123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Eezym allesreiniger

Eezym allesreiniger kopen?

Op deze pagina vindt u alle allesreinigers van Eezym. De allesreinigers zijn beschikbaar in een fles met handige doseerdop of als spray. De allesreinigers bevatten diverse aangename geuren zoals bijvoorbeeld sinaasappel- en bloemengeur. Wanneer u vandaag besteld, ontvangt u de allesreinigers van Eezym morgen al in huis.


Bestel Eezym allesreiniger voor een duurzame reiniging

Oppervlakken in uw huis eenvoudig en duurzaam reinigen, terwijl er een aangename geur wordt achtergelaten? Kijk dan niet verder. De allesreinigers van Eezym beschikken over het Ecocert-label en zorgen ervoor dat vet en vuil wordt verwijderd zonder oppervlakken of het milieu te beschadigen. Lees hieronder meer over de allesreiniger van Eezym of bestel hierboven direct het gewenste product.

Hoe werken de allesreinigers van Eezym?

De allesreinigers van Eezym maken gebruik van enzymen. Dit zijn eiwitten van 100% natuurlijke oorsprong die geproduceerd zijn door een biotechnologische gisting. Enzymen knippen vuildeeltjes met een snelheid van wel 3 miljoen keer per seconde waardoor de deeltjes makkelijk te verwijderen zijn. Enzymen ontvetten niet alleen, ze verwerken ook eiwitten en zetmeel. Hierdoor zijn zelfs de lastigste vlekken te verwijderen. De enzymen in de allesreinigers van Eezym werken ook sneller en beter dan giftige chemicaliën en zijn daarnaast ook niet schadelijk voor het milieu.
 

Dankzij deze grondige reiniging en actieve bestanddelen hoeft u minder te schrobben en garandeert Eezym een brandschoon resultaat. De allesreinigers van Eezym zijn pH-neutraal en daardoor op alle oppervlakken te gebruiken. De producten zijn niet corrosief en zullen natuurstenen oppervlakken en materialen niet aantasten. Dankzij het ontbreken van giftige chemicaliën, zijn de allesreinigers ook te gebruiken in de buurt van kinderen en huisdieren. De allesreinigers werken alleen hardnekkig tegen vuil en zijn zacht voor de omgeving en personen.

De voordelen van Eezym allesreiniger

Het gebruiken van de allesreinigers van Eezym heeft een aantal voordelen, namelijk:

  • Grondige reiniging: dankzij de enzymen die afrekenen met vuil en vet, hoeft u minder te schrobben en zullen oppervlakken na gebruik van Eezym allesreiniger ook echt schoon zijn. Door Eezym allesreiniger te gebruiken reinigt u eigenlijk vier keer: direct vuil, achtergebleven vuil in machines, leidingen en uiteindelijk ook de rivieren.
  • pH-neutraal: de enzymen in de allesreiniger zijn neutraal, hierdoor worden kwetsbare materialen niet aangetast. Door de neutrale pH zijn de producten ook te gebruiken door mensen met een gevoelige huid en zijn handschoenen niet nodig. De allesreinigers zijn hard tegen vuil maar zacht voor de huid.
  • Geen vlekken en strepen: de allesreinigers laten geen middelen achter waardoor er op uw oppervlakken geen strepen en vlekken achterblijven na het reinigen.
  • Preventie: het reinigende effect van de enzymen voorkomt dat vuil zich weer snel bindt aan een oppervlak, hierdoor blijven gereinigde oppervlakken langer schoon.
  • MicroACTION: door het versnipperende effect van de enzymen op het vuil, worden zelfs moeilijk bereikbare plekken gereinigd. Daarnaast blijven de enzymen lang doorwerken en worden zelfs in leidingen opgehoopte vuilresten verwijderd.
  • Natuurlijke ingrediënten: Eezym kiest bewust voor natuurlijke ingrediënten zonder fosfaten, bleek of ammoniak. Zo komt u niet in contact met ongezonde middelen.

Duurzaam schoonmaken met Eezym

Eezym gaat voor een schone en gezonde wereld en zeggen nee tegen producten die schadelijk zijn voor mens, dier en planeet. Dit alles maken zij mogelijk door voor hun allesreinigers alleen maar natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Eezym wil met hun producten verder gaan dan de gezondheidlabels en bewuste en gezonde beslissingen maken voor het leven en kinderen. Dit doen zij met “homedetox”. Dit houdt in dat Eezym huishouden wil bevrijden van giftige stoffen die door het hele huis verspreid zijn. Hierdoor wordt niet alleen uw gezondheid verbetert, maar knapt het milieu ook op doordat minder schadelijke stoffen in het riool terechtkomen. Daarnaast zijn alle stoffen biologisch afbreekbaar en zijn de verpakkingen recyclebaar.
 

De allesreinigers van Eezym dragen het Ecocert label. Dit label garandeert dat alle ingrediënten in de allesreinigers voor 90 à 100% van natuurlijke oorsprong zijn. Daarnaast zorgt het label voor een strikte controle van de grondstoffen en de biologische afbreekbaarheid hiervan. Tot slot zorgt Eezym voor een totale transparantie over de samenstellingen van de producten richting de consument. Het is dus altijd duidelijk wat de consument in huis haalt.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is Eezym allesreiniger schadelijk voor het milieu?

Nee, de allesreinigers van Eezym zijn niet schadelijk voor het milieu. De allesreinigers zijn voor tenminste 90% van natuurlijke oorsprong en er wordt strikt gecontroleerd op de biologische afbreekbaarheid van de ingrediënten. Daarnaast hebben alle allesreinigers het Ecocert-label.

Hoeveel Eezym allesreiniger heb ik nodig?

De flessen van Eezym zijn voorzien van een handige doseerdop waarmee u eenvoudig 25 ml allesreiniger kunt afmeten. 25 ml allesreiniger is voldoende om te verdunnen in 5 liter water. De allesreinigerspray is eenvoudig en snel op ieder gewenst oppervlak te gebruiken.

Welke oppervlakken kan ik reinigen met Eezym allesreiniger?

Doordat de allesreinigers zijn gemaakt op basis van ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevatten ze geen fosfaten, bleekwater of ammoniak. Hierdoor zijn de allesreinigers op ieder oppervlak te gebruiken zonder dat ze het vlekken, strepen of beschadigingen achterlaten.
 

Heeft u nog vragen over de allesreinigers van Eezym of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.