123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Zoflora

Zoflora producten kopen?

Op deze pagina bestelt u voor een voordelige prijs de schoonmaakmiddelen van Zoflora. Deze aerosol sprays, concentraten en doekjes zorgen niet alleen voor een perfect schoonmaakresultaat maar laten ook heerlijke geuren achter die tot wel 24 uur blijven hangen.

1 - 0 van 0

Bestel Zoflora voor een lage prijs

Vanaf het begin was het al het doel van Zoflora om schoonmaakproducten te maken die niet alleen grondig reinigen, maar ook heerlijk ruiken. Met Zoflora heeft u keuze uit veel verschillende en unieke geuren die tot 24 uur in uw huis blijven hangen. Met dank aan ons brede assortiment zit er gegarandeerd een schoonmaakmiddel tussen voor uw schoonmaakklus.

Alle producten van Zoflora

Ons assortiment van Zoflora schoonmaakmiddelen is erg breed. Hieronder worden deze artikelen omschreven en wordt toegelicht voor welke schoonmaakklussen elk artikel geschikt is.

  • Luchtverfrissers: Met de luchtverfrissers van Zoflora maakt u eenvoudig en snel zachte en harde oppervlakken schoon zonder strepen of vlekken achter te laten. Met de spray verwijdert u vlekken en verjaagt u ongewenste geurtjes.
  • Allesreiniger spray: Met de allesreiniger sprays van Zoflora reinigt u gemakkelijk diverse harde oppervlakken. Laat de spray een paar minuten inwerken en neem het vervolgens af met een droge doek voor het beste resultaat.
  • Allesreiniger concentraat: Met de allesreiniger concentraat van Zoflora maakt u harde oppervlakken in uw huis eenvoudig schoon. Maak met het concentraat een krachtig sopje voor het verwijderen van hardnekkig vuil en zorg voor een intense geurbeleving in uw huis.
  • Reinigingsdoekjes: Met de reinigingsdoekjes van Zoflora maakt u ieder oppervlak in uw huis moeiteloos schoon. De doekjes zijn direct klaar voor gebruik en zijn ook handig om mee te nemen onderweg.

Zoflora in de aanbieding kopen

Het goedkoop aanschaffen van Zoflora doet u met onze aanbiedingen. Hiermee krijgt u kortingen op onze al laag geprijsde Zoflora schoonmaakmiddelen. Zo bespaart u nog meer geld. Perfect als u een voorraad van Zoflora artikelen wilt aanleggen. Hiermee geniet u extra lang van een heerlijk schoon huis.

Diervriendelijk schoonmaken met Zoflora

Zoflora garandeert dat de schoonmaakproducten in het assortiment niet zijn getest op dieren. Ook zijn de ingrediënten in de reinigingsmiddelen niet op dieren getest.

De voordelen van Zoflora

Het gebruiken van Zoflora schoonmaakmiddelen heeft veel voordelen. Deze voordelen worden hieronder uitgelicht:

 Sterk ontsmettende werking.
 Grondige reiniging.
 Veel unieke geuren.
 Dierproefvrij.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Zoflora schoonmaakmiddelen?

De schoonmaakmiddelen van Zoflora hebben een erg sterke ontsmettende werking. Dit zorgt voor een grondige reiniging. Daarnaast komen de Zoflora producten in veel verschillende unieke geuren. Tot slot zijn de schoonmaakmiddelen dierproefvrij.

Welke producten verkoopt Zoflora?

Zoflora verkoopt diverse reinigingsproducten. Hieronder vallen allesreiniger sprays, allesreiniger concentraat, reinigingsdoekjes en luchtverfrissers. Elk product heeft een ontsmettende werking en zorgt voor een grondige reiniging.

Is Zoflora diervriendelijk?

Zoflora garandeert dat hun schoonmaakartikelen niet zijn getest op dieren. Ook zijn de ingrediënten in de schoonmaakmiddelen niet getest op dieren.
 

Heeft u vragen over ons Zoflora assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.