123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Frosch wasmiddel

Frosch wasmiddel kopen?

Maak uw was stralend schoon met de wasmiddelen van Frosch. Niet alleen wordt uw was hier schoon van, maar het is ook nog eens een wasmiddel dat zeer milieuvriendelijk is. Vandaag besteld, is morgen al in huis


Frosch wasmiddel voordelig kopen

Ga voor een stralend schone was met de unieke wasmiddelen van Frosch. Lees hieronder meer over Frosch wasmiddel of bestel hierboven direct het wasmiddel waar u naar op zoek bent.

Wat is Frosch?

Frosch is een Duits familiebedrijf en maakt onder andere wasmiddelen die het ecologische alternatief zijn van normale wasmiddelen. Deze pionier op het gebied van ecologische schoonmaakmiddelen is inmiddels in bijna heel Europa te vinden. De wasmiddelen van Frosch hebben niet alleen een zeer efficiënte reinigingskracht, maar zijn ook milieu- én huidvriendelijk. De wasmiddelen van Frosch zijn hypoallergeen en dermatologisch getest.

Frosch is zeer milieuvriendelijk

Voor alle middelen die Frosch produceert worden alleen maar plantaardige ingrediënten gebruikt. Hierdoor zijn de middelen snel en eenvoudig biologisch afbreekbaar. Niet alleen de inhoud van de producten, maar ook tijdens het hele productieproces heeft het milieu en duurzaamheidsoverwegingen de hoogste prioriteit. Sinds 2003 beschikt Frosch al over een EMAS III-certificering. Om deze te behouden moet Frosch elk jaar aantonen dat zij verbeteringen hebben aangebracht die een positieve invloed hebben op het milieu.

 

Bovendien zijn de verpakkingen van Frosch wasmiddelen 100% gemaakt van gerecycled plastic en zijn de verpakkingen ook weer volledig recyclebaar.

De voordelen van wassen met Frosch

Het reinigen van uw wasgoed met Frosch heeft diverse voordelen, zoals:
 

 Zeer milieuvriendelijk
 Verpakking is recyclebaar
 Mild voor de huid
 Maakt de was stralend schoon
 Zorgt voor een zeer frisse geurbeleving

Hier koopt u Frosch

Op deze pagina koopt u voordelig de wasmiddelen van Frosch, maar naast wasmiddelen maakt Frosch ook andere ecologische schoonmaakmiddelen. Denk hierbij aan anti-kalk, allesreiniger, afwasmiddel en meer. Ook deze schoonmaakmiddelen van Frosch koopt u voordelig op onze website. Naast deze schoonmaakmiddelen hebben wij natuurlijk ook de vaatwastabletten van Frosch in ons assortiment voor een zeer scherpe prijs. En als u vandaag nog besteld, ontvangt u de schoonmaakmiddelen of vaatwastabletten morgen al in huis.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is Frosch wasmiddel ecologisch?

De wasmiddelen van Frosch zijn ecologisch. De ingrediënten zijn allemaal plantaardig en het middel is vrij van conserveringsmiddelen. Frosch heeft dan ook meerdere certificeringen, zoals de EMAS III-certificering en het EU Ecolabel. Daarnaast zijn de verpakkingen gemaakt van gerecycled plastic en zijn deze weer volledig recyclebaar.

Zit er parfum in Frosch wasmiddel?

Er zitten geurstoffen in de wasmiddelen van Frosch. Deze geurmiddelen zijn plantaardig en zorgvuldig geselecteerd, zodat het wasmiddel geschikt blijft voor mensen met een gevoelige huid. Het wasmiddel is dermatologisch getest.

Waar is Frosch wasmiddel te koop?

Frosch wasmiddelen koopt u voordelig op 123schoon.nl. Hiermee wordt uw wasgoed niet alleen schoon en fris, maar gaat u ook voor een milieuvriendelijke optie. Als u vandaag nog besteld, ontvangt u het wasmiddel morgen al in huis.
 

Heeft u nog vragen over Frosch wasmiddel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.