123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Zwarte Reus vloeibaar

Zwarte Reus vloeibare wasmiddelen bestellen?

Op deze pagina koopt u vloeibare wasmiddelen van Zwarte Reus. Geschikt voor de donker wasgoed. Met Zwarte Reus wordt uw wasgoed moeiteloos weer stralend schoon. Bestel vandaag nog en ontvang het middel morgen al in huis.


Online Zwarte Reus vloeibaar wasmiddel bestellen

Op deze pagina vindt u de vloeibare wasmiddelen van Zwarte Reus. Ervaar het gemak van de waskracht van Zwarte Reus. Met dit wasmiddel maakt u uw vuile zwarte was weer stralend schoon. Bestel hierboven direct uw gewenste product of lees hieronder meer over het vloeibare wasmiddel van Zwarte Reus.

Zwarte Reus vloeibaar wasmiddel gebruiken

De vloeibare wasmiddelen van Zwarte Reus beschikken over een handige doseerdop waarmee u de ideale hoeveelheid wasmiddel kunt afmeten. Voor het reinigen van uw donkere was, doet u ongeveer 50 ml in de daarvoor bestemde wasmiddellade. Kies vervolgens het gewenste programma en geniet na afloop van een heerlijk geurende en gereinigde schone zwarte was. Doordat het wasmiddel al bij 20 °C actief werkzaam is, is al het wasmiddel na de wasbeurt volledig opgelost en heeft u geen last van ongewilde wasmiddelresten in uw kleding. De standaard hoeveelheid wasmiddel die u gebruikt voor een normale was is ongeveer 50 ml. Voor een lichte was gebruikt u iets minder wasmiddel en voor een grote, zwaar bevuilde zwarte was gebruikt u iets meer wasmiddel.

Duurzame wasbeurten met Zwarte Reus

Vloeibaar wasmiddel van Zwarte Reus is speciaal ontwikkeld voor zwarte en donker gekleurde was. Naast dat het vloeibare wasmiddel uw was heerlijk laat ruiken, beschermt het ook uw donkere kleding waardoor het langer de intense donkere kleur behoudt. Wanneer u kiest voor de vloeibare wasmiddelen van Witte Reus maakt u ook een duurzame keuze. De wasmiddelen werken al effectief bij een watertemperatuur van 20 °C waardoor u een korter wasprogramma kunt gebruiken. Dit bespaart u tijd, water en energie en is dus goed voor de portemonnee. De flessen van de vloeibare wasmiddelen van Zwarte Reus zijn ook nog eens 100% recyclebaar.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is Zwarte Reus ook geschikt voor witte of gekleurde was?

Ja, Zwarte Reus vloeibaar wasmiddel bevat kleurbeschermers die ook te gebruiken zijn voor witte of gekleurde was omdat deze kleurbeschermers anders werken dan bijvoorbeeld witmakers. De kleurbeschermers beschermen dus de kleuren, maar kleuren zelf niet.

Kan ik Zwarte Reus vloeibaar wasmiddel direct in de wastrommel gebruiken?

Wij raden aan om vloeibaar wasmiddel in de daarvoor bestemde wasmiddellade te gebruiken. Wanneer u het in deze lade doet, zal het wasmiddel gelijkmatig worden afgegeven en uw wasgoed netjes reinigen. Wanneer u vloeibaar wasmiddel rechtstreeks in de wastrommel gooit kan het wasmiddel zich te veel concentreren waardoor de overige was mogelijk niet goed schoon wordt.

Kan ik Zwarte Reus vloeibaar wasmiddel ook gebruiken voor handwas?

Het is niet aan te raden om vloeibaar wasmiddel van Zwarte Reus voor handwas te gebruiken. Gebruik in plaats daarvan het vloeibare wasmiddel in de daarvoor bestemde wasmiddellade van uw wasmachine.
 

Heeft u nog vragen over de vloeibare wasmiddelen van Zwarte Reus of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.