123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Witte Reus wasmiddel

Witte Reus wasmiddel kopen?

Bestel hier voordelig de krachtige wasmiddelen van Witte Reus. In ons assortiment vindt u onder andere waspoeder, was capsules en vloeibaar wasmiddel van Witte Reus, Color Reus, Zwarte Reus en Frisse Reus. Geschikt voor uw witte-, bonte- en donkere was. 

1 - 0 van 0

Witte Reus wasmiddel voor een schone was

Witte Reus is een merk dat staat voor waskracht en betrouwbaarheid. Een hoge kwaliteit, maar wel voor een voordelige prijs. Het motto van het merk is dan ook niet voor niets: Witte Reus wast een berg en kost een beetje. Op deze pagina vindt u de wasmiddelen van dit merk.

Ons assortiment Witte Reus wasmiddel

Witte Reus werd in 1967 opgericht. Sindsdien heeft het merk een grote rol ingenomen op de wasmiddelenmarkt. Waar er vroeger alleen Witte Reus te koop was, is er tegenwoordig ook Color Reus, Frisse Reus en Zwarte Reus op de markt. Zo kunt u uw was scheiden en blijven de kleuren van het wasgoed altijd net zo mooi als toen u het net kocht.

Op deze pagina vindt u verschillende wasmiddelen van dit populaire merk:

  • Waspoeder: Met waspoeder van Reus worden vlekken in kleding en ander textiel effectief verwijderd. Zo komt het schoon, zacht en fris uit de machine. U heeft keuze uit Witte Reus of Color Reus. Ga voor een pak van reuzenformaat voor extra veel waspoeder. Hiermee kunt u wel honderd wasjes draaien, dus bent u voorlopig voorzien. Een extra voordelige keuze.
  • Vloeibaar wasmiddel: Ook het vloeibare wasmiddel van Reus zorgt voor een effectieve vlekverwijdering. U heeft keuze uit Witte Reus, Color Reus, Frisse Reus en Zwarte Reus. Bovendien worden hiermee de kleuren van uw bonte, witte of zwarte was extra beschermd. Als u dit vloeibare wasmiddel koopt, bent u er dus van verzekerd dat uw wasgoed mooi blijft.
  • Wasmiddel capsules: Tot slot zijn er ook wasmiddel capsules van Reus. Deze zijn beschikbaar in de Witte Reus, Frisse Reus, Color Reus en Zwarte Reus variant. In deze voorgedoseerde capsules zijn vloeibaar wasmiddel en actieve vlekverwijderaars gecombineerd, voor een perfect resultaat.

Met de Reus wasmiddelen wordt uw wasgoed dus wasbeurt na wasbeurt grondig schoon en fris. Er is naast Witte Reus voor uw witte wasgoed ook Color Reus voor uw gekleurde kleding, Zwarte Reus voor uw donkere was en Frisse Reus voor extra frisheid op het textiel.

Al deze specifieke wasmiddelen bestaan uit kleurbeschermers, zodat de kleuren van elk soort wasgoed behouden blijven. Door de reuzenwaskracht die aan alle middelen is toegevoegd wordt er extra veel was schoon. Daarmee krijgt u die berg wasgoed wel weg.

Witte Reus wasmiddel in de aanbieding

Bent u op zoek naar wasmiddel van Witte Reus, maar dan voor een voordelige prijs? Bij ons vindt u altijd de juiste aanbieding. Witte Reus, Color Reus, Frisse Reus en Zwarte Reus, van ieder type wasmiddel bieden wij een voordelige aanbieding of handige voordeelverpakking. Bekijk alle aanbiedingen bovenaan deze pagina. Zo heeft u altijd genoeg wasmiddel in huis en kunt u bouwen op de vertrouwde kracht van Witte Reus.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik Witte Reus ook voor de gekleurde of donkere was gebruiken?

Nee, Witte Reus is speciaal ontwikkeld voor de witte was. Voor uw bonte of donkere was bestaat er Color Reus of Zwarte Reus wasmiddel. Deze is verkrijgbaar in een vloeibare gel of capsules. Bij 123schoon.nl vindt u het complete assortiment van al deze wasmiddelen voor een voordelige prijs.

Voor welke was is Frisse Reus geschikt?

Frisse Reus is wasmiddel van het merk Witte Reus. Bekend onder de slogan ‘wast een berg, kost een beetje’. De vertrouwde kracht van Witte Reus maar dan gecombineerd met een heerlijke geur. Dit wasmiddel wordt gebruikt voor de witte, bonte en donkere was. Verkrijgbaar in vloeibare gel of voorgedoseerde capsules.

Heeft Witte Reus ook wasverzachter?

Nee, Witte Reus verkoopt alleen wasmiddel. Verkrijgbaar in een poeder, vloeibare gel of voorgedoseerde was capsules. U kunt ieder merk wasverzachter combineren met de wasmiddelen van Witte Reus.


Heeft u vragen over Witte Reus wasmiddel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.