123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Aroma

Aroma voor uw zwembad kopen?

Op deze pagina vindt u spa-aroma, waarmee er een prettige geur ontstaat in uw opblaasbare zwembad, opzetzwembad, vaste zwembad of jacuzzi. Wij verkopen verschillende aroma’s in uiteenlopende geuren, zodat er voor iedereen een geschikt product te vinden is.


Aroma voor uw zwembad voordelig bestellen

Gebruik spa aroma om diverse geuren toe te voegen aan uw spa of zwembadwater. De producten zijn zeer veilig in gebruik, want ze zijn vrij van alcohol, schuimen niet en hebben geen verder invloed op chemische behandelingen in uw zwembad. Voor 1000 liter water hoeft u maar 3 tot 5 ml van het aroma te gebruiken. Natuurlijk heeft u keuze uit veel verschillende geurtjes, zoals: citroengras, bosaardbei en dennen. Met aroma gaat u voor de ultieme zwembadervaring.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is zwembad aroma?

Zwembad aroma’s zijn geurtjes die u kunt toevoegen aan uw zwembadwater. Hierdoor gaat uw zwembad heerlijk ruiken zonder dat het invloed heeft op waardes in het water. Op zoek naar zwembad aroma? Deze vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Hoe gebruik ik zwembad aroma?

Het gebruiken van zwembad aroma is zeer eenvoudig. U meet af hoeveel u nodig heeft. Dit staat aangegeven in de gebruiksaanwijzingen. Vaak is dit zo’n 3 tot 5 ml per 1000 liter aan zwembadwater. Het aroma kunt u vervolgens gewoon bij uw zwembadwater gieten. Het aroma verspreidt zich dan door het water en dat zonder andere waardes in het water aan te tasten.
 

Wilt u meer weten over zwembad aroma? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.