123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Volledig assortiment van Scrub Daddy

Ariel wasmiddel

Met Ariel wasmiddel heeft u altijd een stralend schone was

Ariel is voor veel consumenten het favoriete wasmiddel. Dit blijkt ook uit het feit dat het merk door de consumentenbond al een aantal keer is uitgeroepen tot het beste wasmiddel. Met Ariel wasmiddelen krijgt u dan ook gegarandeerd een stralend schone was. Bij ons vindt u verschillende wasmiddelen van dit populaire merk.

Ariel wasmiddel kopen?

Het voordeel van Ariel wasmiddelen is dat uw was zelfs op 30°C stralend schoon wordt en dat zelfs de meest vervelende vlekken verwijderd kunnen worden. Het assortiment van Ariel bestaat uit verschillende wasmiddelen. Wij verkopen onder meer speciale Ariel wasmiddelen voor de bonte was of witte was. Daarnaast vindt u ook de volgende producten bij ons:

 • Ariel waspoeder
  Het waspoeder van Ariel is zeer geconcentreerd, zodat de kleding met een kleine hoeveelheid al verfrist wordt. Ook de worden de vlekken verwijderd, de kleuren beschermd, de vezels verzacht en de vieze geurtjes verdoezeld.
   
 • Ariel vloeibaar wasmiddel
  Met vloeibaar wasmiddel van Ariel komt uw kleding fris en vlekvrij uit de machine. Er is zelfs sprake van een buitengewone vlekverwijdering, wat betekent dat u met een gerust hart kleding of textiel met een wijn-, vet- of bloedvlek in de wasmachine kunt gooien. Ariel maakt korte metten met de hardnekkige vlekken. De wasmiddelen zijn allemaal geschikt voor verschillende soorten was, zoals gekleurde, donkere of witte was.
   
 • Ariel pods
  De 3-in-1 Ariel pods zijn natuurlijk alom bekend. Het is dan ook een handige alles-in-een oplossing, waarbij u geen last meer heeft met het doseren van uw wasmiddel. Eén pod per wasbeurt is genoeg. De pods reinigen het textiel, verwijderen vlekken én frissen de kleuren op. Het plastic omhulsel van de Ariel pods verdwijnt bovendien automatisch wanneer deze in aanraking komt met het water.
   
 • Ariel Professional wasmiddelen
  Ariel brengt tot slot professionele wasmiddelen op de markt, die sublieme reinigingsresultaten voor professionals mogelijk maken. De Ariel pods zorgen voor krachtige vlekverwijdering en langdurige frisheid. Bovendien zijn ze ook efficiënt op lage temperaturen. 

Ariel wasmiddel in de aanbieding bestellen?

Heeft u niet zo'n groot budget of wilt u een voorraad wasmiddel aanleggen? Besparen op wasmiddelen is dan een goede keuze. Daarom vindt u bij ons geregeld een goede aanbieding van Ariel waarmee u een hoop geld bespaart. Zo geniet u extra van uw frisgewassen kleding.
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de Ariel pods?

Er zijn verschillende Ariel pods verkrijgbaar: Regular, Color, Professional Regular, Professional Color en Sensitive. Ariel pods Regular zijn geschikt voor universeel gebruik en dus voor de donkere, gekleurde én witte was. Ariel pods Color zijn alleen geschikt voor de bonte was. Ariel pods Professional bevatten een professioneel vloeibaar wasmiddel waarmee u gaat voor uitstekende vlekverwijdering en grondige reiniging. Ariel pods Sensitive zijn geschikt voor iedereen die last heeft van een gevoelige huid, zijn dermatologisch getest en bevatten 0% kleurstoffen.

Welke Ariel wasmiddelen zijn er?

Ariel biedt een breed assortiment aan wasmiddelen: Ariel pods, Ariel vloeibaar wasmiddel, Ariel waspoeder en Ariel Professional. Alle wasmiddelen zijn geschikt voor de donkere, witte en bonte was en werken krachtig bij wasprogramma’s vanaf 30°C. Bij 123schoon bestelt u deze wasmiddelen altijd voordelig en ook in bulkaanbieding.

Heeft u vragen over de wasmiddelen van Ariel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.