123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Swiffer

Producten van Swiffer kopen

Bestel hier voordelig de schoonmaakproducten van het bekende merk Swiffer. Of u nu een nieuwe Duster nodig heeft of op zoek bent naar navullingen, wij hebben het allemaal. Kies eenvoudig het  type u op zoek bent en ontvang het product morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Swiffer artikelen voordelig kopen

Swiffer is er voor diverse schoonmaakklussen. Of u nu wilt afstoffen, de vloer wilt vegen of wilt dweilen, Swiffer helpt u hierbij. Bestel hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent of lees hieronder meer over Swiffer en ons assortiment.

Swiffer: ons assortiment

Op deze pagina vindt u een breed aanbod aan Swiffer producten. Hieronder lichten wij kort de verschillende Swiffer artikelen toe.

  • Swiffer Duster: met de Swiffer Duster stoft u eenvoudig diverse oppervlakten af. Met de handige steel komt u zelfs op moeilijk bereikbare plekken. De duster trekt stof aan als een magneet en houdt vuil tot diep in de vezels vast. Geen last meer van opvliegend stof dus. 
  • Swiffer Sweeper: met de Swiffer Sweeper verwijdert u eenvoudig vuil van uw vloer. De doekjes trekken vuil aan en houden dit langdurig vast. Ook kunt u hiervoor de wet doekjes gebruiken en uw vloer dus vochtig schoonmaken.
  • Swiffer Wet Jet: de Swiffer WetJet is een alles-in-een dweilsysteem. Dankzij de dubbele jet (dubbele nevelspray) en het unieke, bijbehorende reinigingsmiddel wordt zelfs hardnekkig vuil verwijderd. Dankzij de sproeiverstuiver wordt de reiniger altijd gelijkmatig verdeeld. De doekjes houden tijdens het reinigen het losgeweekte vuil vast.
  • Swiffer starterkit: hiermee haalt u alles in huis om direct te beginnen met schoonmaken. Zo ontvangt u niet alleen het schoonmaakartikel, maar ook navullingen.
  • Swiffer navullingen: hier vindt u al onze navullingen voor de producten van Swiffer. U vindt hier dievrse producten, van reinigingsmiddelen voor in de WetJet tot aan nieuwe Dusters. 

Het gebruiken van de Swiffer schoonmaakartikelen

Swiffer Duster

Schud de navulling voordat u het op de steel schuift. Door dit te doen werkt het Trap & Lock systeem het meest efficiënt. Schuif de navulling vervolgens op de steel en u kunt beginnen met afstoffen. Na gebruik kunt u de duster uitkloppen en indien deze zeer vervuild is, kunt u deze vervangen voor een nieuwe.

Swiffer Sweeper

Voordat u kunt beginnen moet u de Swiffer in elkaar zetten. Klik simpelweg alle delen in elkaar. Begin met de Sweeper en plaats hier de drie ijzeren stelen bovenop. Dankzij het kliksysteem zit het meteen goed vast. Eindig de steel met de groene hendel, plaats een doekje op de Sweeper en u kunt beginnen met het reinigen van de vloer. De Swiffer Sweeper beweegt u over de vloer, net zoals een stofzuiger of dweil, totdat deze al het vuil heeft opgenomen.

Swiffer Wet Jet

Eerst moet u de Swiffer Wet Jet in elkaar zetten. Het bestaat uit twee delen die u in elkaar kunt klikken. Door het lichtpaarse gedeelte van het paarse oppervlak naar boven te schuiven, verwijdert u deze en kunt u hier 4 batterijen in plaatsen. Schuif dit vervolgens weer terug op zijn plaats. Plaats vervolgens de fles met reiniger ondersteboven in het paarse bakje. Tot slot plaatst u een doekje aan de onderkant van de Swiffer. Nu is de Swiffer Wet Jet klaar voor gebruik.

 

Hoe gebruikt u het nu? Als de Swiffer Wet Jet klaar is voor gebruik, kunt u het knopje op het handvat indrukken om de sproeifunctie te activeren. Hierdoor wordt de reiniger in de vorm van nevel voor uw Swiffer gesprayd. Vervolgens kunt u hier overheen met de Swiffer om het oppervlak schoon te dweilen.

Milieuvriendelijk schoonmaken met Swiffer

Swiffer staat er voor om schoonmaken leuk én efficiënt te maken. Daarnaast gaat Swiffer voor duurzame oplossingen door te focussen op klimaat, verspilling, water en natuur. Bijvoorbeeld: als u dweilt met de Swiffer Wet dan bespaart u ruim 250 liter water per jaar. Ook tijdens het productieproces wordt er op duurzaamheid gelet. Swiffer hoopt onder andere in 2040 volledig te produceren op groene energie en in 2030 hoopt Swiffer net zo veel water terug te brengen naar de natuur dan als zij gebruiken. U maakt met Swiffer dus niet alleen uw huis stralend schoon, maar het is ook minder schadelijk voor het milieu dan het gebruiken van vergelijkbare artikelen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke soorten Swiffers zijn er?

Swiffer biedt de Swiffer Duster, Swiffer Sweeper en Swiffer Wet Jet aan. De artikelen zijn geschikt voor diverse schoonmaakklussen, zoals: afstoffen, vegen en dweilen. In ons assortiment op 123schoon.nl kunt u al deze artikelen vinden.

Hoe gebruik ik Swiffer natte doekjes?

De natte doekjes van Swiffer zijn hetzelfde te gebruiken als de droge Swiffer doekjes. Plaats het doekje op de grond, leg de Swiffer hier bovenop en druk het doekje in de drukpunten. Hierdoor zitten deze vast en kunt u beginnen met schoonmaken.

Kan ik met een Swiffer dweilen?

De Swiffer Sweeper is geschikt voor het vochtig reinigen van vloeren. Met de Swiffer Wet Jet gaat u meer voor een alles-in-één dweilsysteem. Met de dweil sprayt u de reiniger op de vloer en gaat u hier vervolgens met de Swiffer overheen. Op zoek naar Swiffer artikelen om mee te dweilen? Deze vindt u op 123schoon.nl.

Wat is Swiffer XXL?

De Swiffer XXL producten zijn groter dan de originele producten en vangen tot 3 keer meer vuil op. Hiervoor worden ook speciale XXL doekjes gebruikt. Zo maakt u efficiënt en eenvoudig grotere oppervlakken schoon.

Waarin verschilt Swiffer Duster van een gewone stofdoek?

De Swiffer Duster houdt stof langer vast dan een gewone stofdoek. Een stofdoek zorgt ervoor dat stof opwaait en het niet echt schoon wordt. Met de Duster wordt stof als een magneet aangetrokken en vastgehouden, zodat stof zich niet verplaatst, maar echt weg is.
 

Heeft u vragen over onze Swiffer artikelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.