppervlakken moeiteloos gereinigd worden. Een enorme hit op TikTok en Instagram, en dat is niet voor niets! Lees hieronder meer over ons assortiment en de krachtige werking van de ultra-absorberende sponzen en doeken.

Wat zijn Spunj sponzen en doeken?

Spunj sponzen en doeken zijn ultra-absorberend. Ze houden meer dan 7 keer hun eigen gewicht in water vast. Zo haalt u in één beweging al het vuil, stof of vloeistof weg van harde en stoffen oppervlakken.


De sponzen en sponsdoeken van Spunj zijn bovendien druppelvrij en hierdoor erg schoon in gebruik. Het vuil wordt pas losgelaten als u de spons of doek uitknijpt. Vuil wordt zo langdurig vastgehouden en uw persoonlijke hygiëne wordt altijd gewaarborgd. Het hydrofiele materiaal waarvan de sponzen en sponsdoeken gemaakt zijn, is daarnaast extra sterk. Spunj sponzen zijn dan ook een stuk duurzamer dan vergelijkbare sponzen. Ze scheuren minder snel en gaan langer mee.

De voordelen van Spunj

Ultra-absorberend: houdt 7 keer zijn eigen gewicht in water vast
Zorgt voor een streeploos resultaat
Verwijdert vloeistoffen, stof, dierenharen en ander vuil
Druppelvrij
Schoon en eenvoudig in gebruik
Sterk en scheurbestendig materiaal
Geschikt voor gladde én stoffen oppervlakken

Spunj: ons assortiment

De ultra-absorberende sponzen en sponsdoeken van Spunj zijn beschikbaar in verschillende kleuren, van roze tot blauwgroen. Ze zijn te gebruiken voor alle schoonmaakklussen in en om het huis. Koop ze op op onze website los of in een goedkope combi-set.


De multifunctionele sponzen en sponsdoeken komen dus altijd van pas. Verwijder hiermee condensatie van de douchewand, haal gemorst vruchtensap van uw tapijt, zorg voor een streeploos glanzende spiegel, neem grote hoeveelheden stof op, maak uw auto droog na het wassen of verwijder dierenharen van de vloerbedekking. Alle schoonmaakklussen worden makkelijker uitgevoerd met de producten van Spunj! Zonder dat er schoonmaakmiddelen nodig zijn, wordt er een verbluffend resultaat bereikt. Bekijk hoe dit gaat in onderstaande video:
 

Het gebruiken van Spunj sponzen en doeken

Haal de Spunj spons of sponsdoek over het oppervlak om alle (gemorste) vloeistoffen of andere vervuilingen op te nemen. Blijf poetsen om het oppervlak van een stralende glans te voorzien. Knijp de spons vervolgens uit onder de kraan.


Let op! Voor het eerste gebruik moet het Spunj product goed uitgespoeld worden onder de kraan. Doe dit ook als u de spons langdurig niet gebruikt heeft. Het materiaal kan dan hard worden, maar wordt weer zacht als u de spons of de doek onder de kraan houdt. De schoonmaakartikelen van Spunj zijn ook intensiever te reinigen, in de wasmachine op een wasprogramma van maximaal 30˚C.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kunnen Spunj sponzen en doeken in de wasmachine?

Spunj doeken en sponzen kunnen in de wasmachine. Deze kunt u samen met uw andere schoonmaakdoeken in de wasmachine plaatsen en wassen op maximaal 30 graden. Gebruik tijdens het wassen geen wasmiddel of wasverzachter.

Hoe gebruik ik een Spunj doek?

Maak de Spunj doek nat door deze onder de kraan te houden voor een paar minuten. Nu kunt u de spons gebruiken voor diverse schoonmaakklussen, zoals het opruimen van gemorste vloeistoffen of om het oppervlak te voorzien van een stralende glans. Op zoek naar een Spunj doek? Deze vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Waarom is mijn Spunj hard?

Spunj doeken en sponzen worden na het gebruiken hard. Dit kunt u eenvoudig oplossen door deze voor een paar minuten onder de kraan te houden. Daarna kunt u uw Spunj artikel weer gebruiken.
 

Op deze pagina heeft u alles gelezen over de Spunj sponzen en sponsdoeken. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we u helpen.