123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Profiteer nu van onze aanbiedingen

Onkruid verwijderen

Onkruid verwijderen?

Bestel hier alle onkruidborstels en onkruidbranders om onkruid te verwijderen van tuintegels en andere oppervlakken. Daarnaast koopt u in onze webshop ook alle producten waarmee tuinmeubelen reinigen of tuintegels schoonmaken eenvoudig gedaan kan worden.

Koop alle producten voor het onkruid verwijderen

Gespecialiseerde middelen zijn nodig bij het bestrijden van onkruid. U koopt deze producten voordelig bij 123schoon.nl. In onze webshop bieden wij kwalitatief hoogwaardige middelen waarmee u al het onkruid verwijdert uit uw tuin.

Verschillende manieren van onkruid verwijderen

Onkruid verwijderen kunt u op meerdere manieren doen. Wij kunnen u voorzien in de manier die bij u past, doordat wij een ruim assortiment hebben aan verschillende onkruidbestrijders. U vindt in onze webshop:

  • Onkruidbranders: Onkruid verwijderen met behulp van hitte is ook een mogelijkheid. Onkruidbranders zorgen er met een hete vlam voor dat de cellen van de plantjes openbarsten en daarna afsterven. Hierdoor blijft het onkruid langdurig weg. U kunt kiezen uit onkruidbranders op gas of elektrische onkruidbranders.
  • Onkruidborstels: Onkruidborstels rijdt u, net als bijvoorbeeld een stofzuiger, over de (stenen of houten) oppervlakken heen, waarna het onkruid als sneeuw van de zon verdwijnt. Een onkruidborstel is hierdoor een praktische en ergonomische manier om onkruid te verwijderen. Onkruidborstels hebben verder diverse opzetstukken voor verschillende ondergronden.

Tuintegels reinigen?

Onkruid verwijderen tussen de terrastegels is met de voordelige en hoogwaardige producten dus een eenvoudige klus. Wilt u de rest van de terrastegels ook kunnen reinigen? In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan tegelreinigers om de tuintegels volledig en makkelijk mee schoon te maken.

 

Met de producten die u op 123schoon.nl koopt gaat u voor eenvoudige, praktische en snelle verwijdering van het onkruid in uw tuin. U vindt bij ons altijd de onkruidverwijderaar die u zoekt. Heeft u vragen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten