123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Chloordispenser

Chloordispenser kopen?

Bestel op deze pagina een chloordispenser die niet in het zwembad geplaatst wordt, maar tussen de leidingen. Zo wordt het toevoegen van chloortabletten aan het zwembadwater een stuk veiliger en is bijvullen minder vaak nodig. Liever toch een chloordrijver kopen? Ook dat kunt u bij ons doen.


Voordelig een chloordispenser kopen

Een chloordispenser helpt u bij het verdelen van chloor door het zwembad. Deze dispenser staat, in tegenstelling tot een chloordrijver, buiten het zwembad tussen de filterpomp en retourslang. Hierdoor is er minder contact met de chemicaliën en daardoor een stuk veiliger. Bovendien passen hier alle formaten chloortabletten in en is het bijvullen van het chloor minder vaak nodig.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een chloordispenser?

Een chloordispenser helpt bij het oplossen en verspreiden van chloor in uw zwembadwater. Het is te vergelijken met een chloordrijver, alleen staat de dispenser buiten het zwembad om contact met de chemicaliën te minimaliseren. Op zoek naar een chloordispenser? Deze vindt u op 123schoon.nl.

Kan ik een chloordispenser gebruiken?

Indien uw zwembad gebruik maakt van een filterpomp en u een retourslag heeft, kunt u gebruik maken van een chloordispenser. Deze moet namelijk tussen deze twee artikelen in worden geplaatst.

Hoe moet ik een chloordispenser gebruiken?

De tabletten plaatst u simpelweg in de dispenser en vervolgens kunt u zelf de juiste dosering instellen. Op deze manier wordt het chloor gelijkmatig door het water gepompt. Op zoek naar een chloordispenser? Deze koopt u voordelig op 123schoon.nl.
 

Wilt u meer weten over chloordispensers? Of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.