123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Robijn bonte was

Robijn voor de bonte was kopen?

Bestel hier alle Robijn wasmiddelen die geschikt zijn voor de bonte was. Hier vindt u vloeibare wasmiddelen, capsules, waspoeder én wasmiddeldoekjes. Vandaag besteld? Dan ontvangt u het morgen al in huis.


Robijn voor de bonte was voordelig bestellen

Bekijk op deze pagina ons brede aanbod aan Robijn wasmiddelen voor de bonte was. Bestel hierboven direct de artikelen die u nodig heeft of lees hieronder meer over de middelen in ons assortiment.

Wat is Robijn voor de bonte was?

Robijn voor de bonte was bevat alle wasmiddelen die geschikt zijn voor de gemixte gekleurde was. Deze middelen zorgen voor een zeer krachtige reiniging en voorkomen dat kleuren uitlopen.

Robijn voor de bonte was: erg milieuvriendelijk

De wasmiddelen van Robijn bestaan voor 80% uit biologisch afbreekbare ingrediënten. Dankzij deze ingrediënten blijven kleuren langer mooi. Robijn werkt er aan om in de toekomst de middelen volledig te laten bestaan uit biologisch afbreekbare ingrediënten. Naast dat het middel erg milieuvriendelijk is, bestaan de flessen ook volledig uit gerecycled plastic en zijn deze ook weer volledig recyclebaar.

 

De Robijn waspods en de wasmiddeldoekjes voor de bonte was bestaan ook uit biologisch afbreekbare ingrediënten. Ook is het materiaal waarvan het omhulsel van de capsules zijn gemaakt én de doekjes zijn gemaakt 100% oplosbaar als het in contact komt met water. Hierdoor blijven er geen restjes achter die mogelijk in de natuur terecht kunnen komen.

Ons assortiment aan Robijn voor de bonte was

  • Vloeibaar wasmiddel: in ons assortiment vindt u reguliere Robijn vloeibare wasmiddelen voor de bonte was en Robijn Klein en Krachtig. Deze wasmiddelen voorkomen dat kleuren uitlopen en reinigen daarnaast het wasgoed tot diep in de vezels. De Klein en Krachtig middelen zijn extra geconcentreerd, waardoor u minder nodig heeft voor hetzelfde schone resultaat.
  • Wasmiddeldoekjes: deze doekjes plaatst u in de wastrommel en reinigen vervolgens net zo effectief als vloeibaar wasmiddel. Omdat u deze in de wastrommel plaatst, gaan deze meteen aan de slag en krijgen kleuren geen kans om uit te lekken. Daarnaast zorgen de doekjes ervoor dat uw wasgoed heerlijk ruikt.
  • Wascapsules: de wascapsules van Robijn bevatten niet alleen wasmiddelen, maar ook kleurbeschermers en wasverzachter. Hierdoor heeft u direct alles in één en blijft uw wasgoed langer mooi. De middelen komen pas in contact met elkaar als de capsule in contact komt met water. Hierdoor vormt er een extreem krachtige reiniging.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het beste wasmiddel voor de bonte was?

Voor de bonte was kunt u gebruik maken van Robijn. Deze middelen bevatten kleurbeschermers, waardoor kleuren niet uitlopen en deze geen vlekken veroorzaken op ander gekleurd wasgoed. Met de Robijn Klein en Krachtig heeft u zelfs minder wasmiddel nodig om dit resultaat te bereiken.

Is bonte was fijne was?

Nee, de bonte was is niet hetzelfde als fijne was. Bonte was is gekleurd wasgoed dat gemixt met andere kleuren wasgoed de wastrommel in gaat. Fijne was bestaat uit artikelen zoals wol, die voorzichtig gewassen moeten worden, zodat deze niet beschadigen.

Is Robijn voor de bonte was milieuvriendelijk?

Robijn voor de bonte was is erg milieuvriendelijk. De middelen bestaan namelijk voor 80% uit biologisch afbreekbare ingrediënten. Daarnaast zijn de verpakkingen gemaakt van gerecycled plastic en zijn deze weer 100% recyclebaar. De wasmiddeldoekjes en pods bevatten ook deze milieuvriendelijke middelen en daarnaast lossen deze producten volledig op bij contact met water.
 

Heeft u vragen over onze Robijn voor de bonte was artikelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.