123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Cif

Cif schoonmaakmiddelen kopen?

Bestel hier voordelig de schoonmaakmiddelen van Cif. Hiermee verwijdert u niet alleen zichtbaar, maar ook onzichtbaar vuil van oppervlakken. Vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Cif schoonmaakmiddelen voordelig bestellen

Al meer dan 50 jaar maakt Cif zich sterk tegen vet en vuil. De afgelopen jaren heeft Cif een breed assortiment reinigingsmiddelen opgebouwd en deze producten zijn beschikbaar in onze webshop. Lees hieronder meer over de schoonmaakmiddelen van Cif of kies hierboven direct de gewenste groep.

Ons assortiment van Cif

In ons assortiment vindt u diverse schoonmaakmiddelen van Cif, zoals:

  • Cif aanbieding: met de aanbiedingen van Cif reinigt u voordelig uw huis. In ons assortiment met aanbiedingen is er voor iedereen een geschikte aanbieding te vinden die u kunt gebruiken voor verschillende huishoudelijke taken.
  • Cif schuurmiddelen: met Cif schuurmiddel laat u uw keuken of badkamer weer glanzen. Dit middel rekent effectief af met hardnekkig vuil en kalkaanslag op harde oppervlakken. Uw keuken of badkamer ziet er na gebruik van Cif schuurmiddel weer stralend uit en ruikt fris.
  • Cif allesreiniger: Cif allesreiniger maakt het schoonmaken van grote waterbestendige oppervlakken en vloeren erg gemakkelijk. Naast het schoonmaken van hardnekkige vlekken verfrist deze allesreiniger het schoongemaakte oppervlak met een heerlijke geur. U kunt het middel direct gebruiken, aanlengen met water is niet nodig. Cif allesreiniger heeft een sterk vuil oplossend vermogen en is hierdoor voordelig in gebruik.
  • Cif keukenreiniger: de keukenreiniger van Cif is geschikt voor diverse schoonmaakklussen in en rondom de keuken. Met deze milieuvriendelijke reiniger gaat u voor een krachtige vetverwijdering en streeploze glans. Dat bereikt u door de reiniger even in te wrijven en u bent klaar.
  • Cif reinigingsdoekjes: reinig en desinfecteer diverse oppervlakken met de Cif wipes Desinfect & Shine Original reinigingsdoekjes. Met de doekjes maakt u gemakkelijk tafels, gebruiksoppervlakken en andere harde oppervlakken schoon. U gaat voor een krachtige reiniging zonder het gebruik van bleek, alcohol en parfum.

Voordelen van Cif schoonmaakmiddelen

Het gebruiken van de schoonmaakmiddelen van Cif in en rondom uw huis heeft een aantal voordelen, zoals:

  • Hardnekkig tegen vet en vuil
  • Diepe reiniging en glanzend eindresultaat
  • Frisse geur
  • Groot assortiment
  • Milieuvriendelijk

Duurzaam schoonmaken met Cif

Cif is een merk dat zich bezighoudt met duurzaamheid. De producten van Cif zijn gemaakt 100% natuurlijke ingrediënten en de flessen zijn gemaakt van minstens 50% gerecycled plastic. Daarnaast beschikt de keukenreiniger Power&Shine over een zogenaamde ‘Eco-refill’ verpakking, wat inhoudt dat de sprayflacon na gebruik hervulbaar is.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar kunt u Cif voor gebruiken?

Waar kunt u Cif voor gebruiken? Cif richt zich op het ontwikkelen van schoonmaakmiddelen voor in huis. Cif heeft voor iedere huishoudelijke taak dan ook een geschikt product. Voor in de keuken kunt u gebruik maken van de Cif keukenreiniger en Cif schuurmiddel kan perfect gebruikt worden in de badkamer dankzij de reinigende en ontkalkende werking.

Heeft Cif ontvettende producten?

Ja, de keukenreiniger in sprayvorm heeft een ontvettende werking en is daardoor handig te gebruiken in de keuken omdat u daar veel in aanraking komt met vettige producten zoals vet-, eiwit- en zetmeelvlekken.

Welke soorten Cif zijn er?

In ons assortiment vindt u meerdere producten van Cif zoals allesreinigers, keukenreinigers, reinigingsdoekjes en schuurmiddelen die u helpen om uw huis weer schoon en fris te maken.
 

Heeft u nog vragen over de schoonmaakmiddelen van Cif of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.