123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Ruit- en slotontdooier

Ruit- en slotontdooier kopen?

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment met verschillende ruit- en slotontdooiers. Wij bieden ontdooiers aan van verschillende merken zoals HG, Sonax en Protection. De ruit- en slotontdooiers verhelpen bevroren ruiten en sloten zodat u weer snel op pad kunt. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de producten morgen al in huis.


Ontdooier voor ruiten en sloten voordelig bestellen

Bevroren ruiten en sloten zijn een veelvoorkomende kwaal in de winter. U wilt vertrekken en ziet dat de ruiten bevroren zijn en wanneer u de auto probeert te openen, merkt u dat het slot bevroren is. Om dit op te lossen en te voorkomen verkopen wij verschillende slot- en ruitontdooiers. Lees hieronder meer over slot- en ruitontdooier of bestel direct hierboven het gewenste product.

Ruit- en slotontdooier: hoe te gebruiken?

Zodra u merkt of ziet dat uw ruiten of sloten zijn vastgevroren, is het verstandig om hier voorzichtig mee om te gaan. Is uw slot vastgevroren? Ga dan niet met uw sleutel of veel kracht het slot forceren, met een afgebroken sleutel in het slot bent u namelijk verder van huis. Gebruik in dat geval een klein beetje slotontdooier. Spray of druppel een kleine hoeveelheid in of op het bevroren cilinderslot. Laat dit eventjes inwerken en het slot zal nu weer probleemloos opengaan.
 

Zijn de ruiten van uw auto bevroren en heeft u geen tijd of zin om te krabben? Pak dan de fles ruitontdooier er maar bij. Spuit dit middel op de ruit en zie hoe ijs als sneeuw voor de zon verdwijnt. Verwijder met een ijskrabber of -wisser de overbodige restjes ijs en ruitontdooier en u bent klaar om op pad te gaan. Voorkom zo veel mogelijk dat de vloeistof op uw handen of op de lak van de auto terechtkomt. Het middel is namelijk niet heel vriendelijk voor autolak en de huid.
 

Tip: laat de slotontdooier niet in de auto liggen. U heeft er tenslotte niks aan als u niet bij het flesje kunt omdat de sloten bevroren zijn.

Tips om bevroren ruiten en sloten te voorkomen en tegen te gaan

Om te voorkomen dat de ruiten en sloten bevriezen, geven wij u een aantal tips hoe u dit in de toekomst kunt vermijden en tegen kunt gaan:

  • Zorg voor schone ruiten. IJs hecht zich aan vuil waardoor het ook moeilijker is om de ruiten ijsvrij te krijgen.
  • Gebruik de slot- en ruitontdooiers in ons assortiment.
  • Gebruik een anti-ijsdeken.
  • Verwarm het slot alvast met warme adem.
  • Gebruik geen tips van social media. Deze werken vaak niet en beschadigen mogelijk uw auto. Lees hier meer.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik ruit- en slotontdooier?

Bij 123schoon.nl verkopen wij diverse ruit- en slotontdooiers van bekende A-merken zoals HG, Protection en Sonax. De ontdooiers laten ijs snel verdwijnen zonder dat u hoeft te krabben. Hierdoor kunt u weer snel op weg. Vandaag besteld, morgen al in huis.

Hoe gebruik ik ruit- en slotontdooier?

Spray de vloeistof op uw autoruit of druppel een kleine hoeveelheid in of over het bevroren slot. Laat dit even kort inwerken en al het ijs zal verdwijnen. Neem uw ruit na gebruik af met een wisser om het overtollige ijs en vloeistof te verwijderen.

Wat is ruit- en slotontdooier?

Ruit- en slotontdooier is een chemisch middel dat binnen enkele tellen ijs van de ruiten en uit sloten laat verdwijnen. De ontdooier maakt het bevriezingsproces van sneeuw, ijs en ijzel ongedaan en laat het sneller smelten.
 

Heeft u nog vragen over ruit- en slotontdooier voor de auto of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.