123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Wasdroger ballen

Wasdroger ballen kopen?

Bestel hier voordelig wasdroger ballen. Hiermee haalt u meer uit het gebruik van uw droger. Dankzij wasdroger ballen komt uw wasgoed namelijk droger en minder gekreukt uit de droger. Bovendien functioneren wasdroger ballen ook als een natuurlijke wasverzachter. Bestel vandaag en ontvang de ballen morgen al in huis.


Voordelig wasdroger ballen bestellen

Bespaar droogtijd en ga voor kreukvrij wasgoed met de wasdroger ballen in ons assortiment. Wij bieden een ruim assortiment met wasdroger ballen aan die de droogtijd versnellen en uw kleding ontkreuken. Lees hieronder meer over wasdroger ballen of bestel hierboven direct het gewenste product.

Wat zijn wasdroger ballen?

Wasdroger ballen zijn ballen van wol of plastic die u kunt toevoegen aan de trommel van de droger. In ons assortiment vindt u twee verschillende soorten wasdroger ballen, namelijk:

  • Wollen wasdroger ballen
  • Kunststof wasdroger ballen

De werking van deze wasdroger ballen lijken erg op elkaar. De wollen ballen zorgen voornamelijk voor een drogere was dankzij de absorberende eigenschap van wol. Daarnaast werken wollen drogerballen ook als natuurlijke wasverzachter door het heen-en-weer kaatsen van de ballen in de droogtrommel.


De kunststof wasdroger ballen zorgen voornamelijk voor minder gekreukt wasgoed. Daarnaast verkorten deze ook de droogtijd dankzij de wrijving en weerkaatsing in de droogtrommel. De kunststof droogballen beschikken over spikes die uw wasgoed opkloppen. Hierdoor voelt uw wasgoed extra zacht aan en worden kreukels vermindert.

Wasdroger ballen gebruiken

Wasdroger ballen zijn eenvoudig in gebruik. Ze gaan veel wasbeurten mee en hoeven niet gereinigd te worden. Plaats de wasdroger ballen in de droger en leg uw wasgoed hier vervolgens bovenop. Selecteer het gewenste droogprogramma en ervaar na afloop droog, zacht wasgoed zonder kreukels.


Wanneer u kunststof wasdroger ballen gebruikt heeft u vaak aan één of twee drogerballen genoeg. Bij het gebruik van wollen wasdroger ballen raden wij aan meerdere droogballen in de droogtrommel te plaatsen. Vanaf 3 wollen wasdroger ballen bespaart u tot wel 25% droogtijd en bij het gebruik van 6 ballen wordt de droogtijd tot wel 40% verkort. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook veel energiekosten.

De voordelen van wasdroger ballen

Het gebruiken van wasdroger ballen heeft een aantal voordelen, namelijk:

 Kortere droogtijd
 Verlagen de kosten van uw energierekening
 Minder kreukels in het wasgoed
 Tot wel 1000 wasbeurten te gebruiken
Extra zacht wasgoed

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaan wasdroger ballen mee?

Wasdroger ballen gaan lang mee. De wollen varianten gaan vaak tot wel 1000 droogbeurten mee. De kunststof wasdroger ballen gaan tot wel 5000 wasbeurten mee. Wanneer u één was per dag draait, zou dit neerkomen op een levensduur van 3 jaar voor de wollen ballen en ongeveer 13 jaar voor de kunststof ballen.

Wat is het nut van wasdroger ballen?

Wasdroger ballen zorgen ervoor dat de droogtijd verkort wordt, uw wasgoed wordt opgeklopt waardoor het zachter aanvoelt en dat uw kleding minder gekreukt uit de droger komt. Daarnaast zorgen de drogerballen ervoor dat de lucht in uw droger beter gecirculeerd wordt.

hoeveel wasdroger ballen heb ik nodig?

Wanneer u de kunststof ballen gebruikt is één of twee voldoende. Voor de wollen variant geldt dat de was sneller droog wordt en u meer energie bespaart wanneer u meer ballen gebruikt. Bij 3 ballen bespaart u 25% droogtijd en bij 4 ballen tot wel 40%.
 

Heeft u nog vragen over wasdroger ballen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.