123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Alle producten voor een ultieme zomer

Swiffer

Producten van Swiffer kopen?

Bestel hier voordelig de schoonmaakproducten van het bekende merk Swiffer. Of u nu een nieuwe Duster nodig heeft of op zoek bent naar navullingen, wij hebben het allemaal. Filter eenvoudig naar welk type u op zoek bent en ontvang het product morgen al in huis.


Swiffer Duster XXL starterkit + 2 dusters SWI00003
vergroten
Omschrijving Met de Swiffer Duster XXL kit neemt u afscheid van stof, haar en vuil. De duizenden pluizige vezels trekken stof aan en houden tot drie keer meer vuil vast dan een gewone plumeau. De Duster is ideaal voor het schoonmaken van bijna elke droge ondergrond en laat geen pluis achter.

De steel is verlengbaar tot wel 90 cm. Zo kunt u zowel hoge, lage en smalle plekken afstoffen, waardoor u veel grondiger kunt schoonmaken. De Swiffer heeft een flexibele kop die in vier richtingen kan worden gedraaid. Hierdoor is het ideaal voor het afstoffen van kasten, lampen en ook voor moeilijke plekken, zoals radiatoren en jaloezieën.

Door het Trap & Lock systeem blijft de duster goed op zijn plaats zitten tijdens het schoonmaken. In de verpakking zit één Duster Vloerreiniger XXL en twee verwisselbare Dusters.
Specificaties
Merk: Swiffer Geschikt voor: Swiffer duster XXL
Type: Starterkit
Morgen in huis
€ 10,49 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,67 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Sweeper XXL vloerdoekjes navulling (16 stuks) SWI00002
vergroten
Omschrijving Met de Swiffer Sweeper XXL vloerdoekjes verwijdert u vuil, stof en haar van elk voeroppervlak in uw huis. Dankzij de dikte en het specifieke patroon van de doeken trekt het vuil aan en houdt het deze tot drie keer beter vast dan een gewone bezem. Door de antistatische werking van de vloerdoekjes houdt u uw vloer altijd stralend schoon.

De vloerdoekjes zijn perfect voor het schoonmaken van harde oppervlakken zoals keramische tegels, behandelde houten vloeren, vinyl, laminaat en marmer. Doordat de doekjes 80% langer zijn dan andere Swiffer-doekjes kunt u gemakkelijk grotere oppervlakken schoonmaken. De verpakking bevat 16 vloerdoekjes.
Specificaties
Merk: Swiffer Geschikt voor: Swiffer Sweeper XXL
Type: Stofdoekjes navulling Aantal: 16 stuks
Morgen in huis
€ 8,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 7,40 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Sweeper Dry vloerdoekjes navulling (20 stuks) SSW00065
vergroten
Omschrijving De Swiffer Sweeper Dry vloerdoekjes maken schoonmaken sneller en makkelijker dan ooit. De vloerdoekjes vangen en houden tot drie keer meer stof vast dan een normale bezem. Dit komt door het specifieke patroon en de antistatische werking van het doek. De doekjes zijn gemaakt van een gerecycled en synthetisch materiaal.

Met de vloerdoekjes maakt u hout, vinyl, keramische tegels, laminaat, marmer en andere vloeroppervlakken stralend schoon. De navulling bevat 20 vloerdoekjes.
Specificaties
Merk: Swiffer Afmetingen: 26,5 x 21 cm (lxb)
Type: Stofdoekjes navulling Aantal: 20 stuks
Geschikt voor: Swiffer Sweeper
Morgen in huis
€ 5,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,92 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Sweeper vloerdoekjes nat navulling (24 stuks) SSW00027
vergroten
Omschrijving Met de Swiffer Dusters hoeft u zich geen zorgen meer te maken over haar, stof, vuil en allergenen van huisstofmijten, katten of honden. De duizenden licht gecoate pluizige vezels van de Duster trekken vuil aan en houden deze vast. De vezels veranderen van vorm, zodat u zelfs de meest lastige plekken goed kunt schoonmaken. De Duster voorkomt opwaaiend stof en zo maakt het tot 50% beter schoon dan een normale katoenen stofdoek.

