123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Robijn perfect match

Robijn perfect match kopen?

Bestel bij ons Robijn perfect match en ontvang direct een wasmiddel met bijbehorende wasverzachter. Zo geniet u van een passende geurencombinatie met de krachtige reiniging van Robijn. Vandaag besteld, is morgen in huis.


Robijn perfect match voordelig bestellen

Maak uw wasgoed eenvoudig weer heerlijk schoon met de Robijn perfect match pakketten. Hiermee haalt u voordelig de krachtige reiniging en unieke geursensatie van Robijn in huis. Lees hieronder meer over Robijn perfect match of bestel hierboven direct het pakket waar u naar op zoek bent.

Wat is Robijn perfect match?

Robijn perfect match is een zorgvuldig samengesteld pakket. Dit pakket bestaat vaak uit 3 wasmiddelen en 2 wasverzachters die samen uw wasgoed grondig reinigen, langer mooi houden en zorgen voor een langdurige geursensatie. In ons assortiment vindt u diverse perfect match pakketten voor verschillende type wasgoed en met diverse geursensaties.

Soorten Robijn perfect match pakketten

In ons assortiment vindt u Robijn perfect match wasmiddel en wasverzachter pakketten voor verschillende type wasgoed. Dit lichten wij hieronder toe, zodat u eenvoudig de beste keuze kunt maken voor uw was-behoeftes.

  • Gekleurde was: voor de gekleurde was zijn diverse perfect match pakketten van Robijn beschikbaar. Deze houden de kleuren langdurig mooi en reinigen tot diep in de vezels. De perfect match pakketten zijn verkrijgbaar in onder andere de geuren passiebloem, rozen en kokos. 
  • Witte was: de Robijn perfect match stralend wit is geschikt voor de witte was. Wasgoed wordt weer door en door wit en ruikt na gebruik heerlijk naar Jasmijn en Sandelhout.
  • Donkere was: deze perfect match zorgt er voor dat zwarte kleding niet vervaagd en geeft donkere kleuren zelfs een kleur-boost. Hierdoor oogt uw zwarte was na gebruik weer als nieuw. Bovendien ruikt uw wasgoed na het wassen met deze middelen weer heerlijk fris.
  • Gestipt en gestreepte was: deze perfect match beschermt de witte elementen in uw gekleurde wasgoed. Met dit pakket hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uitgelopen kleuren of vervagingen. Bovendien wordt uw wasgoed tot diep in de vezels gereinigd en ruikt het na het wassen weer schoon en fris.

De voordelen van Robijn perfect match

Het gebruiken van Robijn perfect match heeft veel voordelen, zoals:

 U heeft direct een geschikte wasmiddel/wasverzachter combinatie in huis.
 U ontvangt meerdere flessen en grijpt hierdoor niet snel meer mis.
 Beschikbaar voor gekleurde, zwarte, witte en universele was.
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is Robijn perfect match?

Robijn perfect match zijn pakketten die zijn samengesteld door Robijn. Deze bestaan uit wasmiddelen en wasverzachters die geweldig samengaan en zo zorgen voor een grondige reiniging, het langer mooi houden van uw wasgoed en zorgen voor een heerlijke geursensatie.

Waarom zou ik gebruik maken van Robijn perfect match?

Een Robijn perfect match pakket bestaat uit wasmiddelen en wasverzachters die zorgvuldig uitgekozen zijn door de was-specialisten van Robijn. Hiermee gaat u dus niet alleen voor een uitmuntende reiniging, maar bent u ook extra voordelig uit.
 

Heeft u vragen over onze Robijn perfect match wasmiddel en wasverzachter pakketten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.