123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Hervulbare schoonmaakmiddelen

Hervulbare schoonmaakmiddelen kopen?

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan hervulbare schoonmaakmiddelen. Hiermee bespaart u ruimte én maakt u op een duurzame manier schoon. Lees hieronder verder om te zien hoe het gebruik van dit soort schoonmaakmiddelen precies werkt en bestel direct zowel de hervulbare flessen als de navullingen.

1 - 0 van 0

Goedkoop hervulbare schoonmaakmiddelen bestellen

Vindt u het ook onnodig om telkens nieuwe verpakkingen te kopen voor uw schoonmaakmiddelen? Bekijk dan eens ons assortiment met hervulbare schoonmaakmiddelen van bekende A-merken zoals Blinky en Evie Blue. Hiermee voorkomt u dat u telkens een geheel nieuw product moet kopen. Lees hieronder meer over hervulbare schoonmaakmiddelen of bestel het gewenste product direct hierboven.

Wat zijn hervulbare schoonmaakmiddelen?

Met behulp van een herbruikbare fles en een navulling kunt u keer op keer nieuw schoonmaakmiddel maken en gebruiken zonder telkens een nieuwe fles te hoeven aanschaffen. Dit bespaart u niet alleen geld, maar voorkomt ook extra afval. Met behulp van een poedertablet of -zakje verandert uw water in een nieuwe hoeveelheid schoonmaakmiddel.

Hervulbare schoonmaakmiddelen gebruiken

Voordat de hervulbare schoonmaakmiddelen gebruikt kunnen worden, is het nodig om een aantal stappen te doorlopen. Daarnaast heeft u een aantal materialen nodig zoals een hervulbare fles, een navulling en koud of lauwwarm water. Bekijk hieronder het stappenplan voor het aanmaken van hervulbaar schoonmaakmiddel:

  1. Voeg een navulling toe aan de fles. Deze navulling kan een oplosbare verpakking hebben of bevat een verpakking die verwijderd moet worden. Raadpleeg vooraf altijd de verpakking.
  2. Voeg koud of lauwwarm water toe aan de fles.
  3. Schud de fles goed en wacht totdat het poeder of het tablet volledig is opgelost.
  4. Het schoonmaakmiddel is klaar voor gebruik.

Voordelen van hervulbare schoonmaakmiddelen

Het gebruiken van hervulbare schoonmaakmiddelen heeft een aantal voordelen, namelijk:

  • Duurzaam:
    Dankzij het compacte formaat van de navullingen bespaart u niet alleen in uw kastjes  veel ruimte, maar ook tijdens het transport bespaart het ruimte. Hierdoor kunnen er grotere hoeveelheden tegelijk verzonden worden en is het transportproces een stuk zuiniger. Doorgaans leidt het gebruik van hervulbare schoonmaakmiddelen tot een CO2-reductie van wel 80%. Daarnaast zijn de verpakkingen van hervulbare schoonmaakmiddelen volledig composteerbaar of recyclebaar. Dit voorkomt onnodig afval en is goed voor het milieu.
  • Ruimtebesparend:
    De verpakking en de navullingen zelf zijn zo compact mogelijk gemaakt. Hierdoor bespaart u in huis een hoop kostbare opbergruimte. Normaal gesproken zou deze ruimte bezet zijn door onnodige nieuwe flessen schoonmaakmiddel, maar dankzij de compacte navullingen kunt u deze ruimte nu gebruiken voor opslag van andere producten.
  • Krachtige reiniging: 
    Dankzij de geconcentreerde formule en krachtige werking maken de schoonmaakmiddelen ieder oppervlak weer stralend schoon en fris.
  • Voorgedoseerde formule: 
    Dankzij de handige voorgedoseerde tabletten en zakjes heeft u de juiste hoeveelheid schoonmaakmiddel voor een krachtige en grondige reiniging.
  • Kleurcodering: 
    De hervulbare schoonmaakmiddelen in ons assortiment beschikken over een kleurcodering. Zo kunt u in een oogopslag zien welk schoonmaakmiddel u nodig heeft voor een schoonmaakklus.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar kan ik hervulbare schoonmaakmiddelen voor gebruiken?

De hervulbare schoonmaakmiddelen in ons assortiment kunnen voor bijna alle huishoudelijke taken gebruikt worden. Zo bieden wij bijvoorbeeld hervulbare allesreinigers, sanitairreinigers, vloerreinigers en nog veel meer aan. Voor iedere huishoudelijke klus is er wel een geschikte hervulbaar schoonmaakmiddel beschikbaar.

Zijn hervulbare schoonmaakmiddelen net zo krachtig als gewone schoonmaakmiddelen?

Ja, de kwaliteit van hervulbare schoonmaakmiddelen is net zo goed als reguliere schoonmaakmiddelen. De middelen zorgen voor een vergelijkbare krachtige en grondige reiniging die u gewend bent van standaard schoonmaakmiddelen.

Waar koop ik hervulbare schoonmaakmiddelen?

Op 123schoon.nl vindt u een uitgebreid assortiment met verschillende hervulbare schoonmaakmiddelen en bijpassende hervulbare flessen van onder andere Blinky en Evie Blue. U geniet bij ons van lage prijzen en snelle levertijden.
 

Heeft u nog vragen over hervulbare schoonmaakmiddelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.