De Duster blijft altijd op zijn plek dankzij het Trap en Lock systeem van Swiffer. Met deze aanbieding schaft u zes doosjes met tien navullingen aan. In totaal ontvangt u 60 Swiffer Duster doekjes.
Specificaties
Merk: Swiffer Geschikt voor: Swiffer Sweeper
Type: Stofdoekjes navulling Aantal: 24 stuks
Morgen in huis
€ 6,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 5,74 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Sweeper vloerdoekjes navulling (36 stuks) SSW00018
vergroten
Omschrijving Deze Swiffer stofdoekjes zijn geschikt voor het Swiffer vloerwis-systeem. De doekjes nemen een grote hoeveelheid stof op (3x meer dan een traditionele bezem) en houden dit langdurig vast. Deze navulling bevat 36 doekjes.
Specificaties
Merk: Swiffer Aantal: 36 stuks
Type: Navulling
Morgen in huis
€ 7,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 6,20 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Sweeper vloerdoekjes navulling (80 stuks) SSW00112
vergroten
Omschrijving Neem afscheid van stof, kruimels en haren met de vloerdoekjes van Swiffer. Het specifieke patroon van de vezels en de elektrostatische werking van het doekje trekt vuil aan en houdt deze vast. Met deze vloerdoekjes heeft u geen last van pluis of opwaaiend stof, hierdoor is uw vloer altijd stralend schoon.

De doekjes zijn geschikt voor het schoonmaken van behandeld hout, linoleum, vinyl, keramische tegels en andere harde oppervlakken. Deze verpakking bevat 80 vloerdoekjes.
Specificaties
Merk: Swiffer Geschikt voor: Swiffer Sweeper
Type: Stofdoekjes navulling Aantal: 80 stuks
Productimpressie
Swiffer Sweeper vloerdoekjes navulling (80 stuks)
vergroten
Morgen in huis
€ 19,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 16,49 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Duster Navulling (20 doekjes) SSW00530
vergroten
Omschrijving Het pluizige vezeldoek van de Swiffer Duster vangt eenvoudig vuil, stof, haar en allergenen van huisstofmijten, honden en katten op en houdt deze vast. Met de Duster heeft u geen last van opwaaiend stof en door de unieke vezels die van vorm veranderen, bereikt u makkelijk de meest lastige plekken in het huis. De Duster vangt stof tot 50% beter op dan een katoenen stofdoek.

De Duster blijft op zijn plek zitten tijdens het afstoffen dankzij de Trap & Lock werking van Swiffer. De verpakking bevat 20 Swiffer Duster navullingen.
Specificaties
Merk: Swiffer Afmetingen: 240 x 197 x 117 mm (bxhxd)
Type: Stofdoekjes navulling Aantal: 20 stuks
Geschikt voor: Swiffer duster
Morgen in huis
€ 14,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 12,36 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Duster starterkit + 1 duster SSW00023
vergroten
Omschrijving De Swiffer Duster is een stof magneet dat vuil aantrekt en opneemt tussen de vezels. Met de steel komt u moeiteloos op de meest lastige plekken en de unieke vezels passen zich aan om gemakkelijk op deze lastige plekken vuil vast te houden. Met de Duster heeft u geen last meer van opwaaiend stof tijdens het schoonmaken. Zo verwijdert u tot drie keer meer stof en vuil dan met een normale plumeau.

Dit artikel bestaat uit een handvat en een doek.
Specificaties
Merk: Swiffer Geschikt voor: Swiffer duster
Type: Starterkit
Morgen in huis
€ 2,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Duster Kit + 3 doekjes Ambi Pur SSW00520
vergroten
Omschrijving De Swiffer Duster maakt afstoffen eenvoudig en combineert dit met de heerlijke geur van Ambi Pur. De Duster vangt en houdt vuil, haar, stof en allergenen van onder andere honden en katten vast. Dit is te danken aan de pluizige vezels die van vorm veranderen om zo zelfs de meest lastige hoekjes schoon te maken. De Duster voorkomt het neerdwarrelen van stof op uw net gereinigde oppervlak. Naast het schoonmaken, laten de doekjes ook een frisse geur van Ambi Pur achter.

