123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Robijn zwarte was

Robijn voor de zwarte was kopen?

Bestel hier wasproducten van Robijn voor de zwarte was. Hiermee vervagen de donkere kleuren van uw wasgoed niet. Vandaag besteld? Dan ontvangt u de producten voor het zwarte wasgoed morgen al in huis.


Robijn voor zwarte was voordelig bestellen

Maak uw donkere wasgoed weer stralend schoon met de Robijn zwarte was producten. Lees hieronder meer over Robijn voor zwarte was of bestel hierboven direct het wasproduct waar u naar op zoek bent.

Wat is Robijn voor de zwarte was?

De Robijn zwarte was producten zijn ideaal voor het onderhouden en schoonmaken van donker wasgoed. Deze wasproducten bevatten kleurbeschermers, die ervoor zorgen dat donkere kleuren niet dof of vaal worden. Zo oogt de zwarte was na elke wasbeurt weer als nieuw. Daarnaast ruikt uw wasgoed altijd weer heerlijk fris.

Robijn voor de zwarte was is goed voor het milieu

Robijn voor de zwarte was is goed voor u en de planeet. De wasmiddelen en wasverzachters van deze Robijn lijn bestaan voor 80% uit biologisch afbreekbare ingrediënten. Bovendien streeft Robijn ernaar om de dit percentage te verhogen naar 100%. Ook zijn de flessen van de middelen gemaakt van gerecycled plastic en deze flessen zijn volledig recyclebaar.

 

De Robijn pods en de wasstrips voor de zwarte was bevatten ook biologisch afbreekbare ingrediënten, zoals het wasmiddel. Ook is het materiaal waarvan de doekjes zijn gemaakt en het omhulsel van de capsules volledig oplosbaar en hierdoor beter voor het milieu.

Robijn zwarte was: ons assortiment

In ons assortiment van Robijn zwarte was wasproducten vindt u de volgende artikelen:

  • Wasmiddelen en wasmiddeldoekjes: deze producten zijn gemaakt voor de donkere was. Het middel bevat extra kleurbeschermers voor de zwarte was, zodat de kleding na elke wasbeurt weer de donkere kleuren terugkrijgt. De middelen werken zelfs uitstekend op lage temperaturen.
  • Wasverzachter: deze wasverzachter maakt uw wasgoed super zacht en zorgt ervoor dat donkere kleuren niet dof ogen. Bovendien blijft er een frisse geur in uw was hangen.
  • Professional: de professional pods zijn geschikt voor professioneel gebruik, maar ook voor in huis. De capsules wassen uitstekend op lage temperaturen én zelfs op een kort cyclus.
  • Dry spray: hiermee laat u donker wasgoed schoon en fris ogen zonder dat u het artikel hoeft te wassen. Gebruik de spray op het kledingstuk, zodat het weer fris ruikt en kreukels worden verwijderd.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke wasproducten van Robijn zijn geschikt voor de donkere was?

De Black Velvet producten van Robijn zijn geschikt voor het wassen van donker en zwart wasgoed. Deze bevatten namelijk extra kleurbeschermers voor donker wasgoed, zodat deze kleuren niet dof worden of vervagen.

Is Robijn voor de zwarte was milieuvriendelijk?

De wasmiddelen en wasverzachters voor de donkere was bestaan voor 80% uit biologisch afbreekbare ingrediënten. Daarnaast zijn de flessen gemaakt van gerecycled plastic en zijn deze weer volledig recyclebaar. Ook de ingrediënten van de capsules en wasmiddeldoekjes zijn biologisch afbreekbaar en lossen helemaal op wanneer deze in contact komen met water.
 

Heeft u vragen over onze Robijn zwarte was producten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.