123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Professionele Schoonmaakartikelen

Professionele schoonmaakartikelen kopen?

Op deze pagina vindt u een groot aanbod aan professionele schoonmaakartikelen, van gerenommeerde merken als Vikan en Leifheit Professional. Bekijk onze dweilkarren, waarschuwingsborden en kleurgecodeerde vloertrekkers. Met deze artikelen kunt u elke schoonmaakklus op de werkvloer klaren. 

Grote aantallen nodig?
Vraag vrijblijvend een offerte aan
1 - 0 van 0

Bestel professionele schoonmaakartikelen online

Wij bieden u graag een ruim assortiment aan professionele schoonmaakartikelen dat direct leverbaar is, en dat natuurlijk voor de beste prijs. Wij verkopen dan ook alleen A-merken die bekend staan om hun betrouwbaarheid als het gaat om het gebruik van schoonmaakartikelen in een professionele omgeving.

Wat is het verschil tussen gewone schoonmaakartikelen en professionele schoonmaakartikelen?

Schoonmaakartikelen voor professioneel gebruik zijn robuuster en zijn geschikt voor intens gebruik. Denk hierbij aan het schoonmaken van grote oppervlakken, en dat op zeer regelmatige basis, bijvoorbeeld in een magazijn of werkplaats. Daarnaast zijn professionele schoonmaakartikelen veelzijdiger. Denk bijvoorbeeld aan borstels, moppen en wissers die geschikt zijn voor delicate of juist grovere oppervlakken, zoals op industrieel terrein.

Verschillende soorten schoonmaakartikelen voor professioneel gebruik

Bij 123schoon.nl vindt u de volgende professionele schoonmaakartikelen:
  • Vikan schoonmaakartikelen: met Vikan maakt u niet alleen schoon, maar introduceert u daarnaast ook een systematische aanpak in uw schoonmaak. Vikan onderscheidt zich met schoonmaakgerei dat in verschillende opvallende kleuren beschikbaar is, zodat er geen vergissing kan ontstaan over waar een bepaald Vikan artikel gebruikt is. Dit is essentieel in bijvoorbeeld de keuken of de voedselindustrie en helpt u om aan de HACCP-richtlijnen te voldoen.
  • Leifheit Professional: dit is hét merk als het gaat om het aanpakken van vuil op grote schaal, bijvoorbeeld in een kantoorpand of op industrieel terrein. De producten van Leifheit Professional zijn veelzijdig en robuust, zodat er voor elke klus een oplossing is.
  • Waarschuwingsborden: de hygiëne van uw bedrijf moet uiteraard niet ten koste gaan van de veiligheid van bezoekers en werknemers. Daarom verkopen wij ook waarschuwingsborden, om mensen te behoeden voor het uitglijden op gladde, recentelijk gepoetste oppervlakken.
Voor iedere schoonmaakklus zijn twee dingen nodig: het gereedschap, en de middelen. Deze professionele schoonmaakartikelen komen dan ook het beste tot hun recht als zij gebruikt worden voor het toepassen van professionele schoonmaakmiddelen. Wilt u daarnaast ook de beste middelen en artikelen voor de handen? Kijk dan bij onze professionele handhygiëne en handschoenen.

Professionele schoonmaakartikelen bestellen?

Heeft u vragen over onze schoonmaakartikelen voor professioneel gebruik, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.