123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

IJskrabber

IJskrabber kopen?

Bekijk op deze pagina het brede assortiment met ijskrabbers. Van de klassieke ijskrabber tot elektrische ijskrabber en van Vileda tot Kärcher, wij verkopen het allemaal. Wanneer u vandaag nog voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de ijskrabber morgen nog in huis.


Koop hier voordelig ijskrabbers

Zodra de temperatuur richting of onder het vriespunt komt bevriezen de autoruiten. Het verwijderen van ijs, is vaak een lastig en soms tijdrovend karwei en levert daarnaast ook nog koude vingers op. Met de ijskrabbers in ons assortiment is dit verleden tijd en heeft u binnen no-time uw autoruit ijsvrij gemaakt. Lees hieronder meer over ijskrabbers of bestel hierboven direct het gewenste product.

IJskrabbers: ons assortiment

In ons assortiment bieden wij diverse soorten ijskrabbers aan. Hieronder vindt u een overzicht met voorbeelden van ijskrabbers in ons assortiment:

  • Standaard ijskrabber: met deze ijskrabber krijgt u uw autoruiten snel en gemakkelijk ijsvrij, zodat u altijd in een mum van tijd veilig de weg op kunt. Het sterke materiaal zorgt ervoor dat het ijs zonder problemen weggehaald kan worden.
  • 2-in-1 ijskrabber: de 2-in-1 wisser kan als ijskrabber en als autowisser of sneeuwborstel gebruikt worden. De ene zijde is voorzien van een ijskrabber voor het verwijderen van ijs. De andere zijde is voorzien van een rubberen strip, voor het verwijderen van condens, vocht en ijsresten of van een zachte borstel voor het verwijderen van sneeuw.
  • Elektrische ijskrabber: met deze elektrische ijskrabber heeft u geen last meer van dikke ijslagen op autoruiten. De ijskrabber zorgt ervoor dat het ijs met behulp van zes plastic messen snel en krachtig van de ruiten verwijderd wordt. Dankzij het grote steunoppervlak vindt de ijskrabber bovendien snel een weg over de ruiten. Hierdoor ontstaan er geen strepen of structuren op de ruiten én zijn ze binnen enkele minuten volledig ijsvrij.
  • IJskrabber met handschoen: doordat er een zachte handschoen aan de ijskrabber bevestigd is, blijft uw hand droog en warm tijdens het ijsvrij maken van de autoruiten. Zo kunt u altijd snel én veilig de weg op.

Eigenschappen van een goede ijskrabber

Er is zo’n groot aanbod aan ijskrabbers dat het kan voorkomen dat u door de ijskrabbers het ijs niet meer ziet. Om die reden hebben wij een lijstje gemaakt met voorwaarde waaraan een ijskrabber moet voldoen om zich een goede ijskrabber te mogen noemen:

  • Gemaakt van hard materiaal. Een ijskrabber moet van een stevig materiaal zijn gemaakt om te voorkomen dat de ijskrabber bij druk of weerstand van het ijs breekt.
  • De ijskrabber heeft twee zijdes. De krabber bevat aan de ene zijde een gladde kant voor het afschaven van lichte ijsvorming. De andere zijde bevat vertandingen voor een dikkere ijslaag op de autoruit. Met deze vertandingen kunt u ijs in smallere repen snijden waardoor het vervolgens eenvoudiger te verwijderen is.
  • Een goed handvat. Een goed handvat is belangrijk voor de grip. Een ijskrabber moet zowel met als zonder handschoenen goed vast te houden zijn zonder dat deze door de handen glipt. Kies voor een ijskrabber met een stevig handvat, een reliëf in het handvat of een handvat met een gat waar een vinger door kan voor extra grip.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik een goede ijskrabber?

Bij 123schoon.nl verkopen wij meerdere soorten ijskrabbers. Zowel standaard als elektrische ijskrabbers en zelfs ijskrabbers met handschoenen. De ijskrabbers die wij aanbieden in de webshop zijn geschikt voor ieder soort ruit en laten geen krassen achter. Vandaag besteld, morgen al in huis.

Wanneer werkt een ijskrabber het beste?

Een ijskrabber werkt het beste wanneer u deze schuin tegen de autoruit houdt. Door de schuine hoek kan de ijskrabber met de scherpe kant tussen het glas en het ijs komen. Op deze manier verwijdert u snel en eenvoudig ijs van uw autoruit.

Hoe kies ik een goede ijskrabber?

Kies een ijskrabber van stevig plastic zodat deze ook dikkere ijslagen en uitgeoefende druk aankan. Kies vervolgens een ijskrabber met een stevig handvat dat veel grip biedt en bekijk als laatste of de ijskrabber twee zijden heeft voor het beste ijsvrije resultaat.
 

Heeft u nog vragen over ijskrabbers voor de auto of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.