De navullingen zijn gemaakt met 33% gerecyclede synthetische vezels. De kit bestaat uit een handvat en drie doekjes met de geur van Ambi Pur.
Specificaties
Merk: Swiffer Afmetingen: 126 x 195 x 57 mm (bxhxd)
Type: Stofdoekjes startkit Aantal: 1 stuks
Geschikt voor: Swiffer duster
Aanbieding:

Swiffer Duster Kit + 3 doekjes Ambi Pur (5 stuks) € 20,50

Morgen in huis
€ 4,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,72 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Aanbieding: Swiffer Duster Kit + 3 doekjes Ambi Pur (5 stuks) SSW00521
vergroten
Omschrijving Zorg dat uw huis stralend schoon is en heerlijk ruikt met de Swiffer Duster kit met geur van Ambi Pur. Met de Duster verwijdert u niet alleen stof, maar ook haar en allergenen van onder andere huisstofmijten. Met het handvat komt u gemakkelijk op de meest lastige plekken. De unieke vezels trekken vuil aan en houden dit vast. Zo maakt de Duster tot drie keer beter schoon dan een normale plumeau, dit terwijl het de frisse geur van Ambi Pur achterlaat.

De stofdoeken zijn gemaakt van 33% gerecyclede synthetische vezels. Dit artikel bestaat uit vijf kits. Elke kit bestaat uit een handvat en drie Ambi Pur navuldoekjes.
Specificaties
Merk: Swiffer Afmetingen: 126 x 195 x 57 mm (bxhxd)
Type: Stofdoekjes startkit Aantal: 5 stuks
Geschikt voor: Swiffer duster
Morgen in huis
€ 20,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 16,94 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Floor Dry & Wet Kit + 8 Doekjes SSW00533
vergroten
Omschrijving Met de Swiffer Floor Dry & Wet Kit kunt u uw vloer met slechts één middel vegen en dweilen. Dankzij de acht droge doeken die zijn gemaakt met een specifiek patroon met een antistatische werking, wordt vuil drie keer beter vastgehouden dan bij het gebruik van een normale bezem. Met de vochtige dweildoekjes lost u hardnekkig vuil op en laat u een schone geur achter. De combinatie van deze doeken zorgt gegarandeerd voor een stralend schone vloer.

Aangeraden wordt om de vochtige doekjes niet op onbehandeld, ongeolied of geboend parket of onbehandeld natuursteen of tapijten te gebruiken. In de starterskit zitten acht droge doekjes, drie vochtige doekjes en een vloerreiniger.
Specificaties
Merk: Swiffer Afmetingen: 319 x 122 x 81 mm (bxhxd)
Type: Vloerreiniger startkit Aantal: 1 stuks
Geschikt voor: Swiffer Floor Dry & Wet
Morgen in huis
€ 14,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 11,98 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Vloerdoek Wet Jet navulling (10 doekjes) SSW00538
vergroten
Omschrijving Met de Swiffer Water Jet doekjes wordt het reinigen van uw vloer kinderspel. De unieke dubbele jetspray maakt de Swiffer een alles-in-één dweilsysteem. Het speciaal ontwikkelde reinigingsmiddel verwijdert hardnekkige vlekken. Vervolgens houdt het doekje vuil tot diep in de doek vast, zodat het vuil niet rondgeslingerd wordt. De sproeiverstuiver zorgt voor een altijd gelijkmatige verdeling van het reinigingsmiddel.

Dankzij de Absorb & Lock werking wordt vloeistof van de Wet Jet makkelijk geabsorbeerd. De Water Jet is geschikt voor tegels, vinyl, behandelde houten vloeren en parket. De verpakking bestaat uit tien navullingen.
Specificaties
Merk: Swiffer Gewicht: 201 g
Type: Vloerdoekjes navulling Aantal: 1 stuks
Geschikt voor: Swiffer Wet Jet Vel: 10 stuks
Afmetingen: 290 mm x 141 mm x 78 (bxhxd)
Aanbieding:

