123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Terrasreiniger

Terrasreiniger kopen?

Bestel hier terrasreinigers en middelen voor terrasonderhoud. Hiermee laat u tegels en andere oppervlakken in de tuin weer ogen als nieuw. In ons assortiment vindt u A-merken als HG, Ecostyle en WS. Vandaag besteld? Dan ontvangt u het morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Terrasreiniger voordelig bestellen

Reinig en onderhoud uw terras gemakkelijk en voordelig met de producten in ons assortiment. Kies direct voor het merk dat u zoekt of de soort klus waar u mee bezig bent, of lees hieronder meer over de soort middelen en de merken in ons assortiment.

De beste manier om een terras te reinigen

Uw terras kunt u op diverse manieren schoonmaken. Soms is het gebruiken van een hogedrukspuit of warm water en een bezem al voldoende om het oppervlak mooi schoon te krijgen. Indien dit niet het geval is, kan een terrasreiniger erg helpen. Terrasreinigers zijn beschikbaar als concentraat en als gebruiksklaar middel. Vaak wordt op de verpakking aangegeven op welke manier en hoeveel oppervlak u met het middel kan behandelen. Voordat u aan de slag gaat met terrasreiniger is het wel verstandig om het oppervlak te ontdoen van algemeen vuil, zoals zand en stof.

 

Voor het onderhouden van het terras kunt u gebruik maken van een terrasbeschermer. Deze zijn vaak vuil- en waterafstotend. Daarnaast voorkomen een aantal het ontstaan van groene en zwarte aanslag. Hierdoor blijft het oppervlak langer mooi. In sommige gevallen zorgt het middel zelfs voor een verdiepende kleur. Deze middelen kunt u het beste gebruiken als uw terras volledig is gereinigd met terrasreiniger. Zo hechten de beschermers beter aan het oppervlak.

Soorten terrasreiniger

In ons assortiment vindt u de volgende terrasreinigers:

  • Groene aanslag reiniger: met deze middelen verwijdert u eenvoudig groene aanslag van uw tegels, hout en stenen oppervlakken. Vaak wordt door deze middelen het vormen van groene aanslag ook maandenlang tegengegaan.
  • Terrastegelreiniger: hiermee maakt u uw terras weer stralend schoon. Deze middelen zijn vaak geschikt voor opritten , tegels en andere stenen oppervlakken. Oppervlakkige vervuilingen verwijdert u met deze middelen eenvoudig. Zeer geschikt als u van plan bent een terrasonderhouder of beschermer aan te brengen.
  • Kalkuitbloei verwijderaar: hiermee verwijdert u eenvoudig kalkuitbloei, cementsluier en andere witte aanslag van tegels.
  • Reiniger voor hout en WPC: ideaal voor het reinigen van onbehandelde houten oppervlakken. Deze reinigers lossen zelfs olie- en vethoudende vervuilingen op.
  • Reiniger voor steen: hiermee maakt u diverse stenen oppervlakken

Soorten terrasonderhouders

Bij ons vindt u de volgende middelen voor het onderhouden van uw terras:

  • Terras en oprit beschermer: deze beschermers laten een water-dragende acrylcoating achter op het oppervlak. Hierdoor wordt het verwijderen van vuil ook een stuk makkelijker. Deze onderhouders zorgen er ook voor dat zand tussen de voegen wordt gestabiliseerd.
  • Kleur-verdiepende coating: hiermee wordt een kleurloze beschermlaag aangebracht op het oppervlak. Dit voorkomt de hechting van vuil en groene aanslag. Daarnaast zorgt het ervoor dat weersomstandigheden geen invloed hebben op hoe uw terras eruit ziet. Kleuren van tegels vervagen niet en worden zelfs verdiept.
  • Vuilafstotende beschermer: impregneermiddel dat ervoor zorgt dat organisch vuil, zoals mossen en algen, zich niet kunnen hechten. Zeer geschikt voor waterdichte en niet-absorberende oppervlakken.

Alle terrasreiniger merken in ons assortiment

In ons assortiment vindt u terrasreinigers van diverse A-merken. Hieronder geven wij een korte uitleg over deze merken, zodat u weet welke het beste bij u en uw klus past.

HG

HG heeft een breed aanbod aan terrasreinigers. Zo vindt u op deze pagina niet alleen producten als groene aanslagreiniger en terrastegelreiniger, maar ook specialistische producten als roestoplosser, olievlekkenreiniger, rolluik reiniger en reinigers voor uw tuinmeubelen. Alle producten werken zeer krachtig en snel, want HG doet wat het beloofd. Veel producten zijn zowel als concentraat en als spray verkrijgbaar.

WS Products

Met de WS terrasreinigers en terrasonderhouders zorgt u niet alleen voor een stralende tuin, maar blaast u deze ook een nieuw leven in. Dankzij de hoog geconcentreerde producten gaat één fles extra lang mee en maakt u op een zeer effectieve wijze schoon. Dit maakt deze producten zeer duurzaam.

Ecostyle

Ecostyle staat bekend om de milieuvriendelijke producten. De terrasreinigers en onkruidbestrijders werken effectief en zijn daarnaast verder niet schadelijk voor de natuur. Deze reinigers zijn te vinden als gebruiksklaar product en als concentraat. Naast de reinigers vindt u bij ons ook dierenverdelgers van Ecostyle.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is terrasreiniger?

Met terrasreiniger reinigt u eenvoudig en snel uw tegels en andere oppervlakken in uw tuin. Sommige middelen reinigen niet alleen, maar beschermen het oppervlak ook tegen het ontstaan van bijvoorbeeld groene aanslag. Hierdoor hoeft u uw terras minder vaak te reinigen. Op zoek naar een geschikte terrasreiniger? Neem dan een kijkje op 123schoon.nl.

Welke maand kan ik het beste mijn terras reinigen?

De beste periode om uw terras te reinigen is in het voorjaar. Het is wel verstandig om een periode te kiezen waarin het niet veel regent. Door regen komt vuiligheid, zoals groene aanslag, extra snel terug. Ook moeten reinigers en beschermers vaak een paar dagen inwerken en kan regen het middel wegspoelen voordat dit zijn werk heeft gedaan. Wij raden daarom aan om in mei of juni uw terras te reinigen.

Welk schoonmaakmiddel moet ik gebruiken om mijn terras te reinigen?

Voor het makkelijk en snel reinigen van uw terras is het gebruiken van terrasreiniger erg handig. Merken als HG, WS en Ecostyle verkopen diverse artikelen voor het verwijderen van bijvoorbeeld aanslag, het reinigen van tuinmeubelen en meer. Deze artikelen vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Hoe vaak moeten tuintegels schoongemaakt worden?

Idealiter houdt u tuintegels het hele jaar schoon door regelmatig te vegen en onkruid te verwijderen. Zo heeft u in het voorjaar minder om schoon te maken. Indien u liever jaarlijks een grote schoonmaak doet, kunt u deze het beste doen in het voorjaar.
 

Wilt u meer weten over onze producten voor terrasreiniging en onderhoud, of heeft u vragen over andere producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.