123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Robijn wasmiddeldoekjes

Robijn wasmiddeldoekjes kopen?

Bekijk op deze pagina de wasmiddeldoekjes van Robijn voor witte, bonte en zwarte was. Wasmiddel doseren is met deze wasmiddeldoekjes verleden tijd. De doekjes vervangen waspoeder en wasmiddel en zijn zeer eenvoudig in gebruik. Per wasbeurt heeft u genoeg aan één doekje om uw wasgoed weer stralend schoon en heerlijk geurend te krijgen. Vandaag besteld? Dan ontvangt u de wasmiddeldoekjes van Robijn morgen al in huis.


Bestel hier voordelig wasmiddeldoekjes

Maak uw was eenvoudig en snel schoon met behulp van de wasmiddeldoekjes van Robijn. Indien u meer wilt weten over de wasmiddeldoekjes van Robijn kunt u hieronder verder lezen. Of bestel hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent.

Wat zijn Robijn wasmiddeldoekjes?

In ons assoritment vindt u de unieke Robijn wasmiddeldoekjes. Deze doekjes zitten bomvol wasmiddel dat uw was stralend schoon maakt. Dankzij de doekjes wordt flexibel doseren een stuk eenvoudiger, vaak is één doekje al genoeg voor een schone en heerlijk ruikende was. De doekjes zijn zeer licht en komen in een duurzame, kartonnen verpakking. Deze bergt u na gebruik makkelijk weer op. Geen last meer van grote, onhandige flessen dus.

Het gebruiken van wasmiddeldoekjes

Het gebruiken van een wasmiddeldoekje is vrij simpel. Wij leggen de stappen hieronder voor u uit: 
  1. Plaats uw wasgoed in de wasmachine.
  2. Plaats één doekje bovenop uw wasgoed. Indien u een zeer vervuilde was heeft of een zeer grote wasmachine, kunt u ook gebruik maken van 1,5 of 2 wasmiddeldoekjes.
  3. Zet de wasmachine aan. De doekjes werken zelfs uitstekend op lage temperaturen en een kort wascyclus.

De doekjes lossen in de wasmachine volledig op, zodat u na het wassen niet met vervelende restjes zit. Dankzij het snelle, oplossende vermogen komen de wasmiddelen direct in actie, waardoor een kort wassyclus mogelijk is dat zorgt voor hetzelfde schone resultaat.

Verschillende soorten wasmiddeldoekjes

In ons assoritment vindt u 3 verschillende soorten wasmiddeldoekjes. Dit zijn de Color, Stralend Wit en Black Velvet. Deze verschillen in de kleur kleding die u het beste met deze doekjes kunt wassen. Zo is Stralend Wit geschikt voor wit wasgoed, Black Velvet geschikt voor donker wasgoed en de Robijn Color doekjes geschikt voor gekleurd wasgoed. De doekjes hebben dezelfde reinigingskracht, alleen bevatten deze andere kleurbeschermers om de kleuren van uw wasgoed extra te beschermen.

Robijn wasmiddeldoekjes in de aanbieding

Wilt u in één keer meerdere Robijn wasmiddeldoekjes in huis halen? Daarvoor hebben wij bulkaanbiedingen. Deze zijn zeer geschikt voor het aanleggen van een voorraad of als u gewoon wat geld wilt besparen. Met deze aanbiedingen ontvangt u direct meerdere artikelen en dat maakt de wasmiddeldoekjes een stuk voordeliger.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zijn Robijn wasmiddeldoekjes?

Robijn wasmiddeldoekjes zitten bomvol wasmiddel dat uw was stralend schoon maakt. Vaak is één doekje al genoeg voor een schone en heerlijk ruikende was. Ook maakt het flexibel doseren een stuk makkelijker, u hoeft simpelweg alleen de juiste hoeveelheid af te scheuren en in de wasmachine te plaatsen.

Hoe werken Robijn wasmiddeldoekjes?

Het gebruiken van Robijn wasmiddeldoekjes is zeer makkelijk. Plaats uw wasgoed in de wastrommel en leg hier een wasmiddeldoekje bovenop. Indien u een zeer vervuilde was óf grote wastrommel heeft, kunt u ook 1,5 of 2 doekjes gebruiken. Zet vervolgens de wasmachine aan. Het doekje zal na de wasbeurt volledig zijn opgelost en uw was is weer stralend schoon.

Zijn de wasmiddeldoekjes van Robijn milieuvriendelijk?

Ja, de wasmiddeldoekjes zijn namelijk grotendeels gemaakt van natuurlijke ingredienten. Tijdens het wassen lossen de doekjes volledig op in water, zodat er geen afval in de natuur belandt. Bovendien zijn de doekjes verpakt in een kartonnen doosje dat u, als deze leeg is, kunt recyclen bij het papieren afval.
 

Heeft u vragen over de Robijn wasmiddeldoekjes of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.