Aanbieding: Swiffer Vloerdoek Wet Jet navulling (80 doekjes) € 44,95

Morgen in huis
€ 5,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,92 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Vloerdoekjes Wet Jet navulling (20 doekjes) SSW00536
vergroten
Omschrijving De Swiffer Water Jet doekjes geven een geweldige reiniging aan vrijwel elke vloer in uw huis. Door de dubbele jetspray heeft u een alles-in-één dweilsysteem. Het unieke reinigingsmiddel zorgt ervoor dat hardnekkig vuil loskomt van uw vloer. Door de sproeiverstuiver wordt het reinigingsmiddel altijd gelijkmatig verdeeld. Het doekje houdt het vuil diep in de doek vast, zo voorkomt het dat het vuil rondgeslingerd wordt.

Het Absorb & Lock systeem zorgt ervoor dat vloeistof makkelijk wordt geabsorbeerd. De Wet Jet is veilig voor het reinigingen van vrijwel elke vloer. De verpakking bestaat uit twintig doekjes.
Specificaties
Merk: Swiffer Afmetingen: 290 x 155 x 140 mm (bxhxd)
Type: Vloerdoekjes navulling Aantal: 20 stuks
Geschikt voor: Swiffer Wet Jet
Aanbieding:

Swiffer Vloerdoek Wet Jet navulling (80 doekjes) € 44,95

Morgen in huis
€ 11,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Aanbieding: Swiffer Vloerdoek Wet Jet navulling (80 doekjes) SSW00537
vergroten
Omschrijving Voor een geweldige reiniging van uw vloeren kunt u gebruik maken van de Swiffer Water Jet doekjes. De dubbele jetspray levert een uniek alles-in-één dweilsysteem. Het reinigingsmiddel zorgt ervoor dat hardnekkig vuil van uw vloer loskomt. De sproeiverstuiver verzekert dat het reinigingsmiddel gelijkmatig verdeeld wordt. Vervolgens houdt het doekje het vuil tot diep in de doek vast.

Het Absorb en Lock systeem absorbeert vloeistof makkelijk. De Water Jet is geschikt voor vinyl, tegels en behandelde vloeren en parket. De aanbieding bestaat uit vier verpakkingen van twintig doekjes. In totaal ontvangt u 80 doekjes.
Specificaties
Merk: Swiffer Afmetingen: 290 x 155 x 140 mm (bxhxd)
Type: Vloerdoekjes navulling Aantal: 4 stuks
Geschikt voor: Swiffer Wet Jet Vel: 80 stuks
Morgen in huis
€ 44,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 37,15 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Wet Jet Reinigingsmiddel navulling (1,25 liter) SSW00539
vergroten
Omschrijving Met de speciale Water Jet vloerreiniger maakt u uw vloer stralend schoon. De formule van deze vloeistof maakt het verwijderen van hardnekkig vuil en lastig te verwijderen vlekken kinderspel. Het reinigingsmiddel maakt vuil los en tilt het van de vloer, waarna het in het doekje vast komt te zitten. De vloerreiniger wordt eenvoudig geabsorbeerd door de Swiffer Water Jet navuldoekjes.

Deze Swiffer Wet Jet Reinigingsmiddel navulling bevat 1,25 liter.
Specificaties
Merk: Swiffer Inhoud: 1.25 l
Type: Vloerreiniging navulling Aantal: 1 stuks
Geschikt voor: Swiffer Wet Jet
Aanbieding:

4 flessen - 1,25 liter € 24,50

Morgen in huis
€ 5,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,92 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Aanbieding: Swiffer Wet Jet Reinigingsmiddel navulling (4 flessen a 1,25 liter) SSW00540
vergroten
Omschrijving De Water Jet vloerreiniger zorgt ervoor dat uw vloer weer stralend schoon is. De unieke formule van de vloerreiniger maakt het verwijderen van hardnekkige vlekken en vuile oppervlakken erg gemakkelijk. Het reinigingsmiddel maakt het vuil los en tilt het van de vloer, zodat het doekje het vuil kan absorberen. De vloerreiniger wordt moeiteloos opgenomen door de Swiffer Water Jet navuldoekjes.

