123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

The Pink Stuff wasmiddel

The Pink Stuf wasmiddel kopen

Bestel op deze pagina de wasmiddelen van The Pink Stuff. De wasmiddelen maken uw kleding schoon, verwijderen hardnekkige vlekken en laten uw kleding weer fris ruiken. Het assortiment bestaat uit vlekverwijderaar, wasgel, vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. Bestel vandaag nog voor 23:59 uur wasmiddelen van The Pink Stuff en ontvang deze morgen al in huis.


Bestel goedkoop The Pink Stuff wasmiddel

The Pink Stuff is een razend populair merk met veel iconische schoonmaakmiddelen in het assortiment. Daarnaast biedt het merk ook krachtige wasmiddelen aan. Lees hieronder meer over de wasmiddelen of bestel The Pink Stuff wasmiddelen en vlekverwijderaars direct bij ons voor een lage prijs.

Wat is ‘’het wonder’’ wasmiddel The Pink Stuff?

The Pink Stuff is een merk van schoonmaakmiddelenproducent Stardrops en komt oorspronkelijk uit Engeland. The Pink Stuff heeft een uitgebreid assortiment, van schoonmaakmiddelen tot wasmiddelen en vlekverwijderaars. Er staat niet voor niets The Miracle (het wonder) op het etiket, want de schoonmaakmiddelen en wasmiddelen van The Pink Stuff laten vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen.

De verschillende soorten The Pink Stuff wasmiddelen

De uitgebreide collectie van The Pink Stuff bestaat uit verschillende soorten vlekverwijderaars en wasmiddelen. Hieronder wordt de werking van deze producten verder toegelicht.

  • Vloeibaar wasmiddel: voor vuile was gebruikt u The Pink Stuff vloeibaar wasmiddel. Deze wasmiddelen verwijderen vlekken moeiteloos en zijn zelfs effectief bij lage temperaturen. Hardnekkige vlekken kunt u voorbehandelen door het wasmiddel direct aan te brengen op de vlek(ken). Uw favoriete kledingstukken of ander textiel wordt weer stralend schoon en ruikt heerlijk fris na het wassen met The Pink Stuff.
  • Vlekverwijderaar: The Pink Stuff vlekverwijderaar poeders voor witte en gekleurde was én de vlekverwijderaar spray zijn ideaal voor het stralend schoon krijgen van het wasgoed. De poeders en de spray worden gebruikt voor het inweken van bevlekt wasgoed. De verwijderaars bevatten enkel natuurlijke ingrediënten en geen agressieve chemicaliën. Toch verwijderen deze op effectieve wijze diverse soorten vlekken. Voeg een beetje poeder toe in de la van de wasmachine of in de trommel, als aanvulling op uw gebruikelijke wasmiddelen, om te zorgen dat de was nóg stralender uit de wasmachine komt.

Alle voordelen van The Pink Stuff wasmiddelen op een rijtje

Hieronder zetten wij alle voordelen van The Pink Stuff wasmiddel op een rijtje.

 Effectief
 Milieuvriendelijke keuze;Vriendelijk voor stoffen
 Milieuvriendelijk
 Makkelijk in gebruik
 Bevatten geen dierlijke ingrediënten
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen The Pink Stuff bio en non-bio wasmiddel?

De biologische producten van The Pink Stuff bevatten enzymen. Enzymen zijn natuurlijke stoffen die de snelheid bepalen waarmee chemische reacties plaatsvinden. In het geval van wasmiddel helpen deze om het vuil in de was op te lossen, waardoor vlekken sneller en efficiënter worden verwijderd. De niet-biologische wasmiddelen bevatten geen enzymen en zijn hierdoor prettiger voor mensen met een gevoelige huid. Deze wasmiddelen zijn ook beter voor het wassen van kwetsbare stoffen, zoals zijde.

Is The Pink Stuff vlekverwijderaar veilig voor gekleurd textiel?

Alle producten uit het wasmiddelen assortiment van The Pink Stuff zijn veilig voor uw kleren. Wel wordt aangeraden de vlekverwijderaar op gekleurde kleding voor de kleurechtheid eerst te testen op een onopvallende plek.
 

Heeft u vragen over The Pink Stuff wasmiddel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.