123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Frisse Reus power caps

Frisse Reus power caps kopen?

Op deze pagina bestelt u de power caps van Frisse Reus. Deze capsules bevatten wasmiddelen die zorgen voor een krachtige reiniging en kunnen zelfs op lage temperaturen de meest hardnekkige vlekken verwijderen. Vandaag besteld, is morgen al in huis.


Bestel Frisse Reus Power Caps online

Frisse Reus is een lijn van Witte Reus. Kies voor een stralend schone en heerlijk geurende was met de Power Caps van Frisse Reus. Lees meer over de Power Caps van Frisse Reus of bestel direct hierboven het gewenste product.

Waarom kiezen voor Frisse Reus Power Caps

Deze Power Caps zijn geschikt voor iedere kleur was en zo geniet u dus, ongeacht de kleur, wasbeurt na wasbeurt van de heerlijke aromatherapie. De Power Caps zijn heel gebruiksvriendelijk doordat u niet meer zelf uw wasmiddel hoeft af te meten. Te veel of te weinig wasmiddel is door deze Power Caps verleden tijd. Daarnaast zorgen de Power Caps voor een heerlijke geur die lang aanhoudt en ook uw kledingkast aangenaam laat ruiken. De Power Caps van Frisse Reus komen in twee verschillende geuren, namelijk lotusgeur gecombineerd met de geïntegreerde etherische olie van amandel en orchideegeur gecombineerd met de etherische oliën van de macadamia.

De grootste voordelen van Power Caps

De voornaamste voordelen van de Power Caps van Frisse Reus zijn:

  • Altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel: Door de voorgedoseerde hoeveelheid wasmiddel is afmeten verleden tijd en heeft u nooit meer te veel of te weinig wasmiddel en behoudt uw was de kwaliteit die u gewend bent.
  • Zeer gebruiksvriendelijk: Door de Power Cap toe te voegen aan de wastrommel en daarna de was erop te leggen bent u direct klaar om een was te draaien.
  • Effectief en geconcentreerd: De Power Caps zijn voorzien van een zeer geconcentreerde hoeveelheid wasmiddel waardoor de was op een zeer effectieve manier gereinigd wordt.

Duurzaam wassen

Het gebruiken van Frisse Reus Power Caps is naast een gemakkelijke keuze ook nog eens een hele duurzame en milieuvriendelijke keuze. De Power Caps zijn al effectief tegen vuil vanaf een watertemperatuur van 20°C. Hierdoor kunt u een korter en kouder wasprogramma gebruiken en wordt uw was nog steeds stralend schoon. Dit bespaart u dus een energie en water. De film die om de capsules heen zit is 100% oplosbaar en zo blijven er geen resten achter in uw wasmachine of afvoer. De verpakkingen van de Frisse Reus Power Caps zijn gemaakt van 50% gerecycled plastic en zijn 100% recyclebaar.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe bewaar ik de Power Caps van Frisse Reus

Bewaar de Power Caps altijd op een donkere en droge plek buiten het bereik van kinderen en huisdieren. We raden aan om de Power Caps in de originele verpakking te bewaren of in een droge waspoederbox.

Hoe gebruik ik de Frisse Reus Power Caps?

Doordat de Power Caps al zijn voorgedoseerd hoeft u geen wasmiddel meer af te meten. U voegt eerst de Power Caps toe aan de wastrommel en legt vervolgens de was naar keuze in de wasmachine. 1 cap voor was < 4,5 kg en 2 caps voor was van > 4,5 kg.

Zijn Frisse Reus Power Caps geschikt voor ieder wastype?

Ja, de Power Caps zijn geschikt voor alle kleuren was. De Power Caps zijn echter niet geschikt voor het wassen van wol en zijde.
 

Heeft u nog vragen over de Power Caps van Frisse reus of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.