123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

123schoon

Schoonmaakmiddelen van ons 123schoon-huismerk kopen?

Nieuw in ons assortiment! Bestel hier de schoonmaakmiddelen van ons 123schoon-huismerk. Wij hebben een breed aanbod, van allesreiniger tot ontvetter en meer. De middelen werken niet alleen zeer effectief, maar zijn ook nog eens extra voordelig. Vind het product waar u naar op zoek bent door te filteren op type schoonmaakmiddel of voor welk oppervlak het middel geschikt is. 


1 - 21 van 21

Bestel voordelig schoonmaakmiddelen van 123schoon

Maak uw huis en omgeving weer brandschoon met de schoonmaakmiddelen van ons huismerk. Wij bieden een ruim assortiment aan met verschillende schoonmaakmiddelen die u in en rondom het huis kunt gebruiken. Meer weten over de schoonmaakmiddelen van 123schoon? Lees dan hieronder verder of bestel direct hierboven het gewenste product.

123schoon schoonmaakmiddelen: ons assortiment

In onze webshop verkopen wij een ruim assortiment met verschillende schoonmaakmiddelen van ons huismerk. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van producten die wij aanbieden:

  • Allesreiniger: met deze allesreiniger reinigt u eenvoudig diverse harde oppervlakten. De reiniger is zowel verdund als onverdund te gebruiken. De allesreiniger is verkrijgbaar in verschillende geuren.
  • Vaatwasmachine reiniger: ga voor een krachtige reiniging van uw vaatwasser met de vaatwasmachine reiniger van 123schoon. De reiniger is zeer eenvoudig in gebruik. Na gebruik is niet alleen de vaatwasser gereinigd, maar ook de leidingen zijn weer schoon.
  • Vaatwasmachine reiniger: ga voor een krachtige reiniging van uw vaatwasser met de vaatwasmachine reiniger van 123schoon. De reiniger is zeer eenvoudig in gebruik. Na gebruik is niet alleen de vaatwasser gereinigd, maar ook de leidingen zijn weer schoon.
  • Kalkreiniger: verwijder moeiteloos kalkaanslag met de kalkreiniger van 123schoon. U hoeft alleen het middel op het oppervlak te spuiten en enkele minuten te laten intrekken voordat u het oppervlak afneemt. Daarnaast helpt het middel ook bij het voorkomen van het opbouwen van kalk. Zo heeft u nog minder last van kalkaanslag.
  • Vlekverwijderaar: verwijder moeiteloos vlekken uit uw tapijt, kleding, stoffen meubels en meer met dank aan de vlekverwijderaar van 123schoon. De spray is zeer makkelijk in gebruik, draai de sproeikop een kwartslag en u kunt aan de slag. Zelfs oudere én lastige vlekken zijn met deze vlekverwijderaar te verwijderen.
  • Ontvetter: ontvet eenvoudig ovens, gasfornuizen en andere vette oppervlaktes met de ontvetter van 123schoon. Binnen enkele minuten maakt u vieze oppervlaktes weer stralend schoon.
  • Schimmelspray: verwijder schimmel en aanslag in uw badkamer, keuken of toilet eenvoudig met deze reiniger van ons 123schoon-huismerk. Het middel kunt u direct op de aanslag sprayen. Laat dit vervolgens 15 minuten inwerken, hierdoor heeft de krachtige reiniger tijd om de vervuilingen aan te pakken. Reinig het oppervlak daarna met water en een spons en zie hoe de aanslag verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Voor klussen rondom het huis bieden wij ook een aantal handige seizoensproducten aan. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Barbecuereiniger: maak uw oven, grill en BBQ weer stralend schoon met deze reiniger van ons 123schoon-huismerk. Laat het middel 5 tot 10 minuten inwerken en neem het oppervlak vervolgens af. De krachtige reiniger verwijdert zelfs hardnekkige, aangekoekte vervuilingen.
  • Ruitenwisservloeistof: gebruik de ruitenvloeistof van ons 123schoon-huismerk. Verwijder vuil en vlekken van bomen, dieren en vocht. Met de ruitenvloeistof worden de vuiligheden eenvoudig van uw raam afgehaald. De ruitenvloeistof is direct klaar voor gebruik en kan meteen in het sproeireservoir worden gegoten. In ons assortiment vindt u wisservloeistof voor zomer en winter.

Voordelen van schoonmaakmiddelen van 123schoon

Het gebruiken van de schoonmaakmiddelen van het 123schoon-huismerk heeft een aantal voordelen, namelijk:

 Voordelige producten: de schoonmaakmiddelen van ons huismerk hebben lage prijzen, dit is goed voor de portemonnee.
 Snelle levering: wanneer u schoonmaakmiddelen besteld, ontvangt u ze de volgende dag thuis.
 Grondige reiniging: de schoonmaakmiddelen van ons huismerk bieden dezelfde kwaliteit als bekende A-merken.
 Aangename geuren: de schoonmaakmiddelen beschikken over aangename geuren die u huis fris en schoon laten ruiken.
 Gebruiksvriendelijk: de producten zijn eenvoudig in gebruik en beschikken allemaal over een      duidelijke gebruiksaanwijzing.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke soorten schoonmaakmiddelen van het huismerk zijn er?

In ons assortiment bieden wij verschillende soorten schoonmaakmiddelen aan. Wij verkopen schoonmaakmiddelen voor in huis, maar ook seizoensproducten zoals barbecuereiniger en ruitenwisservloeistof voor winterse temperaturen. Bij ons vindt u het allemaal.

Waarom kiezen voor huismerk schoonmaakmiddelen?

Wanneer u kiest voor schoonmaakmiddelen van ons huismerk, ontvangt u kwalitatieve schoonmaakmiddelen voor lage prijzen. De producten hebben dezelfde kwaliteit als bekende A-merken en besparen u een hoop geld.

Wat is het verschil tussen huismerk en A-merk schoonmaakmiddelen?

Het grote verschil tussen A-merken en ons huismerk is de prijs. Wij bieden schoonmaakmiddelen tegen lage prijzen aan terwijl er niet is bezuinigd op de kwaliteit van de schoonmaakmiddelen. Voor een lagere prijs ontvangt u een schoonmaakmiddel dat net zo goed werkt als een A-merk schoonmaakmiddel.
 

Heeft u nog vragen over de schoonmaakmiddelen van ons 123schoon-huismerk of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.