123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Soupline wasverzachter

Soupline wasverzachter kopen?

Met de wasverzachters van Soupline voelt uw favoriete kleding weer heerlijk zacht aan. De heerlijke frisse geuren zorgen voor een echte geursensatie, wasbeurt na wasbeurt. Bestel direct uw favoriete wasverzachter en ontvang deze morgen in huis.


Voordelig Soupline wasverzachter kopen

Soupline is een wasverzachtermerk dat inmiddels is uitgegroeid tot een expert op het gebied van wasgoed en kleding. De wasverzachters maken uw was zijdezacht en laten deze heerlijk ruiken. Bij ons vindt u diverse wasverzachters van dit merk.

De voordelen van Soupline wasverzachter

Het gebruiken van Soupline wasverzachter heeft veel voordelen, namelijk:

 Zijdezachte was.
 Langdurige frisheid.
 Wasgoed gaat langer mee.
 Strijken is makkelijker.
 100% recyclebare verpakking

Hoe werken de wasverzachters van Soupline?

De wasmachine zorgt ervoor dat uw wasgoed nogal hard en stroef de wasmachine uit kan komen. Soupline is er om uw wasgoed te beschermen en een extra boost te geven. De wasverzachters zorgen voor zachtheid, comfort, langdurige frisheid en zorgen ervoor dat uw wasgoed langer meegaat. Ook maken de wasverzachter van Soupline het strijken van kleding een stuk makkelijker.

De verschillende geuren van Soupline wasverzachter

Met Soupline ruikt wasgoed altijd geweldig fris. Soupline biedt veel verschillende geuren aan, zodat er altijd een geur bij zit die perfect bij u past. Of dit nu de geur van lavendel, bloemen of noten met aloë vera is.

Soupline doet aan recyclen

In 2021 heeft Soupline een grote verandering toegepast aan hun assortiment. Zij hebben de verpakkingen van alle wasverzachters vernieuwd. Deze zien er niet alleen anders uit, de flessen zijn ook gemaakt van 100% gerecycled plastic. Natuurlijk zijn de flessen ook weer volledig recyclebaar. Zo draagt Soupline een steentje bij aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Heeft Soupline ook wasmiddel?

Soupline verkoopt geen wasmiddel. Het merk staat voornamelijk bekend als wasverzachter merk. Deze maken uw wasgoed zijdezacht en laten het heerlijk ruiken.

Waarom moet ik kiezen voor Soupline wasverzachter?

Soupline wasverzachter laat uw wasgoed zijdezacht aanvoelen en biedt langdurige frisheid. Hierdoor voelt uw wasgoed fijn aan op uw huid en verkleint het de kans op allergische reacties. Door het gebruik van Soupline wasverzachter gaat uw wasgoed langer mee. Ook wordt strijken een stuk makkelijker. Tot slot draagt u ook een steentje bij aan het verbeteren van het milieu. De flessen zijn namelijk gemaakt van gerecycled plastic en zijn 100% recyclebaar.

Is Soupline mileuvriendelijk?

De flessen van Soupline zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Ook zijn de flessen volledig recyclebaar. Zo draagt Soupline bij aan een betere wereld.
 

Heeft u vragen over Soupline wasverzachter of twijfelt u of het de juiste keus voor u is? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.