123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Robijn Color

Robijn Color wasproducten kopen?

Bestel hier de Robijn Color wasmiddel, wasverzachter en Dry Spray. Hiermee gaat u voor een perfecte reiniging van uw gekleurde wasgoed. Vandaag besteld?  Dan ontvangt u de Robijn Color wasproducten morgen al in huis.


Voordelig Robijn Color wasproducten kopen

Op deze pagina vindt u diverse Robijn Color wasproducten die geschikt zijn voor het reinigen en onderhouden van gekleurd wasgoed. Lees hieronder meer over Robijn Color of bestel hierboven direct het product waar u naar op zoek bent.

Wat is Robijn Color?

De Robijn Color wasproducten zijn ideaal voor het reinigen van gekleurd wasgoed. Dankzij de wasproducten met actieve kleurbehouders ogen na elke wasbeurt de kleuren weer als nieuw.

Robijn Color is milieuvriendelijk

Robijn Color is goed voor mens en milieu. De wasverzachters en wasmiddelen van Robijn Color bestaan namelijk voor 80% uit biologisch afbreekbare ingrediënten. Robijn streeft ernaar om de middelen te laten bestaan uit 100% biologisch afbreekbare ingrediënten. Bovendien zijn de flessen van de artikelen gemaakt van volledig gerecycled plastic en deze flessen zijn weer recyclebaar.

 

De color pods en de wasstrips bestaan ook uit biologisch afbreekbare ingrediënten. Daarnaast lossen de doekjes en het plastic om de capsules volledig op wanneer deze in contact komen met water.

Robijn Color: ons assortiment

In ons assortiment van Robijn Color wasproducten vindt u de volgende artikelen:

  • Wasmiddel en wasmiddeldoekjes: deze wasmiddelen zijn gemaakt voor de gekleurde was. Deze bevatten extra kleurbeschermers, zodat het wasgoed na elke wasbeurt weer oogt als nieuw. De wasmiddelen werken zelfs op lage temperaturen.
  • Wasverzachter: de Color wasverzachter maakt uw wasgoed zijdezacht en zorgt voor een extreme kleurboost. Bovendien blijft er een heerlijke geur in uw wasgoed hangen.
  • Professional: de professional wascapsules zijn geschikt voor in huis en voor professioneel gebruik. De capsules wassen snel én op lage temperaturen uw gekleurde wasgoed.
  • Dry spray: hiermee maakt u uw gekleurde wasgoed weer schoon en fris zonder dat u het hoeft te wassen. Door de spray te gebruiken op het kledingstuk ruikt het weer fris en verwijdert u eenvoudig kreukels.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zit er in Robijn Color wasmiddel?

Robijn Color wasmiddelen hebben extra krachtige kleurbeschermers, zodat het wasgoed na het wassen weer oogt als nieuw. Uw wasgoed wordt tot diep in de vezels gereinigd en beschermt tegen het dof worden van kleuren.

Is Robijn Color milieuvriendelijk?

Bovendien zijn de flessen gemaakt van gerecycled plastic en zijn deze weer 100% recyclebaar. Ook de ingrediënten van de pods en wasmiddeldoekjes zijn biologisch afbreekbaar en lossen volledig op in contact met water.
 

Heeft u vragen over onze Robijn Color artikelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.