Deze aanbieding van de Swiffer Jet Reinigingsmiddel navulling bestaat uit vier flessen van 1,25 liter.
Specificaties
Merk: Swiffer Inhoud: 1.25 l
Type: Vloerreiniging navulling Aantal: 6 stuks
Geschikt voor: Swiffer Wet Jet Extra: Veiligheidsinformatie
Morgen in huis
€ 24,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 20,25 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Doekjes Huisdier navulling (36 doekjes) SSW00534
vergroten
Omschrijving Je bent dol op je huisdier, maar hebt een hekel aan de haren die hij overal op de vloer achterlaat. Dankzij de dikte en het specifieke patroon van de stofdoekjes en hun antistatische werking vangen en houden de Swiffer Vloerreiniger droge navullingen vuil, stof en haren van je huisdier op iedere vloer in je huis vast en blijft er een lichte citrusgeur achter. De dikke, droge stofdoekjes volgen het oppervlak van je vloeren en voegen. Hij kan ook worden gebruikt ter aanvulling van je stofzuiger, om het fijne overige stof en haren die je huisdier achterlaat op te vangen of als schoonmaakmiddel tussendoor, een truc voor als je een huisdier hebt dat elke dag verhaart. Bovendien kan je met de 360° beweegbare kop van de Swiffer Vloerreiniger overal schoonmaken, zelfs op moeilijk bereikbare plekjes zoals onder de koelkast, het fornuis en de vaatwasser, onder bedden en banken en zelfs in hoeken en randen waar bezems en dweilen niet bij kunnen. Dat is toch geweldig? Met de Swiffer droge stofdoekjes gaat schoonmaken sneller en gemakkelijker dan ooit. De Swiffer navuldoekjes kunnen worden gebruikt op elk hard oppervlak, zoals: al dan niet geboend linoleum, vinyl, keramische tegels en behandelde houten vloeren. Deze verpakking bevat 36 doekjes.
Specificaties
Merk: Swiffer Afmetingen: 152 mm x 148 mm x 119 (bxhxd)
Type: Vloerreiniging navulling Aantal: 36 stuks
Geschikt voor: Swiffer Floor
Morgen in huis
€ 7,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 6,57 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Vloerdoekjes Wet (24 doekjes) SSW00551
vergroten
Omschrijving Swiffer is er niet meer alleen voor droog schoonmaken, met de Swiffer Vloerdoekjes Wet verwijdert u vuil en wordt dit vastgehouden in het doekje. De doekjes zijn gedrenkt in een krachtig vuiloplossend schoonmaakmiddel, dat het verwijderen van vuil kinderspel maakt. Met de handige schrobstrook schrobt u zelfs de meest hardnekkige vlekken van uw vloer. Tijdens én na het schoonmaken laten de doekjes een heerlijke citroengeur achter op het gereinigde oppervlak.

In de verpakking zitten 24 vloerdoekjes geschikt voor de Swiffer Sweeper. Ideaal voor het reinigen van vloeren van vinyl, keramische tegels of behandelde houten vloeren.
Specificaties
Merk: Swiffer Geschikt voor: Swiffer Sweeper
Type: Vloerdoekjes navulling Aantal: 24 stuks
Morgen in huis
€ 12,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 10,70 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Doekjes Huisdier navulling (32 doekjes) SSW00552
vergroten
Omschrijving Met de Swiffer Doekjes Huisdier verwijdert u met gemak vuil dat uw huisdier achterlaat op de vloer. De doekjes zijn gemaakt van gedraaide en geknoopte vezels met een elektrostatische kracht die gemakkelijk haren, vuil en stof opvangen en vasthouden. Zelfs het verwijderen van vuil tussen uw voegen is met deze doekjes erg gemakkelijk. Naast het schoonmaken van vuil laten de doekjes een lichte maar frisse citrusgeur achter.

