123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Dreft vaatwastabletten aanbieding

Dreft vaatwastabletten in de aanbieding kopen?

Bekijk alle actuele Dreft vaatwastabletten aanbiedingen in één overzicht. De handige voordeelverpakkingen van Dreft All-in-One zijn verkrijgbaar in de varianten Regular en Lemon. Maar ook Dreft Platinum vindt u bij ons met hoge kortingen.


1 - 11 van 11

Veelgestelde vragen over onze Dreft vaatwastabletten aanbieding

Bestel alle Dreft vaatwastabletten aanbiedingen online en geniet van de hoogste kortingen. Profiteer van een kostenbesparing tot wel 60% en leg goedkoop een jaarvoorraad aan. Bestel voor 23:59 uur en ontvang uw goedkope vaatwastabletten van Dreft (internationaal bekend als Fairy) morgen al in huis!

Welke Dreft vaatwastabletten aanbiedingen zijn er?

Vind in ons uitgebreide aanbod aan Dreft vaatwastabletten aanbiedingen altijd wat u zoekt. Kies tussen Dreft All-in-One vaatwastabletten en Dreft All-in-One Platinum vaatwastabletten. Dit zijn de verschillen:

  • Dreft All-in-One vaatwastabletten: Deze vaatwastabletten bevatten naast vaatwasmiddel ook glansspoelmiddel en onthardingszout. Zo hoeft u dit niet meer apart aan de vaatwasser toe te voegen.
  • Dreft All-in-One Platinum vaatwastabletten: Ook deze vaatwastabletten hebben een alles-in-één-werking. De unieke formule zorgt voor een nóg betere reiniging. Ook de meest aangekoekte etensresten worden zo moeiteloos verwijderd. Bovendien halen de vaatwastabletten vet en kalk uit de filters, het afvoersysteem en de sproeiarm. Vetophopingen worden op deze manier voorkomen.

Kies daarnaast tussen Lemon en Regular. Dreft Regular vaatwastabletten verspreiden een neutrale geur over de vaat. Dreft Lemon vaatwastabletten laten een subtiele citroengeur achter.

Wat is de beste Dreft vaatwastabletten aanbieding?

Bestel voor de beste reiniging Dreft All-in-One Platinum vaatwastabletten in de aanbieding. Vindt u het belangrijk dat uw vaat lekker ruikt? Dan bestelt u Dreft Lemon vaatwastabletten tegen bodemprijzen. Op 123schoon.nl vindt u diverse producten van Dreft met zeer hoge kortingen.

Wat kost een Dreft vaatwastabletten aanbieding?

Profiteer van de hoogste kortingen op uw vaatwastabletten met onze Dreft aanbiedingen. Bestel op 123schoon.nl producten met kortingen tot wel 60%! Zo bespaart u tot wel 21 cent per tablet en betaalt u per capsule maximaal 20 cent.

Prijsvergelijking Dreft vaatwastabletten

Prijs per tablet
zonder korting
Prijs per tablet
met onze korting
Uw besparing per tablet
Dreft All-in-One 32 cent per tablet 20 cent per tablet 12 cent per tablet
Dreft All-in-One Platinum 37 cent per tablet 16 cent per tablet 21 cent per tablet

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn Dreft en Fairy vaatwastabletten hetzelfde?

Ja, de vaatwastabletten van Dreft en van Fairy hebben dezelfde werking. Het gaat hier namelijk om een identiek product. Fairy is een andere naam voor Dreft, die ze voornamelijk in andere landen dan Nederland hanteren. Als u vaatwastabletten van Fairy (of van Dawn) zoekt bent u bij 123schoon.nl dus ook aan het juiste adres.

Waar kan ik Dreft vaatwastabletten in de aanbieding vinden?

Alhoewel u aanbiedingen van Dreft ook in de winkel kunt vinden, vindt u op 123schoon.nl direct een groot aanbod van alle Dreft aanbiedingen, waaronder de vaatwastabletten van Dreft. Zo kunt u vanuit het gemak van uw woning de hoge kwaliteit Dreft producten voor een voordelige prijs bestellen en thuis laten bezorgen.


Op deze pagina hebben we diverse veelvoorkomende vragen over onze Dreft vaatwastabletten aanbiedingen beantwoord. Heeft u hier na het lezen nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op; wij staan altijd klaar om u te helpen.