123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Cyber Monday Deals!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Zwembadverlichting

Zwembadverlichting kopen?

Bekijk op deze pagina onze zwembadverlichting om ook in de avond te kunnen genieten van uw opblaasbare zwembad, opzetzwembad of vaste zwembad. Wij verkopen diverse led lampen met multicolor verlichting.


Bestel zwembadverlichting online

Wilt u uw opblaasbaar zwembad, opzetzwembad of vast zwembad ook ’s avonds gebruiken? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres want hier vindt u onze zwembadverlichting. Deze drijvende led lampen helpen u om ’s avonds niet alleen voor meer licht maar ook voor extra sfeer te zorgen. Erg gezellig voor bijvoorbeeld een feestje of gewoon voor de zomeravonden.

Ons assortiment zwembadverlichting

In ons assortiment vindt u twee soorten verlichting voor in het zwembad, allebei van Flowclear. Het gaat hier om een drijvende zwembad led lamp die werkt op zonne-energie, en een drijvende led lamp/fontein combinatie die niet alleen voor verlichting zorgt maar ook voor waterpret. Dat maakt deze laatste vooral ideaal voor een familiezwembad of een kinderzwembad, zodat ook de kleine familieleden kunnen genieten van de waterpret.

 

De drijvende led lamp op zonne-energie laadt overdag op waarna deze ’s avonds 8 uur kan blijven branden. Daarnaast verspreidt deze lamp licht dat 8 verschillende kleuren heeft. Deze lichtkleuren lopen in elkaar over wat een feestelijk bijna disco-achtig effect geeft. Ideaal voor een feestje.

 

De andere lamp, de drijvende led lamp/fontein combinatie, werkt daarentegen op een oplaadbare lithium batterij. De lichtkleur en de fontein kunnen allebei los van elkaar ingesteld en geprogrammeerd worden, zodat u de lamp volledig aan uw wensen kan aanpassen. De batterij werkt 2 tot 3 uur lang.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar plaats ik zwembad verlichting?

De zwembadverlichting die u bij 123schoon.nl ziet is eenvoudig te plaatsen omdat het gaat om drijvende verlichting. Het is dus niet nodig om deze verlichting te monteren of ergens in te bouwen; alleen om in het water van het zwembad te plaatsen.

Hoeveel verlichting in een zwembad?

Dit ligt aan uw wensen. Wilt u het zwembad op een speelse manier verlichten of wellicht voor een romantische avond? Dan zijn enkele drijvende led lampen al voldoende. Wilt u echt het gehele zwembad verlichten? Dan zult u meer van deze drijvende led lampen nodig hebben. Uiteraard is het ook afhankelijk van de grootte van het zwembad. Des te groter het zwembad, des te meer lampen u nodig zult hebben.
 

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over onze zwembadverlichting? Of wilt u misschien meer weten over andere producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.