123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Chloorstabilisator

Chloorstabilisator kopen?

Met een chloorstabilisator zorgt u ervoor dat weersomstandigheden en zonlicht minder invloed hebben op de chloorwaarde van uw zwembad. Zo wordt het eenvoudiger om het zwembadwater gezond en hygiënisch te houden in de zomermaanden.


Voordelig chloorstabilisator kopen

Op deze pagina vindt u onze artikelen voor het stabiliseren van chloor met behulp van chloorstabilisator. Lees hieronder meer over chloorstabilisatoren of bestel hierboven direct alles wat u nodig heeft.

Wat is chloorstabilisator?

Met een chloorstabilisator verlengt u de ontsmettende werking van chloor. De stabilisator beschermt het zwembadchloor tegen de warmte, zodat deze altijd optimaal blijft werken en de chloorwaarde dus niet verminderd. De zon zorgt er namelijk voor dat deze waarde sterk verminderd in een korte periode.

Het gebruiken van chloorstabilisator

Het gebruiken van chloorstabilisator is zeer simpel en doet u als volgt:

  1. Meet de hoeveelheid stabilisator in het water. Dit kunt u eenvoudig meten met een teststrip.
  2. Meet de geschikte hoeveelheid van de chloorstabilisator af. Dit moet minder zijn dan 70 mg per liter. Anders komt er te veel cyaanzuur in uw zwembad. Volg hiervoor altijd de instructies op de verpakking op.
  3. Los de chloorstabilisator op in water en voeg dit toe aan het zwembadwater.

Chloorstabilisator is pH-neutraal. Zorg dus altijd dat de pH-waarde goed is (tussen de 7,2 en 7,6) voordat u begint met de chloorstabilisator behandeling.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe komt cyaanzuur in mijn zwembad?

Cyaanzuur komt van chloorstabilisator. Dit zit in sommige chloortabletten of chloorgranulaten, maar ook in chloorstabilisator. Het zorgt ervoor dat chloor beter hecht aan water. Hierdoor vervliegt het middel minder snel. Op zoek naar chloorstabilisator? Deze vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Hoeveel chloorstabilisator moet ik gebruiken?

Hoeveel chloorstabilisator u kunt gebruiken, kunt u meten met een teststrip. De hoeveelheid chloorstabilisator moet altijd onder de 70 mg per liter zijn. Hiermee voorkomt u dat chloor minder snel vervliegt. Bestel voordelig chloorstabilisator op 123schoon.nl.
 

Wilt u meer weten over chloorstabilisator, of heeft u vragen over andere producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.