123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Volledig assortiment van Scrub Daddy

Mollen verjagen

Mollen verjagen?

Op deze pagina vindt u artikelen om mollen uit uw tuin te verjagen. Dit doet u, dankzij de producten in ons assortiment, op een diervriendelijke manier. Vandaag besteld? Dan ontvangt u het morgen al in huis.


Ecostyle Mollen verjager (1250 m2)  SEC01037
vergroten
Omschrijving Verjaag mollen en woelmuizen met de Mollenverjager van Ecostyle. Dit apparaatje op batterijen is een lange staaf met een geavanceerde vibratietechnologie en laagfrequente geluidsgolven. Hierdoor worden de dieren afgeleid en zullen ze het gebied verlaten.

Plaats de staaf op een open plek, maar niet direct bij de molshoop. Druk het zover de grond in dat de bovenste ring op gelijke hoogte komt met de grond (gebruik geen hamer). Zorg ervoor dat de grond rondom de staaf zo compact mogelijk is, de geluidsgolven kunnen zich zo optimaal verspreiden. Het apparaatje is bestand tegen regen en sneeuw. Haal het uit de grond bij een bevroren bodem.

Het geluid is onschadelijk voor volwassenen, kinderen, katten, honden, vogels en vissen.  

Let op: onthoud goed waar u de staaf heeft geplaatst, bijvoorbeeld tijdens het maaien van het gras.
Specificaties
Merk: Ecostyle Geschikt voor: Mollen
Type: Ongediertebestrijding Aantal: 1 stuks
Soort: Ultrasone verjager
Nu bestellen is maandag in huis
€ 36,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 30,54 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Voordelig mollen verjagen

Een mol kan heel wat schade aanrichten aan uw tuin. Daarom is het verstandig om deze zo snel mogelijk te verjagen, voordat ze uw tuin vernielen. Bestel daarom onze artikelen om mollen te verjagen of lees hieronder meer over mollen.

Waarom liever geen mollen in de tuin?

Mollen kunnen erg nuttig zijn in de tuin. Ze houden namelijk uw gras en aarde gezond door grond te woelen, wat goed is voor de afwatering. Maar dit kan er ook voor zorgen dat uw gazon rommelig oogt, voornamelijk door het ontstaan van molshopen. Ook kan het ervoor zorgen dat planten en bloemen niet goed gaan groeien. Mollen kunnen zelfs planten opgraven en eten. Oftewel een mol kan ook heel wat schade aanbrengen aan uw tuin.

Mollen verjagen

Mollen kunt u verjagen door deze te vangen of door het gebruiken van apparaten met trillingen en geluid. In ons assortiment vindt u deze trilling-apparaten om mollen te bestrijden. Hoe werkt zo een mollen-verjager op trillingen en geluid precies? Het apparaat staat op een stokje en plaatst u op een open plek, maar niet direct bij de molshoop. Zorg dat de grond rondom de staaf zo compact mogelijk is, zodat de geluidsgolven zich optimaal kunnen verspreiden. De trillingen en het geluid zorgen ervoor dat de mollen worden afgeleid en het gebied zullen verlaten. Natuurlijk zijn deze trillingen en geluidsgolven niet schadelijk of hinderlijk voor mensen of huisdieren. Dit apparaatje kan ook preventief worden ingezet om mollen te weren uit uw tuin.

Het verwijderen van molshopen

Ook al zijn de mollen weg uit uw tuin betekent dit niet dat de molshopen direct verdwijnen. Molshopen kunt u het beste verwijderen door de gangen die de mollen hebben gegraven te vullen met aarde. Stamp dit vervolgens goed aan. Hier kunt u het beste een schop voor gebruiken. Vervolgens kunt u graszaad planten of een nieuwe graszoden leggen. Daarna is het onderhouden van uw nieuwe gazon erg belangrijk. In de eerste weken zal het gras veel water nodig hebben om het te laten groeien. Als u uw gazon goed onderhoudt, zal het er na een paar weken er weer uit zien als van ouds.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat helpt echt tegen mollen?

U kunt mollen vangen of deze verjagen met behulp van trillingen en geluid. Hiervoor zijn unieke stokjes die u in de tuin kunt plaatsen die trillingen en geluid verspreiden door de grond. Hierdoor worden mollen afgeleid en zullen ze vetrekken uit uw tuin. Zo’n stokje kunt u bestellen op 123schoon.nl.

Hoe krijg ik molshopen weg?

Eerst moet u de gangen vullen met aarde en dit goed aandrukken met een schop. Vervolgens kunt u opnieuw gras zaaien of een graszoden leggen. Het onderhoud is vervolgens erg belangrijk. Nieuw gras heeft namelijk meer water en rust nodig dan volgroeid gras. Bij het juiste onderhoud, zal het gazon na een paar weken weer ogen als nieuw.

Waarom heb ik mollen in de tuin?

Mollen huisvestingen zich voornamelijk op plekken waar veel gras, aarde en dus voeding te vinden is. Ook is het voor mollen van belang dat zij niet te veel last hebben van bepaalde, voor de mens niet hoorbare en voelbare, geluiden en trillingen. Als uw gazon dus niet regelmatig wordt gebruikt, is het voor mollen ideaal om hier in te trekken.


Heeft u vragen over ons assortiment? Of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij u helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten