123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Leifheit glasreiniger

Leifheit glasreiniger kopen?

Ramen en spiegels worden weer schoon en streepvrij dankzij de glasreinigers van Leifheit. Gebruik de handige sprayflacon of meng de geconcentreerde variant eerst met water. Heeft u ook nog raamwissers nodig? Ook die bieden wij aan in ons assortiment.


Bestel goedkoop Leifheit glasreiniger

Bent u klaar met strepen, handafdrukken en viezigheid op uw glazen oppervlakken en ramen? Leifheit glasreiniger helpt u uit de brand. Lees hieronder meer over de Leifheit glasreiniger of bestel bovenaan de pagina de producten die u nodig heeft.

Glasreiniger van Leifheit

Strepen, handafdrukken en andere vlekken en vuil verdwijnen moeiteloos van diverse oppervlakken met de Leifheit glasreiniger. Glasreiniger kunt u op verschillende oppervlakken gebruiken, zoals:

  • Spiegels
  • Ruiten en ramen
  • Douchewanden en keukentegels
  • Kookplaten

Hoe gebruik ik glasreiniger?

Leifheit biedt twee varianten van hun glasreiner aan, een spray en een fles. De spray is direct gebruiksklaar. Ideaal als u tussendoor iets moet reinigen. De fles bevat een zeer geconcentreerd reinigingsmiddel dat gemengd moet worden met lauw water. De verhoudingen hiervoor zijn 25 ml reiniger per 5 liter water. Eén liter van deze sop is voldoende voor 40 behandelingen.

 

Het reinigen met glasreiniger is erg makkelijk. Maak het oppervlak wat u wilt reinigen nat met de glasreiniger. Gebruik vervolgens een raamtrekker of microvezeldoek om het oppervlak streeploos schoon te maken.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar kan ik glasreiniger voor gebruiken?

Glasreiniger kunt u gebruiken voor het reinigen van spiegels, ruiten, ramen, douchewanden, keukentegels en kookplaten.
 

Heeft u vragen over de glasreiniger van Leifheit of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.