123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Fabulosa

Fabulosa kopen?

Bekijk op deze pagina ons ruime assortiment aan Fabulosa schoonmaakmiddelen. Diverse reinigers, in schuim- of sprayvorm, in verschillende geuren en voor diverse toepassingen; bij ons vindt u altijd het geschikte product voor uw schoonmaakklus.

1 - 0 van 0

Bestel Fabulosa voor een lage prijs

Fabulosa is een jong schoonmaakmiddelen merk, maar is nu al een razend populair. Fabulosa staat bekend om de diverse geurencollectie en unieke geurencombinaties. Naast de grote hoeveelheid aan geuren biedt Fabulosa ook veel verschillende schoonmaakmiddelen voor diverse schoonmaakklussen. Dankzij ons brede assortiment zit er gegarandeerd een schoonmaakmiddel van dit unieke merk tussen voor uw schoonmaakklus.

Alle producten van Fabulosa

Ons assortiment aan Fabulosa producten is erg breed. Hieronder worden de producten toegelicht en wordt omschreven voor welke schoonmaakklussen elk product geschikt is.

  • Allesreiniger: Met de allesreiniger van Fabulosa maakt u verschillende harde oppervlakken in uw huis weer stralend schoon en laat u deze weer heerlijk ruiken. De allesreiniger komt in een sprayfles die u direct kunt gebruiken of in een fles met een erg geconcentreerd middel waarmee u een sopje kunt maken.
  • Keukenreiniger: Met de keukenreiniger van Fabulosa kunt u uw keuken dagelijks eenvoudig reinigen. De spray maakt alle harde oppervlakken in uw keuken stralend schoon en laat u de keuken weer fris ruiken.
  • Sanitairreiniger: De Fabulosa badkamerspray verwijdert moeiteloos kalkaanslag en hardnekkig vuil van tegels, de douchecabine en andere plekken in uw badkamer. De reinigers laten tijdens en na het reinigen uw badkamer heerlijk ruiken.
  • Luchtverfrissers: Met deze luchtverfrissers reinigt u gemakkelijk en snel (be)kleding en stofferingen. U verwijdert met de luchtverfrisser niet alleen nare geurtjes, maar u kunt het ook inzetten om vlekken te verwijderen.
  • Wasmiddel: Met de wasmiddelen van Fabulosa verwijdert u moeiteloos vlekken en vuiligheid van uw wasgoed . De wasmiddelen werken zelfs perfect op temperaturen onder de 20 graden. Geschikt voor universeel gebruik.
  • Multi polish: Maak diverse houten, glazen, metalen en kunststof oppervlakken eenvoudig schoon met deze allesreiniger spuitbus. De spuitbus is direct klaar voor gebruik.
  • Multi spray: Met deze allesreiniger sprays maakt u verschillende harde oppervlakken moeiteloos schoon. De spray hoeft maar 5 minuten in te trekken voor een stralend schoon resultaat.
  • Glasreiniger: Ramen en spiegels worden weer schoon met de glasreiniger van Fabulosa. De spray is direct klaar voor gebruik en het oppervlak hoeft u na het sprayen alleen af te nemen met een droge doek voor een streeploos resultaat.
  • (Be)kledingreiniger: Maak tapijten, banken of andere (be)kleding en stofferingen grondig schoon met deze reinigers van Fabulosa. De reinigers maken niet alleen schoon, ze laten ook een heerlijke geur achter op het gereinigde oppervlak.
  • Allesreiniger mini: Fabulosa biedt ook kleinere varianten van hun allesreinigers aan. Gemakkelijk om mee te nemen en reinigt harde oppervlakken zoals toiletten en tafels effectief.
  • Fabulosa outdoor: In dit assortiment biedt Fabulosa ook producten aan om kunstgras, tegels en tuinmeubels te reinigen.

Fabulosa in de aanbieding kopen

Bent u op zoek naar een aanbieding, dan bent u hier op de juiste plek. Wij hebben regelmatig verschillende aanbiedingen op producten uit het assortiment van Fabulosa. Ideaal als u een voorraad aan Fabulosa producten wilt aanleggen of gewoon op zoek bent naar de beste deals.

Milieuvriendelijk schoonmaken met Fabulosa

Fabulosa hecht veel waarde aan mens, dier en natuur. Het merk werkt namelijk samen met de Naturewatch foundation en staan in hun winkelgids tegen dierenmishandeling. Naast deze samenwerking doet Fabulosa nog meer om beter te zijn voor mens en natuur, namelijk:

 Gebruik van duurzame materialen.
 Bevat geen dierlijke ingrediënten.
 Makkelijk en snel een reiniger creëren voor uw schoonmaakklus
 Samenwerking met bedrijven met een zeer goede reputatie op het gebied van duurzaamheid en diervriendelijkheid én constante verificatie van deze punten.
 Producten zijn dierproefvrij.
 Veel verpakkingen worden gemaakt van recyclebaar plastic.
 

De voordelen van Fabulosa

Het schoonmaken met de schoonmaakmiddelen van Fabulosa heeft veel voordelen, zoals:

 Veel keuze voor diverse schoonmaakklussen.
 Ruime keuze uit verschillende geuren.
 Sterk ontsmettend.
 Diervriendelijk en goed voor de planeet.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke producten biedt Fabulosa aan?

Fabulosa heeft een breed aanbod aan producten. Producten als allesreiniger, keukenreiniger, sanitairreiniger, luchtverfrissers, wasmiddel, glasreiniger, (be)kledingreiniger en reinigers voor de tuin zijn te vinden in het assortiment van Fabulosa op onze website.

Is Fabulosa diervriendelijk?

De producten van Fabulosa bevatten geen dierlijke ingrediënten. Voor de productie worden ook alleen maar duurzame materialen gebruikt. Natuurlijk zijn de middelen ook dierproefvrij.

Wat zijn de voordelen van de schoonmaakmiddelen van Fabulosa?

Fabulosa biedt veel verschillende schoonmaakmiddelen aan voor diverse schoonmaakklussen. Binnen dit ruime aanbod heeft u ook nog keuze uit verschillende heerlijke geuren. De reinigingsmiddel van Fabulosa zijn sterk ontsmettend. Tot slot zijn de producten van Fabulosa diervriendelijk én goed voor de planeet.
 

Heeft u vragen over ons Fabulosa assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.