123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Robijn Pink Sensation

Robijn Pink Sensation kopen?

Bestel op deze pagina alle producten uit het Robijn Pink Sensation assortiment. Met Pink Sensation geniet u van een zoete, zomerse geur tijdens het wassen en wordt uw wasgoed bovendien weer stralend schoon. Vandaag besteld, is morgen in huis.


Robijn Pink Sensation voordelig kopen

Op deze pagina vindt u alle artikelen in ons assortiment van Robijn Pink Sensation. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel hierboven direct het product waar u naar op zoek bent.

Robijn Pink Sensation: wat is dat?

Robijn Pink Sensation is een wasproducten-lijn geschikt voor gekleurd wasgoed of universeel gebruik. Deze lijn heeft een unieke geur en ruikt naar zomerse bloemen. Dankzij de langer-fris formule geniet u dagenlang van deze heerlijke geur. Naast deze heerlijk geur zijn de artikelen van de Pink Sensation lijn erg milieuvriendelijk.

Robijn Pink Sensation en milieuvriendelijkheid

De producten uit deze lijn zijn goed voor zowel mens als planeet. Sommige producten uit de Robijn Pink Sensation lijn, zoals het wasmiddel en de wasverzachter, zijn gemaakt van 90% biologisch afbreekbare ingrediënten. De wasverzachter en het wasmiddel werken al uitmuntend op temperaturen vanaf 30 graden. Bovendien is de fles gemaakt van 70% gerecycled plastic en is de fles volledig recyclebaar. Ook de geurstokjes zijn milieuvriendelijk. Deze stokjes zijn namelijk gemaakt van natuurlijk rotan.

Ons assortiment van Robijn Pink Sensation

In ons assortiment van de Robijn Pink Sensation lijn vindt u de volgende producten:

  • Wasmiddel: het Pink Sensation wasmiddel is geschikt voor de bonte/gekleurde was. Dit wasmiddel bevat niet alleen reiniger, maar ook kleurbeschermer. Na het wassen ruikt uw wasgoed weer heerlijk fris. Het middel werkt zelfs op lage temperaturen, vanaf 30 graden.
  • Wasverzachter: hiermee maakt u uw wasgoed eenvoudig zacht en fris. Het middel bevat actieve beschermers die uw wasgoed beschermen tegen slijtage. Dankzij de langer-fris-formule blijft de geur dagenlang in uw wasgoed hangen, voor een heerlijke geurboost.
  • Geurstokjes: geniet van een heerlijk, frisse geur door de kamer met deze geurstokjes. De stokjes zitten in een stijlvol flesje, zodat ze passen bij elk interieur. De stokjes blijven tot 6 weken lang heerlijk ruiken.
  • Dry Wash spray: maak uw wasgoed schoon en kreukvrij zonder dit te hoeven wassen of te strijken. Daarnaast neutraliseert de spray nare geurtjes en krijgt het artikel een bloemige geur.

Robijn Pink Sensation in de aanbieding kopen

Wilt u in één keer veel artikelen van de Robijn Pink Sensation lijn in huis halen? Daarvoor hebben wij bulkaanbiedingen. Dit is zeer geschikt voor het aanleggen van een voorraad of als u wat geld wilt besparen. Met deze aanbiedingen ontvangt u direct meerdere artikelen en dat is een stuk voordeliger.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is Robijn Pink Sensation?

De Robijn Pink Sensation wasmiddelen en wasverzachters bestaan voor 90% uit biologisch afbreekbare ingrediënten. Deze krachtige reiniging van Robijn bestaat uit reiniger, kleur- en vezelbeschermers. Daarnaast verspreidt het een heerlijke geur van zomerse bloemen die langdurig blijft hangen.

Is Robijn Pink Sensation milieuvriendelijk?

De wasverzachter en het wasmiddel van de Robijn Pink Sensation lijn zijn milieuvriendelijk. Deze bestaan namelijk voor 90% uit biologisch afbreekbare ingrediënten. Bovendien zijn de verpakkingen gemaakt van 70% gerecycled plastic en zijn deze weer helemaal recyclebaar. Naast de middelen zijn de geurstokjes gemaakt van natuurlijk rotan.

Kan ik Robijn Pink Sensation gebruiken voor de handwas?

Het Robijn Pink Sensation wasmiddel en wasverzachter zijn niet geschikt voor de handwas. Hiervoor kunt u het beste de Robijn Fleur en Fijn of Robijn Wol en Fijn gebruiken.
 

Heeft u vragen over onze Robijn Pink Sensation artikelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.