Deze Swiffer doekjes voor de Swiffer Floor kunnen gebruikt worden op harde oppervlakken, zoals: linoleum, vinyl, keramische tegels en behandelde houten vloeren. In de verpakking zitten 32 doekjes.
Specificaties
Merk: Swiffer Geschikt voor: Swiffer Floor
Type: Vloerreiniging navulling Vel: 32 stuks
Morgen in huis
€ 6,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 5,74 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Floor navulling met Ambi Pur (18 doekjes) SSW00553
vergroten
Omschrijving Deze Swiffer Floor navulling vangt en houdt tot drie keer meer vuil vast dan een gewone bezem, dit terwijl het de frisse geur van Ambi Pur verspreid. De doekjes hebben een specifiek patroon, zijn extra dik en hebben een antistatische werking waardoor de doekjes met gemak veel stof vasthouden. Ideaal voor het schoonmaken van elk hard oppervlak, zoals: linoleum, keramische tegels, vinyl en behandelde houten vloeren.

In deze verpakking zitten 18 vloerdoekjes.
Specificaties
Merk: Swiffer Afmetingen: 126 mm x 196 mm x 86 (bxhxd)
Type: Stofdoekjes navulling Vel: 18 stuks
Geschikt voor: Swiffer
Morgen in huis
€ 11,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer wetjet Wood Schoonmaakset Starterskit SSW00554
vergroten
Omschrijving De Swiffer wetjet Wood Schoonmaakset Starterskit is dé schoonmaakkit voor vrijwel alle houten vloeren. Dit alles-in-één dweilsysteem heeft een dubbele sproeikop dat hardnekkig vuil oplost en zorgt voor een krachtige schoonmaakbeurt. Met het bijbehorende reinigingsmiddel wordt het vuil gemakkelijk van uw vloer losgemaakt en vastgehouden in de waterjet-doekjes.

Inhoud schoonmaakset
 • Een Swiffer WaterJet Wood Spray-Mop
 • Een Spray-Mop
 • 5 reinigingsdoekjes
 • 500 ml vloeibare reinigingsmiddel
 • 4 batterijen
Specificaties
Merk: Swiffer Geschikt voor: Swiffer Wet Jet
Type: Vloerreiniger startkit Aantal: 1 stuks
Dit product mag maximaal 1 keer besteld worden.
Morgen in huis
€ 29,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,75 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer wetjet Wood Schoonmaakset Starterskit (2 sets) SSW00555
vergroten
Omschrijving De Swiffer wetjet Wood Schoonmaakset Starterskit is dé schoonmaakkit voor vrijwel alle houten vloeren. Dit alles-in-één dweilsysteem heeft een dubbele sproeikop dat hardnekkig vuil oplost en zorgt voor een krachtige schoonmaakbeurt. Met het bijbehorende reinigingsmiddel wordt het vuil gemakkelijk van uw vloer losgemaakt en vastgehouden in de waterjet-doekjes.

Inhoud starterkits
 • Twee keer de Swiffer WaterJet Wood Spray-Mop
 • Twee keer de Spray-Mop
 • 10 reinigingsdoekjes
 • 1 liter vloeibare reinigingsmiddel
 • 8 batterijen
Specificaties
Merk: Swiffer Geschikt voor: Swiffer Wet Jet
Type: Vloerreiniger startkit Aantal: 2 stuks
Morgen in huis
€ 57,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 47,52 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Duster Kit - Stofmagneet 360 ° + 1 doekje SSW00557
vergroten
Omschrijving Maak afstoffen kinderspel met de Swiffer Duster Kit -Stofmagneet 360 °. Deze duster kunt u uitschuiven tot 90 cm, zodat u nog makkelijker hoge, lage en smalle plekken kunt bereiken. De flexibele kop kan vier richtingen op worden gedraaid om lastige oppervlakken, zoals: radiatoren, jaloezieën en meer eenvoudig af te stoffen.

De navullingen vangen moeiteloos stof, haar en allergenen met dank aan de antistatische werking. De gecoate, pluizige vezels houden dit vervolgens langdurig vast. Deze vezels veranderen tijdens het schoonmaken van vorm, zodat deze overal makkelijk bij komen. Hierdoor mist u niks tijdens het schoonmaken. In de verpakking zit een Swiffer Duster XXL en een navul stofdoekje.
Specificaties
Merk: Swiffer Geschikt voor: Swiffer duster
Type: Starterkit
Aanbieding:

9 sets € 77,95

Morgen in huis
€ 8,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 7,40 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Aanbieding: Swiffer Duster Kit - Stofmagneet 360 ° + 1 doekje (9 stuks) SSW00558
vergroten
Omschrijving Maak afstoffen kinderspel met de Swiffer Duster Kit -Stofmagneet 360 °. Deze duster kunt u uitschuiven tot 90 cm, zodat u nog makkelijker hoge, lage en smalle plekken kunt bereiken. De flexibele kop kan vier richtingen op worden gedraaid om lastige oppervlakken, zoals: radiatoren, jaloezieën en meer eenvoudig af te stoffen.

De navullingen vangen moeiteloos stof, haar en allergenen met dank aan de antistatische werking. De gecoate, pluizige vezels houden dit vervolgens langdurig vast. Deze vezels veranderen tijdens het schoonmaken van vorm, zodat deze overal makkelijk bij komen. Hierdoor mist u niks tijdens het schoonmaken.

Met deze aanbieding ontvangt u gelijk 9 verpakkingen. In één verpakking zit een Swiffer Duster XXL en een navul stofdoekje.
Specificaties
Merk: Swiffer Geschikt voor: Swiffer duster
Type: Starterkit Aantal: 9 stuks
Morgen in huis
€ 77,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 64,42 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Swiffer artikelen voordelig kopen

Swiffer is er voor diverse schoonmaakklussen. Of u nu wilt afstoffen, de vloer wilt vegen of wilt dweilen, Swiffer helpt u hierbij. Bestel hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent of lees hieronder meer over Swiffer en ons assortiment.

Ons Swiffer assortiment

Op deze pagina vindt u een breed aanbod aan Swiffer producten. Hieronder lichten wij kort de verschillende Swiffer artikelen in ons assortiment toe.

 • Swiffer Duster (XXL): met de Swiffer Duster stoft u eenvoudig diverse oppervlakken af. Met de handige steel komt u zelfs op moeilijk bereikbare plekken. De duster trekt stof aan als een magneet en houdt vuil tot diep in de vezels vast. Geen last meer van opvliegend stof dus. 
 • Swiffer Floor (Dry & Wet): Hiermee kunt u met één artikel uw vloer vegen en dweilen. U kunt eenvoudig de doekjes verwisselen en hierbij dus kiezen tussen droge en natte doekjes. 
 • Swiffer Sweeper (XXL): met de Swiffer Sweeper verwijdert u eenvoudig vuil van uw vloer. De doekjes trekken vuil aan en houden dit langdurig vast. Ook kunt u hiervoor de wet doekjes gebruiken en uw vloer dus vochtig schoonmaken.
 • Swiffer Wet Jet: de Swiffer Jet is een alles-in-een dweilsysteem. Dankzij de dubbele jet (dubbele nevelspray) en het unieke, bijbehorende reinigingsmiddel wordt zelfs hardnekkig vuil verwijderd. Dankzij de sproeiverstuiver wordt de reiniger altijd gelijkmatig verdeeld. De doekjes houden tijdens het reinigen het losgeweekte vuil vast.

Milieuvriendelijk schoonmaken met Swiffer

Swiffer staat er voor om schoonmaken leuk én efficiënt te maken. Daarnaast gaat Swiffer voor duurzame oplossingen door te focussen op klimaat, verspilling, water en natuur. Bijvoorbeeld: als u dweilt met de Swiffer Wet dan bespaart u ruim 250 liter water per jaar. Ook tijdens het productieproces wordt er op duurzaamheid gelet. Swiffer hoopt onder andere in 2040 volledig te produceren op groene energie en in 2030 hoopt Swiffer net zo veel water terug te brengen naar de natuur dan als zij gebruiken. U maakt met Swiffer dus niet alleen uw huis stralend schoon, maar het is ook minder schadelijk voor het milieu dan het gebruiken van vergelijkbare artikelen.

Efficiënt schoonmaken met Swiffer

Swiffer Duster

Schud de navulling voordat u het op de steel schuift. Door dit te doen werkt het Trap & Lock systeem het meest efficiënt. Schuif de navulling vervolgens op de steel en u kunt beginnen met afstoffen. Na gebruik kunt u de duster uitkloppen en indien deze zeer vervuild is, kunt u deze vervangen voor een nieuwe.

Swiffer Sweeper

Voordat u kunt beginnen moet u de Swiffer in elkaar zetten. Klik simpelweg alle delen in elkaar. Begin met de Sweeper en plaats hier de drie ijzeren stelen bovenop. Dankzij het kliksysteem zit het meteen goed vast. Eindig de steel met de groene hendel, plaats een doekje op de Sweeper en u kunt beginnen met het reinigen van de vloer. De Swiffer Sweeper beweegt u over de vloer, net zoals een stofzuiger of dweil, totdat deze al het vuil heeft opgenomen.

Swiffer Floor

De Swiffer Floor werkt hetzelfde als de originele Swiffer. Aan de bovenkant heeft het vier drukpunten. U hoeft simpelweg het oude doekje uit deze punten te halen en het nieuwe doekje aan de Swiffer vast te maken. Leg het nieuwe doekje op de vloer, plaats de Swiffer hier bovenop en gebruik de drukpunten om het doekje vast te maken. Zo kunt u binnen een paar seconden weer aan de slag met schoonmaken. U heeft keuze uit droge en vochtige doekjes.

Swiffer Wet Jet

Eerst moet u de Swiffer Wet Jet in elkaar zetten. Het bestaat uit twee delen die u in elkaar kunt klikken. Door het lichtpaarse gedeelte van het paarse oppervlak naar boven te schuiven, verwijdert u deze en kunt u hier 4 batterijen in plaatsen. Schuif dit vervolgens weer terug op zijn plaats. Plaats vervolgens de fles met reiniger ondersteboven in het paarse bakje. Tot slot plaatst u een doekje aan de onderkant van de Swiffer. Nu is de Swiffer Wet Jet klaar voor gebruik.

 

Hoe gebruikt u het nu? Als de Swiffer Wet Jet klaar is voor gebruik, kunt u het knopje op het handvat indrukken om de sproeifunctie te activeren. Hierdoor wordt de reiniger in de vorm van nevel voor uw Swiffer gesprayd. Vervolgens kunt u hier overheen met de Swiffer om het oppervlak schoon te dweilen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke soorten Swiffers zijn er?

Swiffer biedt de Swiffer Duster, Swiffer Sweeper, Swiffer Floor en Swiffer Wet Jet aan. De artikelen zijn geschikt voor diverse schoonmaakklussen, zoals: afstoffen, vegen en dweilen. In ons assortiment op 123schoon.nl kunt u al deze artikelen vinden.

Hoe gebruik ik Swiffer natte doekjes?

De natte doekjes van Swiffer zijn hetzelfde te gebruiken als de droge Swiffer doekjes. Plaats het doekje op de grond, leg de Swiffer hier bovenop en druk het doekje in de drukpunten. Hierdoor zitten deze vast en kunt u beginnen met schoonmaken.

Kan ik met een Swiffer dweilen?

De Swiffer Sweeper en Floor zijn geschikt voor het vochtig reinigen van vloeren. Met de Swiffer Wet Jet gaat u meer voor een alles-in-één dweilsysteem. Met de dweil sprayt u de reiniger op de vloer en gaat u hier vervolgens met de Swiffer overheen. Op zoek naar Swiffer artikelen om mee te dweilen? Deze vindt u op 123schoon.nl.

Wat is Swiffer XXL?

De Swiffer XXL producten zijn groter dan de originele producten en vangen tot 3 keer meer vuil op. Hiervoor worden ook speciale XXL doekjes gebruikt. Zo maakt u efficiënt en eenvoudig grotere oppervlakken schoon.

Waarin verschilt Swiffer Duster van een gewone stofdoek?

De Swiffer Duster houdt stof langer vast dan een gewone stofdoek. Een stofdoek zorgt ervoor dat stof opwaait en het niet echt schoon wordt. Met de Duster wordt stof als een magneet aangetrokken en vastgehouden, zodat stof zich niet verplaatst, maar echt weg is.
 

Heeft u vragen over onze Swiffer artikelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten