123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembaden, zwembad onderhoud en zwembad artikelen

Ariel wasmiddel

Met Ariel wasmiddel heeft u altijd een stralend schone was

Ariel blijft voor veel consumenten hun favoriete wasmiddel. Dit blijkt ook uit het feit dat het merk door de consumentenbond al een aantal keer is uitgeroepen tot het beste wasmiddel. Met Ariel wasmiddelen krijgt u dan ook gegarandeerd een stralend schone was. Bij ons vindt u verschillende wasmiddelen van dit populaire merk.

Ariel wasmiddel kopen?

Het voordeel van de Ariel wasmiddelen is dat uw was zelfs op 30°C stralend schoon wordt en dat zelfs de meest vervelende vlekken, bijvoorbeeld van bloed en koffie, hiermee verwijderd kunnen worden. Het assortiment van Ariel bestaat uit verschillende wasmiddelen. Wij verkopen onder meer speciale Ariel wasmiddelen voor de bonte was of witte was. Daarnaast vindt u ook de volgende producten bij ons:

 • Ariel waspoeder
  Het waspoeder van Ariel is zeer geconcentreerd, zodat de kleding met een kleine hoeveelheid al verfrist wordt. Ook de worden de vlekken verwijderd, de kleuren beschermd, de vezels verzacht en de vieze geurtjes verdoezeld.
   
 • Ariel vloeibaar wasmiddel
  Met vloeibaar wasmiddel van Ariel komt uw kleding fris en vlekvrij uit de machine. Er is zelfs sprake van een buitengewone vlekverwijdering, wat betekent dat u met een gerust hart kleding of textiel met een wijn-, vet- of bloedvlek in de wasmachine kunt gooien. Ariel maakt korte metten met de hardnekkige vlekken. De wasmiddelen zijn allemaal geschikt voor verschillende soorten was, zoals gekleurde, donkere of witte was.
   
 • Ariel pods
  De 3-in-1 Ariel pods zijn natuurlijk alom bekend. Het is dan ook een handige alles-in-een oplossing, waarbij u geen last meer heeft met het doseren van uw wasmiddel. Eén pod per wasbeurt is genoeg. De pods reinigen het textiel, verwijderen vlekken én frissen de kleuren op. Het plastic omhulsel van de Ariel pods verdwijnt bovendien automatisch wanneer deze in aanraking komt met het water.
   
 • Ariel Professional wasmiddelen
  Ariel brengt tot slot professionele wasmiddelen op de markt, die sublieme reinigingsresultaten voor professionals mogelijk maken. De Ariel pods zorgen voor krachtige vlekverwijdering en langdurige frisheid. Bovendien zijn ze ook efficiënt op lage temperaturen. 

Wat is het verschil tussen de Ariel pods?

Er zijn verschillende Ariel pods beschikbaar, namelijk de Regular, Color, Professional Regular, Professional Color en Sensitive pods. Maar wat is hier nu precies het verschil tussen? Allereerst is het belangrijk om te weten dat Ariel pods Regular geschikt zijn voor universeel gebruik en dus voor uw donkere, gekleurde én witte was. Ariel pods Color zijn met name geschikt voor uw gekleurde was.

De Ariel pods Professional bevatten verder een professioneel vloeibaar wasmiddel waarmee u gaat voor uitstekende vlekverwijdering en grondige reiniging. Ariel pods Sensitive zijn geschikt voor iedereen die last heeft van een gevoelige huid, zijn dermatologisch getest en bevatten 0% kleurstoffen.

Ariel in de aanbieding bestellen?

Heeft u niet zo'n groot budget? Besparen op wasmiddelen is dan een goede keuze. Daarom vindt u bij ons geregeld een goede aanbieding van Ariel waarmee u een hoop geld bespaart. Zo geniet u extra van uw frisgewassen kleding.

Heeft u vragen over de wasmiddelen van Ariel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten