123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Frosch

Frosch schoonmaakmiddelen kopen?

Bestel hier voordelig de duurzame schoonmaakmiddelen van Frosch. Ons assortiment van Frosch bestaat uit onder andere afwasmiddel, badkamerreiniger en vaatwastabletten. Vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen in huis.


Bestel Frosch voor een lage prijs

Bent u op zoek naar goede schoonmaakmiddelen die naast grondig schoonmaken ook nog eens bijdragen aan een beter milieu en 100% natuurlijk zijn? Dan zijn de schoonmaakmiddelen van Frosch de producten die u zoekt. Lees hieronder meer of bestel hierboven direct het gewenste product.

Schoonmaakmiddelen van Frosch gebruiken

Frosch heeft een uitgebreid assortiment wat bestaat uit verschillende ecologische schoonmaakmiddelen. Hoe en welk product u gaat gebruiken is afhankelijk van wat u wilt schoonmaken. Hieronder een kleine greep van de producten en waar u deze voor kunt gebruiken:

  • Badkamerreiniger: met de Frosch badkamerreiniger reinigt u moeiteloos de douchecabine, het bad, de gootsteen, tegels en andere oppervlakken in de badkamer. De formule met citroenzuur zorgt ervoor dat hardnekkig vuil en kalkaanslag eenvoudig wordt verwijderd. Daarnaast laat de reiniger een blijvende glans en frisse geur achter op het oppervlak. De reiniger is zeer milieuvriendelijk, daarom heeft het ook het EU Ecolabel.
  • Glansspoelmiddel: geef uw vaat een geweldige glans met het Frosch glansspoelmiddel Bio. Deze ecologische formule bevat organisch alcohol waardoor het doorstromen van het water wordt versneld. Hierdoor droogt de vaat sneller en blijven er geen strepen of sporen achter op uw vaat. Daarnaast zorgt het middel voor een sprankelende glans. Het glansspoelmiddel beschikt over het EU Ecolabel.
  • Allesreiniger: reinig vloeren en andere wasbare oppervlakken grondig en op een natuurlijke wijze met de Frosch allesreiniger Green Lemon. Het middel bevat actieve extracten van limoen en hierdoor wordt vet en vuil moeiteloos verwijderd. Ook laat het middel hierdoor een heerlijke geur achter op het gereinigde oppervlak. Dankzij het gebruik van natuurlijke ingrediënten heeft de reiniger een EU Ecolabel en daarnaast zijn de flessen 100% recyclebaar. Bovendien is de reiniger dermatologisch getest. Het middel kunt u zowel verdund als onverdund gebruiken.

Duurzaam schoonmaken met Frosch

Het merk Frosch staat helemaal in het teken van duurzaamheid en dat is terug te zien in de producten. Zo maakt Frosch alleen maar gebruik van natuurlijke ingrediënten of recyclebare verpakkingen, in zowel de verpakkingen als in de schoonmaakmiddelen zelf. Frosch probeert hiermee hun eigen ecologische voetafdruk en die van de klant te verkleinen en milieuvervuiling zoveel mogelijk tegen te gaan.

 

Frosch maakt gebruik van Europese oppervlakte-actieve stoffen. Dit zijn stoffen die vet en ander niet in water oplosbare stoffen in water vasthouden, zodat deze later weggespoeld kunnen worden. Alle Frosch-producten bevatten al tussen de 10 en 100% oppervlakte-actieve stoffen. De ingrediënten in de producten van Frosch zijn ook natuurlijk. Het merk maakt hierbij gebruik van natuurlijke werkstoffen, huismiddelen (bv. zuiveringszout en azijn) en verzorgingscomponenten (bv. amandelolie, aloë vera).

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar kunnen de schoonmaakmiddelen van Frosch voor gebruikt worden?

Frosch heeft allerlei soorten schoonmaakmiddelen die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo biedt Frosch bijvoorbeeld badkamerreiniger, afwasmiddel, vaatwastabletten en nog veel meer aan. Voor iedere huishoudelijke taak heeft Frosch dus wel een passend product.

Waar zijn de schoonmaakmiddelen van Frosch te koop?

Bij 123schoon.nl vindt u een uitgebreid assortiment met allemaal verschillende producten van Frosch voor de laagste prijs. Neem een kijkje en bestel direct de gewenste producten in onze webshop.

Zijn de producten van Frosch vegan?

Ja, de producten van Frosch zijn vrij van dierlijke ingrediënten en dus vegan. Buiten dat de producten vegan zijn worden er ook geen dierproeven gedaan.
 

Heeft u nog vragen over de schoonmaakmiddelen van Frosch of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.