123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Ajax allesreiniger

Ajax allesreiniger kopen?

Bestel op deze pagina voordelig de allesreinigers van Ajax en maak uw huis eenvoudig weer spic en span . Keuze uit diverse geuren en inhoudsmaten. Vandaag besteld? Dan ontvangt u de allesreiniger morgen al in huis.


Ajax allesreiniger voordelig bestellen

Reinig oppervlakken grondig met behulp van Ajax allesreiniger. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan allesreinigers van Ajax, zodat er altijd iets voor u bij zit. Bestel hierboven direct het artikel dat u zoekt of lees hieronder meer over deze allesreinigers.

Diverse schoonmaakklussen klaren met Ajax allesreiniger

Ajax allesreiniger kunt u voor diverse schoonmaakklussen gebruiken. Deze allesreiniger kunt u zowel verdund als onverdund gebruiken. De klussen waarvoor u deze producten kunt gebruiken, zetten wij hieronder voor u op een rijtje:

  • Afstoffen
  • Afnemen van oppervlakken
  • Kalkaanslag verwijderen
  • Zeepresten verwijderen
  • Schoonmaken van ziektekiemen
  • Hardnekkig vuil verwijderen
  • Dweilen

Ajax allesreiniger: ons assortiment

In ons assortiment vindt u Ajax allesreiniger in diverse formaten. U vindt flessen van 1 liter of 5 liter. Deze middelen komen in diverse geuren, zoals: limoen, fris, eucalyptus, rode/witte bloem, jasmijn, hibiscus en meer. Daarnaast heeft Ajax nog een unieke Mediterranean lijn met exotische geuren en dat zorgt voor een extra krachtige reiniging.

Ajax en milieuvriendelijkheid

Naast dat de producten van Ajax hygiënisch reinigen, zijn deze ook zeer milieuvriendelijk. De flessen bestaan namelijk uit 100% gerecycled plastic en de flessen zijn ook na gebruik weer volledig recyclebaar. In de fabrieken van Ajax zijn ze onderweg naar een zero-waste beleid op het gebied van water en energie. Vandaag de dag houdt Ajax zich al druk bezig met verantwoorde inkoop om zo schade aan mens en milieu te beperken.

Allesreiniger van Ajax in de aanbieding kopen

Op onze allesreiniger aanbiedingen pagina vindt u diverse bulkaanbiedingen. Hier vindt u dus ook veel aanbiedingen van Ajax allesreiniger. Hiermee schaft u direct een voorraad aan en bespaart u een hoop geld. Ideaal voor de echte koopjesjagers.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is Ajax allesreiniger?

Ajax verkoopt onder andere allesreiniger in diverse inhoudsmaten en geuren. Naast de verkoop van allesreiniger verkoopt Ajax ook badkamerspray en multi-oppervlak doekjes.

Waar kan ik Ajax allesreiniger voor gebruiken?

Ajax allesreiniger kunt u gebruiken om een sopje mee te maken voor het dweilen en het afstoffen of afnemen van oppervlakken. Daarnaast kunt u met Ajax hardnekkig vuil, zoals kalkaanslag en zeepresten, verwijderen. Ook kan het helpen bij het schoonmaken van ziektekiemen.

Kan ik de vloer dweilen met Ajax allesreiniger?

Het is mogelijk om uw vloer te dweilen met Ajax allesreiniger. U maakt simpelweg een sopje met water en allesreiniger en u kunt aan de slag. Met de allesreinigers wordt uw vloer weer stralend schoon. Gebruik de Ajax Clean and Hygiene om zelfs ziektekiemen van uw vloer te verwijderen.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over ons assortiment Ajax allesreinigers? Of wilt u meer weten over de rest van ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.