123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Leifheit Professional

Producten van Leifheit Professional kopen?

Bekijk op deze pagina het Leifheit Professional assortiment. Met deze professionele schoonmaakartikelen van Leifheit wordt iedere schoonmaakklus, op kantoor of thuis, gemakkelijker. Of u nu wilt dweilen of de ramen wilt lappen, bij ons vindt u het allemaal voor de beste prijs.


Bestel Leifheit Professional schoonmaakartikelen

Maak een professionele reiniging mogelijk op de werkplek zonder de hulp van een schoonmaakploeg. De Leifheit Professional producten zijn speciaal ontwikkeld voor een gemakkelijke, grondige reiniging van de werkvloer. Lees hieronder meer over de Leifheit Professional lijn of bestel bovenaan de pagina de producten die u nodig heeft.

De Leifheit Professional producten

De Leifheit Professional producten zijn geproduceerd om grote oppervlakken gemakkelijk schoon te maken. Oppervlakken worden zo professioneel gereinigd zonder dat u hier gespecialiseerd personeel voor hoeft in te huren. Met de Leifheit Professional producten kunt u het namelijk gewoon zelf doen. De schoonmaakartikelen zijn perfect voor het reinigen van tegels, vloeren, ramen en meer op werkplekken zoals restaurants, supermarkten en kantoren.

Welke professionele schoonmaakartikelen van Leifheit zijn er?

Met het Leifheit Professional assortiment reinigt u onder andere vloeren, tegels, ramen in de werkomgeving grondig en met gemak. Welke producten Leifheit aanbiedt voor een professionele reiniging zijn:

  • Professionele raamwisser en inwasser.
  • Professionele vloerwisser en vloerdoeken voor de vloerwisser. 
  • Professionele tegelwisser, flexipads en vervangingsdoeken. 
  • Professionele telescoopsteel. 
  • Professionele reinigingskar. 
  • Waarschuwingsborden.

Met welk opzetstuk maak ik welk oppervlak schoon?

Dankzij het innovatieve kliksysteem van Leifheit heeft u maar één telescoopsteel nodig. Op deze steel kunt u gemakkelijk diverse opzetstukken plaatsen. Hieronder wordt toegelicht welke opzetstukken geschikt zijn voor welk oppervlak.
 

Opzetstuk Oppervlak
Tegelwisser Tegels
Raamtrekker Ramen, tegels en spiegels
Inwasser Ramen en spiegels

Het Leifheit kliksysteem

Het kliksysteem van Leifheit maakt het mogelijk dat één steel gebruikt kan worden voor verschillende schoonmaakklussen. Met één klik wordt het opzetstuk van de steel gehaald en klikt u een ander opzetstuk op de steel. Hiermee bespaart u tijd en ruimte op uw schoonmaakkar of in uw schoonmaakhok. Ook zijn de opzetstukken goedkoper dan het aanschaffen van een volledig nieuw product en het levert een evengoed resultaat op.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is Leifheit Professional?

Leifheit Professional is een reeks aan producten van Leifheit die vergelijkbaar zijn met schoonmaakartikelen die worden gebruikt door professionals. De Leifheit Professional producten helpen bij een grondige en gemakkelijke reiniging op de werkvloer.

Wat is de professionele reinigingskar van Leifheit?

De professionele reinigskar van Leifheit is geschikt voor een hygiënische vloerreiniging. Deze kar heeft twee emmers, één voor vuil water en de ander voor schoon water. Zo is het water waarmee u dweilt altijd schoon. De eenvoudige handpers maakt het uitwringen van de vloerdoeken mogelijk zonder dat er veel krachtinspanning voor nodig is. Dankzij de vier wielen rijdt u de kar overal gemakkelijk naartoe.
 

Heeft u vragen over de Leifheit Professional producten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.