123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Happy Sacks vuilniszakken

Happy Sacks vuilniszakken kopen?

Bestel hier voordelig Happy Sacks vuilniszakken. In ons assortiment vindt u Happy Sacks vuilniszakken met een inhoud van 10 tot wel 240 liter. De vuilniszakken zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Door het uitgebreide assortiment van Happy Sacks zit er altijd een geschikte vuilniszak bij. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur de vuilniszakken van Happy Sacks besteld, ontvangt u deze morgen al in huis.


Volledig composteerbare Happy Sacks bestellen

Op zoek naar vuilniszakken met diverse formaten, die ook nog eens volledig composteerbaar zijn en met zak en al bij het gft-afval geplaatst mogen worden? Zoek dan niet verder. De vuilniszakken van Happy Sacks beschikken over diverse keurmerken en verschillende inhoudsmaten van 10 tot wel 240 liter. Lees hieronder verder of bestel hierboven direct de juiste afvalzakken van Happy Sacks.

Biologisch afbreekbare vuilniszakken

Doordat de vuilniszakken van Happy Sacks biologisch afbreekbaar zijn, kunnen de zakken met inhoud en al in de gft-bak weggegooid worden. De zak zal uiteindelijk uit zichzelf volledig composteren doordat de zakken gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals zetmeel, aardappels, mais en suikerriet. De vuilniszakken van Happy Sacks voldoen aan de Europese EN-13432 / 7PO135 norm en dragen het Nederlandse Kiemplantlogo, het Belgische OK Compost keurmerk en het Vinçotte keurmerk.

Wat houden deze keurmerken in?

Het Kiemplantlogo en het OK Compost keurmerk hebben dezelfde betekenis. Het Kiemplantlogo is het keurmerk voor Nederland en het OK Compost keurmerk is het keurmerk van onze zuiderburen. Alleen vuilniszakken met één van deze twee keurmerken mogen in de gft-afvalbak gegooid worden. Deze keurmerken zijn betrouwbaar en zijn door een onafhankelijke gecertificeerde partij gecontroleerd. Zodra u dit logo tegenkomt, kunt u er zeker van zijn dat een vuilniszak 100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar is.
 

In het EN-13432 keurmerk is vastgesteld welke eigenschappen een vuilniszak moet bezitten om daadwerkelijk als ‘biologisch afbreekbaar’ of composteerbaar’ te worden mogen beschouwd. Zodra vuilniszakken aan deze norm voldoen, betekent dat de zakken volledig afbreekbaar zijn.


Het Vinçotte keurmerk waarborgt objectieve services op het gebied van inspectie, certificatie en conformiteitsevaluatie.

Welk formaat vuilniszak heb ik nodig?

Happy Sacks heeft veel verschillende formaten vuilniszakken, die geschikt zijn voor diverse doeleinden. De 10 liter vuilniszakken zijn ideaal voor het gebruik in de keuken. Dankzij het kleine formaat is deze afvalzak goed te gebruiken voor bijvoorbeeld het wegwerpen van fruit- en groenteschillen. De 30 en 60 literzakken zijn geschikt voor middelmatige tot grote afvalbakken. De grote 120 tot 240 literzakken zijn geschikt voor snoeiafval en passen ook in hun geheel in de gft-bak zodat u een schone groene bak houdt.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat mag ik in de Happy Sacks vuilniszakken gooien?

In principe mag al het afval in de Happy Sacks afvalzakken, maar wanneer u de biozak in de gft-bak wil weggooien, mag u alleen composteerbare producten in de Happy Sacks vuilniszakken gooien. Keukenrol, tissues en wc-papier mogen wel weer in de Happy Sacks en bij het gft.

Wat mag niet in de Happy Sacks gecombineerd met de gft-bak?

Kunstmest, grind, grond, klei en aardewerk mag niet in de gft-bak. Houd hier rekening mee wanneer u de Happy Sacks gebruikt voor het weggooien van tuinafval. Ook kattenbakvulling, dierenpoep, vogelkooizand en steentjes mogen niet bij het gft-afval.

Waar koop ik Happy Sacks afvalzakken?

Bij 123schoon.nl vindt u een ruim assortiment met diverse formaten Happy Sacks. Zo is er voor iedere prullenbak en gelegenheid een geschikte afvalzak te vinden. De zakken zijn 100% composteerbaar en wanneer u voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de Happy Sacks morgen in huis.
 

Heeft u nog vragen over de vuilniszakken van Happy Sacks of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.