123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Zoek op Tork dispensersysteem

Zoek navulling op Tork dispensersysteem

Op deze pagina kunt u, aan de hand van het Tork dispensersysteem, de dispenservulling vinden die u zoekt. Een dispenser met een bepaalde dispensercode is te combineren met een dispenservulling die een corresponderende code heeft. Zo weet u snel en eenvoudig dat u de juiste producten met elkaar combineert.

1 - 0 van 0

Bestel het juiste product aan de hand van het dispensersysteem

Nieuwe dispenservullingen van Tork bestellen? Op deze pagina is dit mogelijk aan de hand van het dispensersysteem. Lees verder om te zien welke dispenservullingen er allemaal zijn en hoe u de juiste dispenservulling kunt combineren met uw dispenser.

Hoe kies ik de juiste Tork dispenservullingen?

U kunt de juiste Tork dispenservullingen bestellen door te zoeken aan de hand van het dispensersysteem. Iedere Tork dispenser heeft namelijk een bepaalde code, bestaande uit letters en cijfers, die correspondeert met de code van de dispenservullingen. Zo is de Tork H1-dispenser bijvoorbeeld te combineren met Tork H1-dispenservullingen. Op deze manier kunt u eenvoudig de geschikte dispenservulling bestellen.

Dit dispensersysteem kunt u over het algemeen vinden aan de binnenkant van de dispenser. Ook op de doos van de dispenser is dit duidelijk weergegeven. Om het u makkelijk te maken, hebben wij daarnaast bij ieder product neergezet met welke dispenser of dispenservulling het te combineren is. Zo kunt u altijd controleren of u het juiste product aanschaft.

Welke Tork dispenservullingen zijn er?

Ons assortiment van Tork is zeer uitgebreid. Voor een groot aantal dispensers kunt u op deze pagina daarom de geschikte dispenservullingen vinden. Hieronder leggen we uit waar iedere Tork dispenser voor gebruikt kan worden:

  • Tork A-dispensers: Tork A-dispensers worden gebruikt voor luchtverfrissers. Bij ons schaft u onder meer luchtverfrissersprays en luchtverfrisserschijfjes aan voor de Tork A1- en A2-dispensers.
  • Tork B-dispensers: Tork B-dispensers worden gebruikt voor hygiënische zakjes en komen vaak van pas op toiletten in openbare ruimtes of bedrijfspanden.
  • Tork C-dispensers: Tork C-dispensers worden gebruikt voor onderzoekstafelrollen. Deze worden over het algemeen bevestigd aan medisch meubilair, zoals de onderzoekstafel.
  • Tork F-dispensers: Tork F-dispensers worden gebruikt voor gezichtsdoekjes, bijvoorbeeld in professionele sanitaire ruimtes in hotels of (sport)scholen.
  • Tork H-dispensers: Tork H-dispensers worden gebruikt voor handdoeken. U kunt bij ons een groot aantal handdoeken bestellen voor H1- t/m H14-dispensers, waaronder handdoekrollen en gevouwen handdoeken.
  • Tork M-dispensers: Tork M-dispensers worden gebruikt voor poetspapier. Schaf bij ons zowel poetsrollen als gevouwen poetspapier aan voor Tork M1-, M2-, M3- en M4-dispensers.
  • Tork S-dispensers: Tork S-dispensers worden gebruikt voor zeep. U bestelt in onze webshop onder meer vloeibare zeep, handdesinfectiegel en Hair & Body zeep voor professionele sanitaire ruimtes.
  • Tork T-dispensers: Tork T-dispensers worden gebruikt voor toiletpapier. Bestel hier grote en kleine toiletrollen of gevouwen toiletpapier voor Tork T1- t/m Tork T9-dispensers.
  • Tork W-dispensers: Tork W-dispensers worden gebruikt voor poetspapier. Dit poetspapier kan gebruikt worden door professionele schoonmaakbedrijven of in professionele keukens. Wij verkopen zowel poetsrollen als gevouwen poetspapier.

Op deze pagina heeft u alles gelezen over ons assortiment van Tork dispenservullingen en hebben we antwoord gegeven op de vraag hoe u de juiste dispenservullingen kunt uitkiezen. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we u helpen.