123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Ariel Professional

Ariel Professional wasmiddel kopen?

Bestel hier Ariel wasmiddelen voor professionele reiniging. De Ariel pods zorgen voor sublieme vlekverwijdering en langdurige frisheid. Als u de wasmiddelen voor uw witte of bonte was vandaag bestelt, worden ze morgen al geleverd. Filter op soort of geschikt voor (kleur wasgoed) om het juiste product te vinden.


1 - 11 van 11

Ariel professional wasmiddel voordelig bestellen

Waarin verschilt de professional lijn van de reguliere Ariel wasmiddelen? Hieronder leest u alles over de Ariel professional wasmiddelen. Als u al weet waar u naar op zoek bent, kunt u hierboven direct het artikel bestellen dat u nodig heeft.

Wat is Ariel professional wasmiddel?

Ariel Professional wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor professionele reiniging van bedrijfskleding, maar is ook zeer geschikt voor thuisgebruik . De professional wasmiddelen bestaan uit krachtige reinigers en vlekverwijderaars op basis van een unieke PEG-technologie , waardoor wasgoed binnen minuten weer stralend schoon is. Ariel professional wasmiddelen zijn dus uitermate geschikt voor korte was-cyclussen.

De voordelen van Ariel professional wasmiddel

Het gebruiken van Ariel professional wasmiddelen heeft veel voordelen, namelijk:

 Extra krachtige reiniging dankzij de uniek PEG-technologie voor opmerkelijke vlekverwijderingsvermogen.
 Ideaal voor op een korte cyclus.
 Subtiele geur die samengaat met uw favoriete wasverzachter of geurparels.
 Beschikbaar als pods, vloeibaar wasmiddel en waspoeder.
 Voor gekleurde én witte was.
 Vrij van bleek en fosfaten.

Het verschil tussen de reguliere Ariel wasmiddelen en Ariel professional

Ariel is van zichzelf al een zeer krachtig wasmiddel dat geschikt is voor het reinigen van divers wasgoed. Met de professional wasmiddelen geniet u van een nog krachtigere reiniging met optimale vlekverwijderingsvermogen. Dankzij de uniek PEG-technologie kunt u zelfs stralend schoon wassen op korte cyclussen. De professional wasmiddelen hebben daarnaast een minder prominente geur, waardoor u deze kan combineren met een wasverzachter of geurparels naar keuze zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de geurcombinatie.

Ariel professional in de aanbieding bestellen

Een voorraad Ariel professionele wasmiddel aanleggen? Besparen op deze wasmiddelen is dan een goede keuze. Daarom vindt u bij ons geregeld een scherpe aanbieding van Ariel professional waarmee u een hoop geld bespaart. Zo geniet u extra van uw frisgewassen kleding.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Ariel en Ariel professional?

Het verschil tussen Ariel en Ariel professional is de extra krachtige reiniging. De unieke PEG-technologie verwijdert vlekken nog makkelijker, waardoor wassen op een kort cyclus mogelijk is. Ariel professional wasmiddelen zorgen voor een schoon ruikende was, zonder een prominente geur. De wasmiddelen van Ariel vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Waarom zou ik gebruik maken van Ariel professional wasmiddel?

Ariel professional wasmiddel zorgt voor een extra krachtige reiniging. Met dank aan het unieke PEG-technologie wordt razendsnel hardnekkige vlekken verwijdert. Hierdoor is deze lijn ideaal voor het wassen op een kort e cyclus. De Ariel professional wasmiddelen zijn beschikbar als pods, vloeibaar wasmiddel en waspoeder voor de witte én gekleurde was. Deze middelen zijn bovendien vrij van bleek en fosfaten. U bestelt de professional wasmiddelen voordelig op 123schoon.nl.
 

Heeft u vragen over Ariel professional wasmiddelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.