123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Finish vaatwasverfrisser

Finish vaatwasverfrisser kopen?

Bestel op deze pagina de Finish vaatwasverfrissers. Zo ruikt uw vaatwasser na elke vaatwasbeurt weer heerlijk schoon en fris. Nare geurtjes zijn hiermee verleden tijd. Vandaag besteld? Dan ontvangt u het morgen al in huis.


Finish vaatwasverfrissers voordelig bestellen

Zorg ervoor dat uw vaatwasser altijd lekker ruikt met de vaatwasverfrissers van Finish. Lees hieronder meer over vaatwasverfrissers of bestel hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent.

Wat zijn Finish vaatwasverfrissers?

De vaatwasverfrissers van Finish elimineren nare geurtjes uit uw vaatwasser en vervangen deze met een heerlijke, frisse geur. Zo ruikt uw vaatwasser schoon na elke vaatwasbeurt. In ons assortiment heeft u keuze uit de Regular en de Citroen vaatwasverfrissers. De vaatwasverfrissers gaan tussen de 50 en 60 vaatwasbeurten mee.

Het gebruiken van vaatwasverfrissers

Het gebruiken van een vaatwasverfrisser is zeer gemakkelijk. U hoeft simpelweg alleen maar de verfrisser aan een rekje in uw vaatwasser op te hangen. Dankzij het kliksysteem blijft deze goed en stevig hangen. Indien de vaatwasverfrisser leeg is, kunt u deze eenvoudig weer van het rekje af klikken en de houder weggooien bij het plastic afval.

Finish vaatwasverfrissers in de aanbieding

Bij ons vindt u ook vaatwasverfrissers in de aanbieding. Deze vindt u op onze aanbiedingen pagina. Met deze bulkbaanbiedingen ontvangt u direct 10 verpakkingen. Hiermee bespaart u een hoop geld en legt u voordelig een voorraad aan.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zijn Finish vaatwasverfrissers?

De Finish vaatwasverfrissers gaan nare geurtjes in uw vaatwasser tegen en zorgen voor een heerlijke, frisse geur elke keer als u uw vaatwasser opent. Op zoek naar een Finish vaatwasverfrisser? Deze vindt u op 123schoon.nl

Hoe gebruik ik een Finish vaatwasverfrisser?

Het gebruiken van een Finish vaatwasverfrisser is zeer eenvoudig. U hangt simpelweg de verfrisser aan een rekje in de vaatwasmachine. Met dank aan het handige kliksysteem blijft deze goed hangen. Indien deze na 50 tot 60 vaatwasbeurten leeg is, kunt u deze makkelijk van het rekje af klikken en weggooien.
 

Op deze pagina heeft u alles gelezen over de Finish vaatwasverfrissers. En komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op; wij helpen u graag.