123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembaden, zwembad onderhoud en zwembad artikelen

HG

HG producten kopen?

Bekijk hier alle schoonmaakmiddelen van HG. Dit bekende merk ontwikkelt producten die van hoge kwaliteit zijn, waarmee u ook zeer specifieke schoonmaakproblemen kunt oplossen. Selecteer hieronder de gewenste toepassing of ruimte om snel het juiste product te vinden.

Bestel HG producten online

Op zoek naar schoonmaakmiddelen van HG? Bekijk hier onze ruime collectie. HG ontwikkelt gespecialiseerde producten waarmee specifieke problemen op een effectieve wijze opgelost kunnen worden. Voor iedere schoonmaakklus in huis kunt u dus een bijpassend product vinden, om voor een glanzend en schoon resultaat te gaan. Hieronder leest u hoe u het juiste product uit kunt kiezen.

Hoe vindt u de juiste HG producten?

De producten van HG zijn ingedeeld aan de hand van ruimte en toepassing. Hierbij is het belangrijk om te weten dat HG werkt met gekleurde labels. Alle producten die gebruikt kunnen worden voor dezelfde ruimte of toepassing zijn dus herkenbaar aan de kleur van hun label: groen voor HG producten die u buiten kunt gebruiken, zwart voor ongediertebestrijdingsproducten, enzovoorts. Hieronder hebben we uitgelegd welke producten welk label dragen en wat u in de categorieën bovenaan deze pagina allemaal kunt vinden.

HG producten voor verschillende ruimtes

De producten van HG zijn onder meer gecategoriseerd aan de hand van de verschillende ruimtes in huis. In ieder vertrek zijn er namelijk andere schoonmaakklussen uit te voeren. Het uitgebreide HG assortiment is te gebruiken voor de volgende ruimtes:

  • Badkamer en toilet: In de badkamer en het toilet kunnen er diverse problemen ontstaan. Verstoppingen, kalkaanslag, schimmelvorming en andere vervuilingen zijn eenvoudig op te lossen met de krachtige producten van HG voor het sanitair, herkenbaar aan hun blauwe label.
  • Buiten: HG heeft diverse producten ontwikkeld waarmee stenen, stoffen of houten onderdelen in uw voor- of achtertuin gereinigd kunnen worden. Zo worden vlekken en vervuilingen op bijvoorbeeld tuinmeubels, terrastegels, rolluiken, potten en zonneschermen op krachtige wijze verwijderd. De producten voor buiten zijn herkenbaar aan het donkergroene label.
  • Keuken: Reinig koffiemachines, de vaatwasser, pannen, de airfryer en diverse andere oppervlakken in de keuken op een grondige en oplossingsgerichte wijze met de producten van HG. De producten die in de keuken te gebruiken zijn, zijn herkenbaar aan het gele label.
  • Schuur en garage: In schuren en garages is er vaak sprake van een hoge vochtigheidsgraad en kunnen er vochtplekken of roest ontstaan. De speciale producten voor deze ruimtes, herkenbaar aan het grijze label, zijn daarom geschikt voor het oplossen hiervan. In deze sectie vindt u daarnaast ook producten die u kunt gebruiken voor uw auto.
  • Woonkamer en overige vertrekken: Voor meer algemene producten, die in ruimtes als de woonkamer, slaapkamer of werkkamer te gebruiken zijn, kunt u in deze sectie terecht. Hier vindt u producten voor het reinigen van beeldschermen, toetsenborden, schoorstenen, houten meubels en nog veel meer. De producten zijn herkenbaar aan het rode label.
  • Wasruimte en textiel: Last van een vieze wasmachine? Ook hierin kunnen er na verloop van tijd door vervuiling verstoppingen ontstaan. Met de producten die herkenbaar zijn aan het paarse label kunt u dit snel oplossen, zodat er met uw wasmachine weer het beste resultaat bereikt wordt. De producten die u in deze sectie vindt kunt u ook gebruiken voor het schoonmaken van het wasgoed zelf. Hiermee verdwijnen ook hardnekkige en zeer specifieke vlekken.

HG producten voor specifieke toepassingen

Naast producten voor allerlei verschillende ruimtes in huis verkoopt HG ook producten die voor specifiekere toepassingen te gebruiken zijn. Ook hiervoor kunt u in de categorieën bovenaan deze pagina kijken. Zo is er een ruime collectie van ongediertebestrijding, herkenbaar aan het zwarte label. Hiermee wordt overlast van muizen, zilvervisjes, mieren, vlooien en andere lopende en vliegende beesten opgelost. Deze producten kunnen zowel in huis als in de tuin gebruikt worden.

We verkopen daarnaast verschillende producten voor het reinigen van vloeren, voor tegels, natuursteen, laminaat en nog veel meer vloeren van verschillende materialen. Deze producten zijn herkenbaar aan het bruine label.

Tot slot vindt u bij ons ook producten van de HG ECO-lijn, herkenbaar aan het lichtgroene label, waarmee milieubewust schoonmaken een optie wordt. De producten bevatten geen chemische bestanddelen, zoals microplastics, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Doordat de verpakkingen gemaakt zijn van 100% recyclebare materialen, is dit extra duurzaam.

Schoonmaakartikelen kopen?

De schoonmaakmiddelen van HG zijn zeer effectief, maar vaak niet zonder de juiste schoonmaakartikelen te gebruiken. In ons ruime assortiment vindt u alle producten die u nodig kunt hebben voor schoonmaakklussen in verschillende ruimtes, zoals dweilen voor het reinigen van vloeren en doeken voor het schoonmaken van andere oppervlakken. Bekijk al onze schoonmaakartikelen om voor uw specifieke toepassing een geschikt product te vinden.

Heeft u nog vragen over ons assortiment HG producten of komt u er tijdens het bestellen niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)