123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Volledig assortiment van Scrub Daddy

Teken

HeltiQ tekenpincet  SHE00121
vergroten
Omschrijving Met dit HeltiQ tekenpincet kunt u kleine en grote teken eenvoudig en pijnloos verwijderen. Het 2-in-1 tekenpincet is handig in gebruik en zeer compact, zodat u deze eenvoudig mee kan nemen onderweg. Zo bent u altijd goed voorbereid. Dit tekenpincet is te gebruiken voor volwassenen, kinderen én huisdieren. 

Hoe werkt het HeltiQ tekenpincet?
Controleer of u met een kleine of grote (volgezogen) teek te maken heeft en gebruik vervolgens de geschikte zijde van het tekenpincet. De zijde met grijparmen is geschikt voor kleine teken, de zijde met een V-inkeping voor een grote of volgezogen teek. De teek wordt verwijderd door deze met het tekenpincet vast te pakken en linksom los te draaien. Het is belangrijk om de wond daarna goed te desinfecteren met alcohol (70%)

Let op: Zorg ervoor dat u voor het verwijderen van de teek geen jodium, olie of andere middelen ter verdoving gebruikt en controleer nauwkeurig of er geen delen van de teek achtergebleven zijn. Dit kan namelijk een ontsteking veroorzaken. Het is ook belangrijk om de behandelde huid nadien goed in de gaten te houden, het liefst minstens 3 maanden na de behandeling. Raadpleeg een huisarts als er een kring rondom de plek ontstaat. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Tekenpincet
Type: Steken en beten
Nu bestellen is maandag in huis
€ 3,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,89 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ tekenkaart met loep  SHE00122
vergroten
Omschrijving Met deze tekenkaart met loep van HeltiQ kunnen kleine én grote teken eenvoudig verwijderd worden. Dit gebeurt op snelle en pijnloze wijze. Door het kleine creditcardformaat van deze tekenkaart kunt u deze eenvoudig meenemen. Zo kunt u deze zelfs in uw portemonnee stoppen en heeft u dit product altijd bij de hand voor het snel verhelpen van problemen met teken. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ tekenkaart met loep?
Bekijk allereerst welke kant van de tekenkaart u nodig heeft. De smalle inkeping is te gebruiken voor kleine teken (kleiner dan 2 mm), de grote inkeping voor grotere (volgezogen) teken. Kunt u de teek niet goed zien? Gebruik dan de geïntegreerde loep om de huid te inspecteren. Als de teek gesignaleerd is kunt u de tekenkaart op de huid leggen en over de teek heen schuiven. Ontsmet nadien het wondje met alcohol (70%)

Let op: Controleer nauwkeurig of er geen delen van de teek achtergebleven zijn. Dit kan namelijk een ontsteking veroorzaken. Het is ook belangrijk om de behandelde huid nadien goed in de gaten te houden, het liefst minstens 3 maanden na de behandeling. Raadpleeg een huisarts als er een kring rondom de plek ontstaat. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Tekenkaart
Type: Steken en beten
Nu bestellen is maandag in huis
€ 3,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,26 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ teekweg (38 ml)  SHE00123
vergroten
Omschrijving Met de Heltiq Teekweg kunt u teken doden zonder ze aan te hoeven raken. Zo kunt u ze zeer eenvoudig verwijderen, op een snelle en veilige manier. In het geval van een dode teek is er namelijk minder kans op de overdracht van aandoeningen, zoals de ziekte van Lyme. Het verwijderen hiervan is dus een stuk minder risicovol.

De Teekweg is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen. De verpakking bevat een spuitbusje (38 ml), een tekenverwijderkaart met loep en een gebruiksaanwijzing. 

Hoe werkt de HeltiQ Teekweg?
Activeer het spuitbusje 1 cm boven de teek zonder de huid of de teek zelf aan te raken, waardoor het beestje zal bevriezen en dood zal gaan. Beweegt de teek nog? Herhaal de behandeling dan. Vervolgens kan de teek vanzelf van de huid vallen. Als dit niet het geval is kunt u de tekenverwijderkaart met loep gebruiken om de teek te verwijderen. Gebruik de kleine inkeping voor kleine teken (minder dan 2 mm) en de grote inkeping voor grotere of volgezogen teken. Ontsmet de wond nadien met alcohol (70%)

Let op: Controleer nauwkeurig of er geen delen van de teek achtergebleven zijn. Dit kan namelijk een ontsteking veroorzaken. Het is ook belangrijk om de behandelde huid nadien goed in de gaten te houden, het liefst minstens 3 maanden. Raadpleeg een huisarts als er een kring rondom de plek ontstaat. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Teekweg
Type: Steken en beten Capaciteit: 38 ml
Nu bestellen is maandag in huis
€ 13,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 11,53 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten