123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembaden, zwembad onderhoud en zwembad artikelen

Driehoek allesreiniger

Driehoek vloeibare zeep (725 ml)  SDR00119
vergroten
Omschrijving De vloeibare zeep van Driehoek is een krachtig schoonmaakmiddel, volledig op basis van natuurlijke ingrediënten. De vloeibare zeep komt goed van pas bij het schoonmaken van een vloer (steen of parket) of ander oppervlak. Het middel heeft een veilige, verzorgende werking. De fles bevat 725 ml.
Specificaties
Merk: Driehoek Capaciteit: 725 ml
Type: Allesreiniger Extra info: Veiligheidsinformatie
Morgen in huis
€ 1,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 1,61 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Driehoek zachte Groene Zeep in emmer (900 gram)  SDR00326
vergroten
Omschrijving De zachte Groene Zeep van Driehoek (inhoud 900 gr.) is geschikt voor diverse schoonmaak toepassingen. Vloeren, tegels, sanitair, douche, toilet en kleding worden heerlijk fris en schoon door de toevoeging van plantaardige glycerine en de essentiële olie van citronella. Doordat het schoonmaakmiddel gemaakt is op basis van natuurlijke ingrediënten is de reiniging zacht en veilig voor al uw materiaal. 

Driehoek zachte Groene Zeep is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en bevat geen chloor, ammonia, fosfaten, parabenen, zuren of andere petrochemische ingrediënten. Het product is 99% biologisch afbreekbaar. 

Dosering
In een emmer warm water van 8-10 liter laat u 3 eetlepels zachte groene zeep oplossen. Gebruik vervolgens een spons, borstel of doek om het middel aan te brengen. Bij onverdund gebruik is het belangrijk om na te spoelen met schoon water en bij verdund gebruik is dat overbodig. Op geverfde oppervlakken het middel niet onverdund gebruiken. Tijdens het werken met dit product beschermende handschoenen, oogbescherming en gelaatsbescherming dragen.
Specificaties
Merk: Driehoek Capaciteit: 900 ml
Type: Allesreiniger Geur: Citroen
Soort: Emmer Extra info: Veiligheidsinformatie
Morgen in huis
€ 2,49 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,06 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Driehoek vloeibare zeep met oranjebloesem (725 ml)  SDR00327
vergroten
Omschrijving Driehoek Groene Zeep (inhoud 725 ml) is een vloeibare zeep gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. De allesreiniger is ideaal voor allerlei schoonmaakklusjes. Uw huis ruikt weer heerlijk fris door het parfum van oranjebloesem.

Gebruik de dop van de fles om de dosering te bepalen en laat het product oplossen in een emmer met warm water. Maak vervolgens uw tafel, vloer, keuken of sanitair schoon met een spons, borstel of doek. Bij verdund gebruik is naspoelen niet nodig, maar wanneer u het product onverdund gebruikt is het wel belangrijk om na te spoelen met schoon water.
Specificaties
Merk: Driehoek Geur: Oranjebloesem
Type: Allesreiniger Extra info: Veiligheidsinformatie
Capaciteit: 725 ml
Morgen in huis
€ 2,49 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,06 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Driehoek vloeibare zeep spray met oranjebloesem (500 ml)  SDR00328
vergroten
Omschrijving De Driehoek Allesreiniger Spray met oranjebloesem is een schoonmaakmiddel gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. De spray heeft een inhoud van 500 ml en kunt u gebruiken op diverse oppervlakken in het huis. U kunt het product direct aanbrengen op het te reinigen oppervlak (tafel, vloer, keuken of sanitair) en daarna afnemen met en droge doek. De heerlijke geur van oranjebloesem zorgt voor een fris en schoon huis.

De allesreiniger van Driekhoek bevat geen chloor, ammonia, fosfaten, parabenen, zuren of andere petrochemische ingrediënten. Het product is 99% biologisch afbreekbaar en de verpakking van de fles is gemaakt van 96% gerecycled plastic. 
Specificaties
Merk: Driehoek Geur: Oranjebloesem
Type: Allesreiniger spray Extra info: Veiligheidsinformatie
Capaciteit: 500 ml
Morgen in huis
€ 2,49 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,06 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)