123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Omo wasmiddel

Omo wasmiddel kopen?

Omo belooft de gekleurde én witte was door en door schoon te maken tegen een goede prijs. Door slimme toevoegingen aan het wasmiddel pakt het hardnekkige vlekken ook bij lage temperaturen aan en kunt u weer genieten van een stralend schone was. Bestelt u bij ons vandaag uw favoriete wasmiddel, dan heeft u het morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Omo wasmiddel wast door en door schoon

Omo wast door en door schoon. Daarom is Omo al generaties lang geliefd. De makers van Omo zijn van mening dat kinderen gewoon lekker buiten moeten kunnen spelen, zonder dat zij (of hun ouders) zich zorgen hoeven te maken over de vlekken. Met de wasmiddelen van Omo worden deze vlekken moeiteloos verwijderd. Maar ook voor het alledaagse huis-, tuin- en keukenvuil en andere hardnekkige vlekken in uw eigen kleding of textiel biedt Omo uitkomst.

Het geheim van Omo wasmiddelen

Omo is een wasmiddel dat een lange geschiedenis kent. In 1952 werd Omo geïntroduceerd in Nederland. Van oorsprong, en zo kent iedereen het, is het een krachtig wasmiddel voor de witte was. Misschien herinnert u zich nog de commercial met de smetteloze witte was wapperend aan de waslijn. En hoe dat komt? Dankzij het zuurstofbleekmiddel in Omo, een echte witmaker. Het lost makkelijk gekleurde vlekken op. Denk hierbij aan vlekken van wijn, koffie en tomatenketchup.
 

Later heeft Omo ook enzymen aan het wasmiddel toegevoegd om eiwit- en bloedvlekken aan te pakken. Dat klinkt gek maar eiwithoudende verontreinigingen zijn bijvoorbeeld afkomstig van eieren, melk of cacao. Onderzoek heeft uitgewezen dat geen ander ingrediënt in staat is eiwithoudend vuil zo goed te verwijderen als enzymen.

Soorten Omo wasmiddel

De wasmiddelen van Omo zijn zo ontwikkeld om zelfs de meest hardnekkige vlekken te verwijderen, maar ook om de kleuren van uw kleding mooi te houden. Welke varianten Omo wasmiddel zijn er?

  • Omo Wit: in vloeibare- en poedervorm. Dit wasmiddel maakt witte was weer stralend wit en voorkomt dat witte was een grijzige gloed krijgen.
  • Omo Colour: in vloeibare- en poedervorm Dit wasmiddel zorgt ervoor dat gekleurd wasgoed hun oorspronkelijke kleur behouden en deze kleuren niet vaal worden.

Omo wasmiddel: effectief vanaf 40 graden

De temperatuur van het waswater moest in het begin nog boven de 85 graden zijn voor een goede werking van Omo wasmiddel. Om ook op een lage temperatuur te kunnen wassen heeft Omo TAED (tetra-acetylethyleendiamine) aan het wasmiddel toegevoegd, dat al vanaf 40 graden het bleekmiddel in het wasmiddel activeert.

Alle voordelen op een rijtje

Hieronder worden de voordelen van Omo wasmiddel nog een keertje op een rij gezet:

 Verwijdert de meest hardnekkige vlekken, zoals: vet, olie, bloed of gras.
 Ook bij een korte wasprogramma’s van 40 graden wordt de was door en door schoon.
 Te gebruiken voor alle textielsoorten, met uitzondering van wol en zijde.
 Omo is gemiddeld twee keer geconcentreerder dan een ander wasmiddel. Hierdoor is een klein beetje wasmiddel of waspoeder genoeg voor het reinigen van een volle wastrommel.
 Veilig voor gekleurde was, dankzij waskrachtversterkers.
 Maakt de witte was ook echt stralend wit.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke Omo wasmiddelen zijn er?

Omo is er in vloeibare vorm en als poeder. Daarnaast zijn beide vormen er in varianten voor de witte- en gekleurde was.

Wanneer gebruik ik Omo vloeibaar wasmiddel?

Het vloeibare wasmiddel van Omo lost goed op en is ideaal voor het verwijderen van vetvlekken. Het is een geconcentreerde vorm van zeep, waardoor u minder wasmiddel nodig heeft om kleding goed schoon te wassen. Ook voor korte wasprogramma’s is vloeibare wasmiddel van Omo geschikt dankzij de sterke waskracht.

Wanneer gebruik ik Omo waspoeder?

Vooral bij de witte was levert waspoeder zeer goede resultaten dankzij de zuurstofbleekmiddelen. Het waspoeder van Omo heeft een sterke waskracht, waardoor uw kleding ook bij korte wasprogramma's van bijvoorbeeld 30 minuten al schoon wordt. Ook is poeder is net wat makkelijker te doseren dan vloeibaar wasmiddel.
 

Heeft u vragen over Omo wasmiddel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.