123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembaden, zwembad onderhoud en zwembad artikelen

Koudebestendige handschoenen

Koudebestendige werkhandschoenen kopen?

Bescherm uw handen tegen extreme kou met deze koudebestendige werkhandschoenen. Hiermee houdt u uw handen warm en comfortabel. Op deze pagina vindt u ons ruime assortiment, van maat M tot maat XXL. 

Koudebestendige werkhandschoenen kopen?

Extreme kou kan zeer vervelend zijn. Zeker op het werk kan het u echt belemmeren, bijvoorbeeld als u langdurig werkt in een koel- of vriescel of in de koude buitenlucht. Wilt u uw werkzaamheden toch op een goede manier kunnen uitvoeren? Ga dan voor werkhandschoenen die uw handen warm en comfortabel houden.

Koudebestendige handschoenen zorgen ervoor dat de omgevingskou de handen niet bereikt en de werkzaamheden niet beïnvloedt. In onze webshop vindt u een ruime collectie van dit soort werkhandschoenen. Ook voor werkhandschoenen voor andere toepassingen kunt u bij ons terecht, zoals snijbestendige handschoenen of latex wegwerphandschoenen.

Eigenschappen van koudebestendige handschoenen

Koudebestendige handschoenen zijn gemaakt van materiaal dat ervoor zorgt dat de warmte binnen de handschoen blijft en niet verloren gaat. Hiermee blijven de handen dus warm. Dit staat echter het gebruiksgemak niet in de weg. Het materiaal is namelijk zeer isolerend, waardoor de huid nog wel kan blijven ademen en niet al te erg gaat transpireren. De handschoenen zitten hierdoor lekker en comfortabel, terwijl ze toch de juiste bescherming bieden tegen temperaturen tot wel -30 °C. Ook als u in de winter werkhandschoenen nodig heeft komen koudebestendige handschoenen van pas.

Bovendien beschermen dit soort werkhandschoenen ook tegen het binnendringen van vloeistoffen zoals olie en vet. Ook voor werkzaamheden waarbij u hiermee in aanraking komt zijn dit soort werkhandschoenen dus geschikt.

Normeringen

Bij het uitkiezen van werkhandschoenen is het ook belangrijk om te letten op keurmerken. Al onze koudebestendige werkhandschoenen voldoen aan de EN388-, de EN420- en de EN511-norm. Dit betekent dat ze aan de algemene eisen van een beschermende handschoen voldoen en bescherming bieden tegen mechanische gevaren en extreme temperaturen tot -30 °C. Bij elke handschoen is voor de duidelijkheid een normenoverzicht geplaatst waarin u precies kunt zien aan welke keurmerken de handschoen voldoet. Lees hier meer informatie over mogelijke normeringen: 

Koudebestendige werkhandschoenen zijn geschikt voor...

  • Verschillende branches, zoals de landbouw, de bouw en de voedselindustrie.
  • Werken in extreme temperaturen tot -30 °C.
  • Werk in koel- of vriescellen.

Handschoenen maat

Handschoen opmeten Koudebestendige werkhandschoenen zijn bedoeld voor meermalig gebruik. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten, van S tot XXL, zodat ze voor iedereen geschikt zijn. Als u niet weet welke maat u nodig heeft, kunt u onderstaande stappen volgen en vervolgens de maattabel gebruiken als richtlijn:

  1. Pak een meetlint en steek uw hand uit met de handpalm naar boven.
  2. Leg het meetlint, ter hoogte van uw knokkels, om uw hand heen. (gesloten vingers, zonder de duim).
  3. Bekijk de omtrek op het punt waar het meetlint elkaar kruist.
  4. Doe dit bij beide handen.
  5. Bekijk nu in de maattabel welke maat handschoen past bij de opgemeten omtrek.
Van / tot (in cm) Maat Engelse maat
18-19 cm XS 5/6
19-20 cm S 6/7
21-22 cm M 7/8
22-23 cm L 8/9
23-24 cm XL 9/10
24-25 cm XXL 10/11


Zit u tussen 2 maten in?
Kies dan bij
korte vingers voor de kleinere maat en bij lange vingers voor de grotere maat.


Heeft u vragen over koudebestendige handschoenen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten