123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

HG

HG producten kopen?

Bekijk hier alle schoonmaakmiddelen van HG. Dit bekende merk ontwikkelt producten die van hoge kwaliteit zijn, waarmee u ook zeer specifieke schoonmaakproblemen kunt oplossen. Selecteer hieronder de gewenste toepassing of ruimte om snel het juiste product te vinden.

1 - 0 van 0

Voordelig HG producten bestellen

HG doet wat het belooft. Al meer dan 60 jaar maakt HG kwalitatieve schoonmaakmiddelen voor in en rondom het huis. De producten zijn dan ook niet meer weg te denken uit het huishouden. Voor iedere huishoudelijke klus is er een geschikt HG product te vinden. Of het dan gaat om een verstopping, vlekken in textiel of ongedierte, voor alles is een HG product beschikbaar. Lees hieronder meer over de producten van HG of selecteer hierboven direct de gewenste groep en bestel een product naar keuze.

HG: ons assortiment

Wij bieden een ruim assortiment met diverse HG producten. Bent u benieuwd welk HG product u nodig heeft? Bekijk dan het overzicht hieronder en zie in een oogopslag welke groep u voor welke taak nodig heeft:

 • Badkamer en toilet: in deze groep vindt u alle schoonmaakmiddelen die u nodig heeft in de badkamer of het toilet. U vindt hier bijvoorbeeld desinfectiereiniger, schimmel verwijderaar en kalkaanslag verwijderaar. Ook voor een verstopt doucheputje of lekkende randen van uw douche, wastafel of toilet kunt u hier terecht.
 • Tuin: een groene gloed over uw terras of onkruid in de tuin is vervelend en niet mooi. In deze groep vindt u alles wat u nodig heeft voor het reinigen van uw tuin. Denk hierbij aan tuinmeubelreiniger, aanslagreiniger en reinigers voor rolluiken en zonneschermen.
 • Keuken: reinig koffiemachines, de vaatwasser, pannen, de airfryer en diverse andere oppervlakten in de keuken op een grondige en oplossingsgerichte wijze met de producten van HG. Voorkom een vieze keuken en reinig uw keuken met HG.
 • Schuur en garage: in deze ruimtes wordt vaak geklust of er worden spullen opgeslagen. Hierdoor kunnen deze ruimtes snel vies worden. Voor roest- of olievlekken heeft HG bijvoorbeeld roestoplosser en olievlekkenreiniger. Ook voor auto’s heeft HG producten in het assortiment. Denk hierbij aan interieurreiniger en velgenreiniger.
 • Vloeren: om uw vloeren mooi te houden en te beschermen is het belangrijk om deze te reinigen. HG biedt vloerreiniger aan voor laminaat, tegels en natuursteen.
 • Wasruimte en textiel: niet alleen uw kleding kan vuil zijn, maar ook uw wasmachine kan viezigheid bevatten. HG verkoopt daarom naast vlekverwijderaar voor uw kleding ook machinereiniger. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook strijkspray, reinigingsmiddelen voor waterdichte kleren en leerbehandeling.
 • Woonkamer en overige vertrekken: voor alle schoonmaakklussen in en rondom de woonkamer verkopen wij diverse schoonmaakmiddelen. Van stickerlijm tot schoendeo, in deze groep vindt u alle schoonmaakmiddelen die u voor de woonkamer of overige vertrekken kunt gebruiken.
 • HG ECO: de ECO producten van HG bieden dezelfde krachtige reiniging als u gewend bent. De schoonmaakmiddelen zijn gemaakt van natuurlijke formules en zijn vrij van agressieve bestanddelen. Voor bijna ieder standaard HG product is er ook een HG ECO product beschikbaar.

Kleurcoderingen van HG

De producten van HG bevatten een handige kleurcodering. Hierdoor is gemakkelijk te zien voor welke ruimte in en om het huis het product geschikt is. De kleurcodering werkt als volgt:

 • Blauw – badkamer
 • Geel – keuken
 • Rood – woonkamer
 • Bruin – vloeren
 • Paars – wasruimte
 • Grijs – auto
 • Donkergroen – buiten
 • Zwart – ongedierte
 • Lichtgroen - ECO

HG producten voor specifieke doeleinden

Naast schoonmaakproducten voor in en rondom het huis vindt u in ons assortiment ook HG producten die u helpen bij andere ongemakken, zoals bijvoorbeeld insecten en ongedierte. Ongedierte is vervelend en soms zelfs schadelijk voor de gezondheid. Om die redenen verkoopt HG voldoende middelen tegen ongedierte en insecten. Voorkom mieren in uw huis met een mieren lokdoosjes en bestrijdt muggen en vliegen met een spray of vliegenmepper. Wanneer u thuis last heeft van muizen, vindt u in ons assortiment ook muizenvallen van HG.

Voordelen van HG producten

Het gebruiken van de producten van HG heeft een aantal voordelen, namelijk:

 Zeer ruim assortiment met producten voor reiniging, onderhoud, bestrijding en herstel
 Effectieve producten voor alle ruimtes in en rondom het huis
 Fris en hygiënisch schoon resultaat
 HG doet wat het belooft

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik HG?

Op 123schoon.nl vindt u een uitgebreid assortiment met HG schoonmaakmiddelen voor de laagste prijs. Wij verkopen HG producten voor alle schoonmaaktaken in en rondom het huishouden. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de producten morgen al in huis.

Is HG milieuvriendelijk?

De verpakkingen van HG zijn duurzaam. Er worden geen kleurstoffen gebruikt, waardoor de flessen goed te recyclen zijn. Naast de duurzame verpakkingen, heeft HG ook een ECO-lijn. De producten in deze lijn zijn minder schadelijk voor het milieu.

Hoeveel producten heeft HG?

HG heeft de afgelopen jaren meer dan 300 schoonmaakmiddelen geproduceerd. Op 123schoon.nl vindt u een ruim assortiment schoonmaakmiddelen van HG. Bekijk en bestel het gewenste product in onze webshop.
 

Heeft u nog vragen over schoonmaakmiddelen van HG of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.